Nov-dec2010- BV ANA,CRISIS! BV LETZY,DANAIT!(144)
Raspunsuri - Pagina 17
ratusca83 spune:
claudia, o motata si pt tine
..poate isi face curaj bebe...
pana acum nu am coborat din pat![]()
![]()
...trebuie sa mergem sa mancam, sa de dusam![]()
si apoi leneveala...tati ne-a interzis orice activitate....
miruna
..te-am visat
..eram amandoua la terasa, dar in Voluntari si beam bere...aaa sa nu crezi ca eram cu bb dupa noi...ei erau in burta![]()
![]()
...doamne ce vis..
36+ cu
si ingeras in ceruri
AMR cat vrea "ratusca" mica!!!
douradoudou spune:
hello..azi merg la dr. ..a trecut 1 saptamana fix...cred ca mor daca imi zice ca mi s-a inchis colul ..azi m-am trezit cu durere de gat, sper sa nu fie ceva ca asta imi lipsea acum
dana suntem alaturi de voi cu inima
..sunt sigura ca o sa fie bine..vroaqm sa te intreb si eu daca aveai incompatibilitate de gr de sange cu sotul..eu am si mi-a zis dr. sa nu ma sperii daca face bb icter la inceput pt ca este posibil
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
37+ cu
Maysaa
sashenka_h spune:
am vorbit cu Andreea si inca nu a intrat ptr ca se naste pe banda rulanta. crede ca la ora 11 intra si ma tine la curent. este pe perfuzie cu antibiotic dar mi-a placut ca era relaxata si optimista, a primit multe informatii de la dr anestezist si era linistita. asa ca scoatem motatele ca mai vine o ursuleata in curand

schimbam si noi titlul cu Hai Andreea??
Mami Andreea
36+
Horia Paul+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
AMR...teoretic 4 sapt....practic oricand 
anymona spune:
neatza si de la noi...tot din spital va scriu, dar nu ma plang...
Dana, in leg cu icterul agresiv...si bb meu a facut icter agresiv dupa nastere, a stat sub lampa 2 zile, a trecut si acum a recidivat. si iar e sub lampa. se pare ca e o situatie frecventa in cazul nou-nascutilor cu o greutate scazuta la nastere (al meu a avut 2 kg). numai ca aici la filantropia niciun neonatolog nu e speriat de chestia asta. mi-au zis sa stau linistita ca se rezolva. de asemenea, m-au avertizat de la inceput ca e posibil sa recidiveze. ii masoara bilirubina la 2 zile. singurul inconvenient major mi se pare faptul ca din cauza icterului e mai molesit si foarte somnoros, inclusiv la mese. asta inseamna ca mancam putin, luam destul de incet in greutate si, deci, prelungim sederea in spital.
asa ca stai linistita. dc restul analizelor sunt bune, treaba cu icterul chiar nu e o mare problema
mistic, la multi ani tatalui tau!!!! sa fie sanatos si sa bucure de nepoti pana la adanci batraneti!
va pup...revin cand mai pot
mami de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
douradoudou spune:

HAI ANDREAAAAAAAAAA

si
37+ cu
Maysaa
sashenka_h spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lore76
mi s-a parut si draguta si ca face multe chestii FELICITARI MAMICILOR ANA, DANA, LETZY ana e super tare bebe david, sigur ne incuscrim, din 2 fete una sigur pune mana pe el dana sigur o sa fie bine lucas, nu te mai supara ca nu face bine la laptic Lore 32 + & ![]() |
eu pe asta il am de la iustin si va spun sincer ca am fost super multumita de el si inca este in stare super buna de functionare.....si au tras de el amandoi baietii de am crezut ca praf il fac
Mami Andreea
36+
Horia Paul+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)AMR...teoretic 4 sapt....practic oricand
douradoudou spune:
unde ati vazut voi poza cu bb lucas?????

si
37+ cu
Maysaa
ukume24 spune:
Claudia ce veste dis de dimineata!!! Felicitari!! inseamna ca bebe vrea sa va cunoasca. Uite scot si eu 2 motate pentru tine... asa de incalzire
Hai Claudia!! Mult curaj!!
34+
Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
ukume24 spune:
Fetelor nu schimbam si titlul capitolului sa o incurajam pe Andreea?
Hai Andreea!!!!!!!
34+
Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
rala spune:
Bafta Andreea!!!!!! Multumim Sashenka pt vesti.
Sugubina si eu am problema mancarimilor. Nu doar pe picioare, ci peste tot. Ma scarpin ca o raioasa.
Danait, icterul se rezolva. Important este sa fii tu calma, pentru ca de acum multi oameni din jurul tau se vor panica cu diverse pretexte si iti vor transmite si tie starea. Fii tare si optimista, bebe Lucas are ingerul lui pazitor.
37+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold