Fulguleti de nov-dec 2006 (235)
Raspunsuri - Pagina 16
iulia-stefy spune:
Va ofer o si va doresc o saptamana usoara.
dandusa, ne gandim la voi. Sa dea DD sa fie totul bine.
Ruxandra, am sa tin minte. OAre vom mai fi asa atunci?
danutz spune:
Dani
Sa fii sanatos in primul rand, vesel si voios!
si la anu' sa petreci cu surioara/fratiorul
mami Laura, vrem povesti despre cum ati petrecut
danita spune:
Draga mea , te pup apasat si sa dea DD bine la toata lumea si noua !
Dl P a avut ieri prima excursie cu trenul , incantat .... dar pana sa ajungem la destinatie a vomitat ... noi amandoi avem rau de miscare ... so, excursia s-a terminat f f repede .... ne-am intors acasa cu masina cu un cunoscut care tocmai era la destinatie . Azi muci .... najpa ... stat acasa fara sotia lui de la gradi ;))
o zi buna va doresc !
D
Citat: |
citat din mesajul lui ruxandra_sb Pana una, alta.. io vreau a zice asa.. ca (tot io) am fost coplesita de viteza de reactie si de generozitatea voastra.. stiam ca sunteti minunate.. da chiar asa????!!!! cred ca suntem bune de interventii speciale.. asa o mobilizare.. ii speriem pe cei de la Seals sau alde de-astea.. cu sistemul nostru de alertare.. a la Lizzy, Danita,.. Si (tot io) mai zic ca: 1. sunt mandra si recunoscatoare (stiu, ma repet .. da asta simt acu') ca fac parte dintre voi! Multumesc! 2. astept invitatii de pe la nuntile fulguletilor. Stiu, stiu.. da io am rabdare. Am zis! |
Lavinia_P spune:
la Multi Ani Dani!Multa multa sanatate!
Laura,
Imi pare rau ca am intarziat cu urarile.Fost-am plecati cu caldurile astea pe la tara..
Sa iti traiasca si sa ai o sarcina usoara!
Te plangi ca deja te-ai ingrasat?Zambeste!Maine va fi mai rau!
Dandusa
O imbratisare fosrte speciala..simt ca ai nevoie!
Ruxandra
Pt toata miscarile umanitare de pana acum, a fost nevoie de un motoras.
Fara tine,fara Lizzy poate nu se misca nimic..
m_monique spune:
la multi ani sarbatoritilor de luna aceasta
ne mai tineti minte?
de multa vreme tot vreau sa intru sa va salut, dar intotdeauna intervine cate ceva.
andrei a inceput anul ad doilea de gradinita cu o singura imbolnavire, la inceputul lui septembrie. de atunci e bine. a mai avut cativa muci, dar fara tuse si febra, asa ca l-am dus la gradinita, ca toti sunt la fel.
pe 3 noiembrie andrei a fost operat de polipi si fimoza. am zis sa rezolv problemele cat mai stau acasa. operatiile au decurs bine, in 30 min era rezolvat cu ambele. s-a recuparat repede. azi am reinceput gradinita dupa 2 saptamani de pauza.
andrei tot asa de bine mananca, alearga intr-una, ne nauceste cat vorbeste, e tare simpatic si o iubeste mult pe sora lui.
ioana e copia lui andrei. are 14 kg si 81 cm. a inceput si ea sa vorbeasca. il copiaza pe andrei in tot ce face, inclusiv olita.
eu ma gandesc sa incep din ianuarie munca, si cred ca o voi da pe ioana la gradinita. de cate ori mergem la gradinita cu andrei nu mai vrea sa plece acasa.
aici sunt poze cu noi
Donia spune:
Pfiii, am ratat cheful!
La multi ani Dani! Baietel nazdravan, dulce si frumos, sa cresti mare si sa ai parte numai de bucurii pe langa mamica ta nazdravana, tatic si... fratiori si surioare!
Laura, felicitari, sa va aduca multe bucurii, la fel ca si pana acum!
ruxandra, da bre cere exercitii de mate, ca i le fac eu si sunt diferite (mai complexe) fata de cele de la scoala, de aia ii plac. Dar ea de pe la 5 ani facea exercitii pe plaja, cand isi tragea sufletul dupa balaceala, ea le vedea ca pe jocuri, si de fapt asa si sunt prezentate in carti la varsta aia.
Acum imi trag si eu sufletul, ca de dimineata muncesc, mare noroc ca m-a ajutat inimosul mamei la curatenie si spalat de rufe , nu stiu ce ma faceam fara el. M-ar ajuta si la spalat vase, ca am doo chiuvete pline, dar cred ca la asta spun pas, de data asta
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Laura13 spune:
stie cineva ceva despre crinuta?
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
lizzy spune:
la 7pm era programata la RMN, cu anestezie generala. investigatia ar dura cca 1 ora. cu dana am vorbit aseara, optimista si incarcata cu energii pozitive trimise din toate colturile tarii :)
daca poate, va da un sms la un moment dat sa ne spuna ca totul a decurs bine la rmn si ca d-soara cretulina s-a trezit bine-dispusa dupa investigatie. tinem pumnii!
Lavinia_P spune:
Toamna pe malul Prutului pt cine doreste
http://picasaweb.google.com/LaviniaPopescuIS/SantaNov10#