Nov-dec2010- BV ANA,CRISIS! BV LETZY,DANAIT!(144)
Raspunsuri - Pagina 14
anya2010 spune:

HAI ANDREEA!!

asta in caz ca ma trezesc tarziu maine dimineata
Mai naste o burtica maine dar nu mai tin minte care![]()

Am adaugat pe lista bebe de Letzy si Dana cu info pe care le avem..sper ca n-am stricat ceva pe acolo 
Ana
38+ cu
Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
EvaF spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Joy21
Hihi... parca am gatit prin telepatie. Si noi am avut tot salau file si salata, cu garnitura de cartofi prajiti |
Si Luca mai mananca peste, mai ales somon ii place. Si e nebun dupa creveti...Dar salaul nu a avut succes...Plus ca are si zile si zile, zilelele astea au fost fara prea multa papa.
Haha, ce scumpa Sofia, o si vad cu ceapa si usturoiul.

Luca avea intr-o vreme manie cu prazul, sa muste din el, i-a trecut repede, nu s-a innebunit dupa gust.
Eva & Luca (08.09.2008) acum
30+ cu
Noah (30. 12. 2010)
lore76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisuletzul lore....exact la aia ma uitam si eu ....eram intre ea si una cu ursuleti....dar asta are mai multe commenturi de bine!ai primit-o? daca da, cum e in realitate? ![]() Kitty 34+Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!AMR 5 sau 6 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper.... |
Lore
32 +
& 
Madanic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisuletzul MULTUMESC CA M-ATI SUSTINUT CU EXAMENUL SI CA ATI FOST LANGA MINE ![]() ![]() ....Beatrice....la Filantropia este dupa ideea americana.....parca in america din prima zi dupa cezariana te incurajeaza sa te plimbi si sa mergi la toaleta....etc.... Kitty 34+Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!AMR 5 sau 6 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper.... |
Acuma fara gluma, da vin la tine sa iti zica daca nu vrei sa faci dus, sa te speli pe dinti si cu ce te pot ajuta. Face parte si din terapia lor impotriva depresiei.
Nu vad de ce sa nu te ridici din pat, operatia aia nu te face invalida si cu cat iti recapeti mobilitatea mai repede cu atat mai bine.
Eu abia asteptam sa ma dau jos din pat. Dar e adevarat paturile care se lasa mai in jos constituie un avantaj
Madalina
mami de
Isabella Andreea si
38+ 
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
AMR 13 zile, dar bebe nu se grabeste
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
lore76 spune:
doura ffffffff frumos numele printesei tale, imi place multttt, la fel si caruciorul
Lore
32 +
& 
BraveGirl spune:

Andreea!

==========
Corina
Mami de
Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
vmadelain spune:
Buna Burtici,
Am revenit si eu dupa o zi agitata, si maine va urma alta. Am primit si o veste mai putin buna...am facut un pui de amigdalita cu laringita
...imi cam piere vocea...ceea ce ma cam enerveaza...dar asta e...scapam si de asta!
Dana Bun venit ursuletului!!! sunt convinsa ca totul va fi cat se poate de bine pt amandoi!!!Suntem alaturi de tine cu gandul si cu ruga la Dzeu!

Ana Superb bebe David!
. Felicitari si sa ai o recuperare buna si rapida! te pup!
Crisis Frumusel tare bebe Sebastian!!
Iar tu arati ft bine, tonifiata! Ma bucur ca lactatia ti s-a instalat iar bebita se poate infrupta!
Teodora, din cate observ e incantata de fratior!
Bravo Letzi Felicitari pt bebelina, sa fie sanatoasa si mancacioasa!
.
Va doresc ca toate 3 sa aveti laptic din belsug pt bebei! 
Andreea chiar eram nerabdatoare sa aflu cand o sa iti intalnesti bebelina!!Sa nu uiti sa ne tii la curent, scoatem pt incurajari motatele, suntem aici! 

Crisulet Felicitari pt examenul auto!!! imi pare rau ca instructorul nu te-a informat ca nu se da orasul o data cu sala, ca in momentul in care te duci la sala sustii examenul scris si apoi te programeaza pt oras...dc stiam te avertizam eu...
Eva, Bravegirl Sunteti niste tipe super tari!!! multumim de impresiile voastre privind alaptarea,pt noi care suntem la primul bebe ne sunt de folos relatarile voastre! 
Va las,ma duc la somn, a fost o zi plina de emotii: au venit pe lume 3 bebei
si ma bucur ca am fost martora la asa zi!
Sa aveti o noapte linistita si odihnitoare! Pup cu drag pe toate!
Madalina
35+ 
Ioana_Mami spune:

HAI ANDREEA!!! MULT CURAJ!!! 

Fericita
38+
Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?
EvaF spune:
Madelein, sanatate, asta iti mai lipsea acum.
Andreea, scoatem niste fete pentru maine.

ANDREEA

Ma duc sa ma intind in canapea la 2 episoade din "Fringe". Momente privilegiate, Luca doarme, stau singura la un film. O sa vedeti voi...![]()
Pup. Noapte buna!
Eva & Luca (08.09.2008) acum
30+ cu
Noah (30. 12. 2010)
Madanic spune:

Felicitari ANA, LETZY si DANA
Bine ati venit ursuletilor DAVID, Sandra si Lucas 

Dana,
de incurajare, in general icterul se rezolva mai repede daca bebe papa, asa ca e incurajator ca este fomist.
Olgutzika, imi pare rau de experienta traumatizanta, bine ca a avut Dumnezeu grija de sotul tau.

pentru AndreeaC
La mine situatia se mentine constanta, desi mai am 10 zile, doctorul zice ca tot pe finalul saptamanii 41 ajung sa nasc. Bebe este la fel de activ ca intotdeauna cu diferenta ca acum din lipsa de spatiu iese in afara cam ca in filmele de groaza. Isabella de cate ori e necajita vine sa o iau in brate si incaseaza suturi de la fratiorul ei, dar dupa cum spuneam cred ca numai de la 30kg in sus se poate rezolva.
Contractii am avut ieri o serie, dureroase cam de la 1 pana la 5 seara insa neregulate si nu au avut efect asupra colului. Cred ca s-au declansat ca nu era sotul langa mine, era plecat la doctor.
Madalina
mami de
Isabella Andreea si
38+ 
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
AMR 13 zile, dar bebe nu se grabeste
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"