Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

sa va zic ce surpriza mi-a facut micu? a mancat dim pe la 5-6 nu mai stiu. apoi la 8 jumate. apoi la 10 juamte. intre timp numa frichineala. la 12,30 deja m-am plictisit si l-am scos afara..de la 1 doarme..:):)...da se face 5 imediat si tre sa mergem dupa Stefan..asa ca va trebui sa il trezesc si sa ii dau sa pape.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

sa va zic ce surpriza mi-a facut micu? a mancat dim pe la 5-6 nu mai stiu. apoi la 8 jumate. apoi la 10 juamte. intre timp numa frichineala. la 12,30 deja m-am plictisit si l-am scos afara..de la 1 doarme..:):)...da se face 5 imediat si tre sa mergem dupa Stefan..asa ca va trebui sa il trezesc si sa ii dau sa pape.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

ohooo, super!!

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

ochidut eu stiu de baby spa si active center

la baby spa stiu ca pana la 6 luni ii tin intr-o cadita tocmai din motive de igiena si de la 6 luni in piscina, cu mamicile.

pana la 6 luni costa 2 mil sedinta, mie mi se pare enorm.

si noi vrem sa mergem cu andrei, dar cum 6 luni face in decembrie, nu m-as risca sa raceasca, asa ca vom merge in primavara pe la 9-10 luni.

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

otilia, da e bine iulia

si am vazut-o si in poze

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Lui Raul i se face scoarta pe capsor. Pana acum nu a avut. Eu stiam ca unii bbi au dar la nastere doar. Habar nu am de la ce...ma gandesc sa nu faca de la caciulite. Nu stiti cumva cu ce pot sa-l curat? Am incercat sa-i mai iau cu mana, dar nu prea sta...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

dragutelor, dar v-ati uitat dupa scaun de masa, de care vreti?

eu am vazut chicco polly, dar e 550 ron

mai e cam mini plus, la 378 ron, doar ca asta nu are roti

cat de utile sunt rotile? poate ne ajuta mamicile cu experienta

eu caut un scaun de masa care se poate plia si lua in masina
si sa fie usor de curatat, cu hamuri in 5 puncte, sa se poata regla pe inaltime...

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Lui Raul i se face scoarta pe capsor. Pana acum nu a avut. Eu stiam ca unii bbi au dar la nastere doar. Habar nu am de la ce...ma gandesc sa nu faca de la caciulite. Nu stiti cumva cu ce pot sa-l curat? Am incercat sa-i mai iau cu mana, dar nu prea sta...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

paula, si copilul nasilor a avut cam pe la aceeasi varsta, cica e normal.

noua pediatra ne-a zis ca dupa baita sa il frecam bine cu prosopul pe cap. andrei nu are, dar nu stiu daca din cauza asta

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Diana am incercat cu tzitzi pe afara...dar cum am scos-o la aer a tras asta mic un chiot de bucurie ca a crezut ca a venit timpul sa pape...asa ca repede repede am bagat-o la loc

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Oana, am uitat sa-ti spun, eu cand aveam ragade, dupa mese ma spalam si dadeam cu crema si imi puneam aparatoare de san intre mese, crema statea mai bine pe san si sanii respirau, ca nu atingeau material deloc.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

asa sunt "impachetata" acum

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Paula primul copil a avut cojite in cap si mi-a dat dr ceva care a fost preparat in farmacie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Btz, tinem pumnii, sa fie totul bine. Dar cum asa? ce s-a intamplat? care medic, ce a mai zis???

Victo, ai dreptate , teoretic... dar practic am si io damblaua mea, cu cantarul dupa mine.. si acum la 5 jumate i-am dat papa, nu prea aveam mare lucru in sani, a papat 120ml... i-am mai dat bibe tot cu LM, a papat inca 90...si nu varsa... deci nu e prea plin... Chestia e ca al meu nu plange de foame; daca nu i-as da dupa orar (adica fix la 4 ore), nu as sti cand e flamand... el e ok, si cu 80 mancati, si cu 200...

Am fost si noi afara, la cimitir, io cu copilul in sling, sotul cu sapa, florile si lumanarile... Copilul numai nu reusea sa adoarma, dupa 2 ore a inceput sa urle. cum i-am bagat suzeta a si inchis ochii... evident, doar o juma de ora...

Asa mi-e de drag ca e rosu in obrajori, cum am venit de afara...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput