Fulguleti de nov-dec 2006 (235)
Raspunsuri - Pagina 17
mami_dani spune:
[quote]citat din mesajul lui ruxandra_sb
Si mai vreau s-o salut pe Daniela
Daniela!
.. poate, cine stie, candva o sa-ti vina cheful sa ne povestesti una.. alta. Sau poate nu.
Oricum, un mare buchet de
Buna seara minunatelor!
Uff… e greu…
Sunt cu voi de la Odisee. Asa cum ii place lui Lizzy sa spuna “din umbra”. Nu stiu de ce, pentru ca imi sunteti foarte dragi si, chiar daca voi nu stiati, foarte apropiate.
De multe ori am intrat in fuga, noaptea sau de pe unde eram, doar sa vad ce mai face vreun fulgulet sau vreo mamica suparata. De multe ori ma gandesc la voi si la sfaturile voastre cand sunt eu in impas. Bine, uneori o sun sau ii scriu lui Lizzy (e ciudat sa-i spun asa), e adevarat.
Cand am cunoscut-o pe Lizzy am simtit ca o stiu de cand lumea! Extraordinar sentiment!
Acum nu mai pot ramane aici, in umbra, pentru niciuna dintre voi, cand cineva ma saluta oficial, pe forum.
Poate voi avea vreodata timp sa va expun detaliat diversele motive (mai mult sau mai putin credibile) pentru care nu m-am invrednicit sa va scriu pana acum.
Pana atunci, va salut, va multumesc si va cer iertare!
Acum tin pumnii stransi pentru Crinuta. Doamne ajuta!
Va imbratisez cu drag si pe curand!
Daniela, mami de fulguleata Eva-Mariuca (28.11.2006)
iulia-stefy spune:
La multi ani, Darria!
La multi ani, Sara!
La multi ani, Zara!
La multi ani, Alexandra Maria!
La multi ani, Matei!
Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii.
Va ofer o fierbinte.
Ieri s-au implinit 3 saptamani de la contactul cu oreionul.... si nimic... De acum sper ca am scapat.
ruxandra_sb spune:
Au trecut cu bine peste RMN, fara incidente neplacute.
Acum asteptam rezultatele.. bune!
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
danutz spune:
Daria
Zara
Sara
mamicilor Dastefa, Bogdana si Kiki sa va traiasca fetitele, sa va bucurati la maxim de ele, sa fie sanatoase si cu noroc in viata.
Si Kiki, eu una astept poze de la chef
danutz spune:
mai Lavinia, ma faci sa fiu nostalgica de dimineata!
Am uitat cat de minunate pot fi locurile alea, stii ca in Prut eu am invatat sa inot?!!! Si Mihaita ce mare a crescut!!! Nu incetez sa ma minunez de fulguleti, cresc dom'le ca din apa
Monique, bine ai revenit, chiar ca copie fidela a zmeului!!! Si se vede clar cat de mult tin unul la altul! deja te intorci la munca?
...si un salut special pentru Daniela, stiam de la Lizzy de existenta ta, ma bucur enorm ca te-ai hotarat sa scrii!
Si eu una te astept cu mult interes cu povesti si poze.
.
Tin pumnii starnsi stransi pt cretofolina!
danutz spune:
Sa va mai zic ca si fii-mio are gagica??!
O cheama Astrid, e nemtoaica, natural ca blonda cu ochii albastrii si mai nou e tareee fericit ca si EA ramane la gradi la programul lung
ruxandra_sb spune:
La multi ani gargarita dulce!
Kiki, sa-ti traiasca fetita!
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
ruxandra_sb spune:
La multi ani Zara!
La multi ani Daria!
Daniela, ce surpriza! Noi ne bucuram mult.
Lavinia, ce frumusete ne-ai pus tu acolo, ce lumina.. Multumesc. Candva, o s-ajungem cu siguranta la mal de Prut..
Ochisori de Mihaita..
Teutz, am apucat sa va vaz.. ptiu, ptiu. Ca frumoasa s-a mai facut Alexia.. cu mutrita ei poznasa, da si o leaca inteleapta. Stie ea!
Danita, adica pt P e mai bine cu masina decat cu trenul? Ma gandeam c-ar fi mai soft cu teducteaduc..
Monique, cum a fost cu diagnosticul de fimoza?
Donia, pupam inimosul. Auzi, da ce parere ai mata despre masina de spalat vase?
Bre, acu io stiu ca zisei de nunti.. da deocamdata stam potoliti, da?! Intai absolvim gradinita, apoi scoala primara, lalalalala si mai apoi alea, alea..
Auzi la ei.. deja-n amoruri
(ce sa mai zic de M care suspina dupa aceeasi zana de vreo 4-5 ani..)
mami_dani spune:
Buna ziua, dragele mele!
De obicei, incerc din toate puterile sa nu ma stresez prea mult la serviciu. De obicei. Dar acum e chiar o perioada de cosmar, pentru ca s-au strans atat de multeeee, mai ales din cauza mea.
Asa ca fac treaba pe aici si ma gandesc ca v-am scris, ca poate imi raspundeti, ca am vorbit cu Dandusa!!!!!!!!!!!!! Si ca e minunataJ Si cu Diana, si ea la fel.
Si ca eu nu pot sa va raspund pana la noapteJ Vedeti, asta e unul din motivele de care vorbeam: dependentaJ
Pai, daca tot vreti povesti, incep asa:
Acum vreo trei saptamani am avut ceva ce-a semanat cu o gripa. Am dus-o pe picioare cam 3-4 zile, dupa care m-a doborat. Am lipsit de la serviciu doua zile.
Dupa ce m-am inzdravenit a devenit critic sa imi refac analizele pentru ce betesuguri mai am eu (Basedow-Graves, niscaiva chisturi/noduli in partile esentialeJ) (Nu stiu sa folosesc smileys deocamdata, dar era un mare zambet).
Asa ca am mai lipsit vreo doua zile in total (2 ore colo, 2 ore dincolo …).
Saptamana trecuta, dupa o seara normala, cu joaca si proteste la culcare, am avut impresia ca Eva respira mai zgomotos, m-am dus sa ii scot nasul din perna (de la mine a mostenit pozitia de somnJ) si cand am pus mana pe ea, am avut un soc!!!! Niciodata in patru ani Eva nu a avut febra mai mare de 38.8 si asta cand facea vaccinuri. Am strigat la tati, 40 de grade, am trezit-o, vomat cu jet (Eva), speriat (toti trei), sosete cu otet, dezbracat, prosoape ude…Eva plangea cu lacrimi mari, si-mi cerea uitandu-se in ochii mei sa o invelesc ca ei ii este frig…Iar eu o dezbracam si o udam. Ce sa spun…am imbatranit 10 ani. Sunat prieteni, doctori, clinica, verificat la fulguleti, deci, supozitoareeeee! E cu happy – end! Incepand cu a doua zi, la ora 12.30 Evi nu a mai facut febra DELOC. Pediatra a vazut-o la ora 14.00 si mi-a aratat si mie: urechi curate, gat curat, nas curat, a ascultat-o si palpat-o cam 40 de minute. Nimic. Dar am mai lipsit doua zile de la birou J.
Asa ca, acum, cand as fi avut nevoie de muult timp liber, sa recuperez cu voi, nu prea ma descurc. Dar sunt optimista!
Poze: o sa pregatesc ceva si o s-o rog pe Lizzy sa le trimita/puna in mailul vostru. Lizzy, draga mea, stiu ca si tu esti ocupata pana peste cap, dar ma ierti, da?
Va multumesc pentru primirea calduroasa!
Va imbratisez cu drag,
Daniela, mami de fulgulet Eva – Mariuca (28.11.2006)