Nov-dec2010- BV ANA,CRISIS! BV LETZY,DANAIT!(144)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Madanic spune:
Doura, foarte frumos numele, de printesa . Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii si impliniri.
Madalina
mami de Isabella Andreea si
38+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
AMR 13 zile, dar bebe nu se grabeste
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ana_vio87 spune:
pfai fetelor... chiar ca scriem repede... nu e de mirare ca nu ne prind fetele care mai merg si la munca. Pana si eu am ramas in urma cu un capitol, dar nu am nicio ptere sa mai citesc acum.. am intrat doar ca sa scot motatele pentru andreea...
Pupici si somnic dulce
*....................
.......
....
.
.......
.......
....
...........
*
*........
.......
...
....
....
....
....
...
........
............
...
*
*....
.
.....
...
....
....
....
.
.......
............
..............
.
.
*
*.............
..
.......
....
.
.......
....
....
...
..
.............
*
pupici pe burtici :*:*:*
31+
fluturasha23 spune:
Neatza, va invit la si sa avem numai vesti bune.
pentru andreea:
Mami fericita si implinita de Iulia si 33+
andreeacc spune:
Ana_vio, multumesc pentru motate.
Eu plec acum catre spital, in drum las si copilul las coala.Ne "auzim" mai tarziu.
Va pup
Andreea, mami de baiat si
38+ cu
AMR mai putin de o zi !
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
danaint spune:
Hai. Andreea! Noi asteptam setul 3 de analize!
Eu cu dureri,da cica ma trag cu forta din pat acusi. Ma bucura ca Asa pot sa ma duc la bebe. Tot la solar e, momentan nu vor sa il scoata din cauza agresivitatii icterului. s38
Lucas Petru
mirunam spune:
Fluturasha multumim pentru cafea . Imi place cand nu sunt prima trezita, nu mai am senzatia ca vorbesc singura.
Vasari, uitasem, la biscuiti esti sigura ca ai masurat lichidul in grame? Site-ul de pe care am laut reteta are si lichidul masurat in grame ca sa fie mai usor... Altfel nu vad ce puteai gresi. La mine parea prea uscacios si am avut tendinta sa mai adaug un pic de ulei, dar m-am oprit la timp. Cum se mai simte Maria?
Ioana eu nu pot sa uit cand ti-am zis ca in sfarsit ai revenit cu vesti bune etc. pe la primele capitole, dar de fapt te confundam cu Nume Ioana . Si eu am citit primele capitole... mama ce schimbare mi se parea cand treceam 6+ si cu ce emotii asteptam sa trec de 10 + ...
Madanic, nici eu nu mai cred in nimic. Cat nu am facut efort si am stat in pat colul a fost vesnic deschis. De nu stiu cate ori am regretat ca nu am facut cerclaj...Acum ca m-am destrabalat in ideea ca mult nu mai am, s-a inchis... si culmea suntem si la a doua sarcina. Cred ca nicio teorie nu tine. Emanuel s-a nascut fix la termenul calculat de doctor, probabil si Iustin va vrea la fel. Daca si cu Isabella ai trecut de termen inseamna ca nu e nimic ciudat sa treci si acum... mai greu cu asteptatul, dormitul, ridicatul si rabdarea
Dana, felicitari pentru bebe Lucas!!! Nu inteleg de ce ii dau bibe in loc sa ti-l aduca, ar fi de mare ajutor pentru el. Icterul se rezolva, stai linistita. Daca nu trece de la sine sau la lampa se da tratament si tot scapa de el!
Sugubina, i-am inspectat si pe Peteu si pe Campean si despre ambii scrie numai de bine... dar nu au poze. Cel ochit de mine, care l-a cucerit si pe consort, vorbeste foarte incet, este slaaaab si zambeste continuu. Povestea sotul pe la toti cunoscutii ce doctor am vazut... iti dai seama ce inseamna la noi sa gasesti un doctor normal.
AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +
mirunam spune:
Si motatele pentru mamica zilei...
HAI ANDREEA!!!
AMR 3 SAPTAMANI...
danaint spune:
Miruna, sunt speriati de agresivitatea icterului, si de cat de repede a aparut :( dar mi-au zis ca il aduc la 9 la mine, sa incercam laptic. Doar putin insa, apoi il baga din nou la lampa. s38
Lucas Petru
ukume24 spune:
Dana felicitari din suflet pentru bebe Lucas. Restul analizelor sunt bune? Icter fac foarte multi copii dupa ce se nasc. Poate ca nu la fel de agresiv dar majoritatea fac. E un lucru foarte bun ca ti-l aduc la san. sa vezi cum se face bine iubitul lu mami. Hai capul sus ca acu esti mamica!!!
Amelia mai rezista 2 zile ca de luni te vrem pe foprum in fiecare zi.
Multumesc din suflet fetelor care ne impartasesc experienta alaptatului. Sper din suflet sa pot alapta cat mai mult mai ales ca am sustinerea familiei si mi-am gasit o doctorita pediatra absolut fenomeneala care este pro alaptat.
Noi suntem bine, am visat ast-noapte ca am nascuit. Nici nu ma mir la cate nasteri avem in direct.
Astazi scoatem motatele pentru Andreea nu??
Hai Andreea!
34+
Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
mirunam spune:
Dana, nu cumva e pe fondul incompatibilitatii de grupa? Ca si cu asta eram in aceiasi barca . Am citit pe net despre formele prelungite de icter si scriu ca dupa 1-2 zile de fototerapie se rezolva. Emanuel a avut icter 1 luna dar nu a afacut fototerapie. Pediatra, una cunoscuta si apreciata, a vrut sa ne interneze considerand ca nu este normal sa tina atat. Am cerut o alta parere si mi s-a spus ca fiecare copil reactioneaza altfel, ca icterul poate fi de mai multe feluri si daca nu trece cel mai sigur este tratamentul medicamentos. Ne-a dat fenobarbital, 2 doze si nu mai avea nimic.
Abia astept sa ne spui cum e bebe Lucas
AMR 3 SAPTAMANI...