Nov-dec2010- BV ANA,CRISIS! BV LETZY,DANAIT!(144)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

HAI ANDREEA!

Ana, 38+ Matei

AMR 1 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Sugubina bine ai revenit acasuca!!! ne-a fost dor de tine sa stii!!! ma bucur ca bebelinele sunt bine si ca tu esti mai ok.

34+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Neata si de la noi! VA invitam la cafelutza.....cu panetone

Vroiam sa incurajez pe Andreea, Hai mami cu vesti bune azi! Ne gandim la tine!

AMR 5 zile!!

Alina (38+ sapt) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Neata fetele!

Raportez o nuapte cam ca la spital-cu intors pe o parte sau alta cu icnete si doar vreo4 cisuri. Ma dor soldurile infiorator si sunt amortite ca deh stau numa pe parti. Si mai nou am mancarimi oribile pe picioare. Ma scarpin de imi dau pielea jos. Numa cand dau cu spirt mai imi trece. Azi Pufi merge la farmacie sa imi cumpere mixtura mentolata sau alcool mentolat inainte sa imi ies din minti!!

Voi ati patit asa cu mancarimi degeaba? M-am spalat, m-am sters..si puf apar iar.

danaint e asa dulce bebele tau. Petele alea reprezinta icterul? Las ca trecem noi si peste asta!

bebelu86 cand pierzi lichid ai senzatia ca NU poti controla..chiar daca e f putin. Daca ai dubii mergi la dr tau, iti va face un test amnisure si iti zice sigur dc e lichid sau secretie. (mie asa mi-au facut)

ukume24 mercic.Am sa sed cuminte si va citex mai mult dupa tel, mai intru de la calc cand nu mai pot sta deoparte...

Andreea suuuucces!

sugubina 34+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

buna dimineata barlog!!!!
va invit la un capucino cu multa spuma
si sa dea Domnul sa avem numai vesti bune astazi

sa scot si eu motatele pt andree si sa-i urez nstere usora si bebe sanatos i mancacios!!

HAI ANDREEA!!!!!!!!!

Lore 32 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

bb_alinus MIAAAM Panetone.Mor de pofta la naiba!

sugubina 34+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

bb_alinus MIAAAM Panetone.Mor de pofta la naiba!

sugubina 34+ cu Puficele
si euuuuu, preferatul meu e cel clasic cu stafide
mamaaaaa ce-as manca o felie sau o jum de panetone..........

Lore 32 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sugubina si eu am problema cu mancarimile. La mine este din cauza pielii dezhidratate si am scapat cu ulei de cocos. Poti folosi insa orice ulei (masline, migdale, germeni de grau, samburi de struguri, pentru bebelusi etc.) sau crema cu uree gen Eucerin (este una cu 10% super hidratanta). Si inainte aveam pielea deshidratata dar nu mancarimi, acum am ajuns sa ma trezesc noaptea din cauza asta...

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna dimineata,
Mai am de recuperat 5 pagini din acest capitol, dar vroiam sa va spun ca azi dimineata la 7:30 am pierdut dopul gelatinos. Nu am contractii, dureri si nici nu mi s-au rupt membranele, deci nu ma agit inca (le las pe fetele care au pierdut dopul acum multe zile sa nasca inaintea mea), imi astept randul... nu ma bag asa, in fata
Felicitari inca o data proaspetelor mamici: Ana, dana si Letzy!!!. Ana si Cris, aveti niste bebelusi superbi
Tin pumnii andreei, astazi naste si ea
Kitty, felicitari! Mai ai un pas pana esti soferita. Iti urez mult noroc. Cand dai traseul?
Eu am vorbit cu dr si mi-a spus sa stau linistita si sa-l sun daca apar contractii regulate, dureroase sau daca se rup membranele. Daca nu se intampla nimic, ne vedem la un control maine la 10:30, la Filantropia. Acum ma duc sa fac dus si sa ma epilez peste tot, in caz ca ma apuca ceva astazi, macar sa fiu pregatita.
Astazi este ziua tatalui meu si toata sarcina mi-a spus ca ar fi tare fericit sa-i fac cadou de ziua lui al doilea nepotel . O fi avand gura aurita? Oricum, ceva tot s-a intamplat de ziua lui, chiar daca nu voi naste .
Ma duc sa fac dus, citesc din urma si revin

Claudia 37+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

neata!
hai andreacc...nastere usoara iti doresc si bebe sanatos si frumos!!

azi am schimbat semnatura...am incheiat sapt 36 si intram in 37....mai este putin pana sambata...abia astept, sper sa ma opreasca la spital...

Am vazut poze cu bebe Diana...este minunata!!...are cu cine semana...

36+ cu
si ingeras in ceruri

AMR cat vrea "ratusca" mica!!!

Mergi la inceput