Fulguleti de nov-dec 2006 (235)
Raspunsuri - Pagina 15
saryta spune:
La multi ani, Dani! - sa cresti mare, sanatos si sa le aduci parintilor numai bucurii.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
"Preocupati de ce va fi copilul nostru MAINE, uitam ca el este cineva ASTAZI!"
lizzy spune:
Dani uite mami laura ca e vremea de petrecut!! iti merge bine luna asta, ai? sa fiti mereu frumosi, sanatosi si veseli !
ruxandra_sb spune:
La multi ani Dani!
Mami Laura, la anul petreceti in 4!
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
ruxandra_sb spune:
La multi ani dulce Adinuta!
La multi ani Delia!
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
ruxandra_sb spune:
editez, c-ati citit voi..
las punctul 2 sa nu uitam cumva :)
2. astept invitatii de pe la nuntile fulguletilor.
Stiu, stiu.. da io am rabdare.
Am zis!
ruxandra_sb spune:
Si mai vreau s-o salut pe Daniela
Daniela!
.. poate, cine stie, candva o sa-ti vina cheful sa ne povestesti una.. alta. Sau poate nu.
Oricum, un mare buchet de
lory32 spune:
La multi ani Dani! Draga Laura, sa iti traiasca baiatul, sa creasca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii!Va pup
Laura13 spune:
mamici, va multumim. si eu si puiul.
sunt atat de fericita, linistita, suntem sanatosi, Dani e sanatos, a crescut, am implinit 4 anisori, am petrecut, am avut prietenii si familia alaturi de noi astazi. a fost o zi extraordinara, pentru el si, prin el si pentru noi. astazi, de ziua lui mi-a spus ca el il iubeste pe bb, ca nu conteaza daca va fi fetita sau baietel, el il va iubi oricum pe bb. ma simt fericita si implinita.
de maine va reincepe gradinita, ma rog la DD ca sa fie cat mai putine imbolnaviri si cat mai usoare.
din partea noastra, a lui Dani, va cinstim cu un pahar de sampanie si o felie de tort (oferta pentru adulti e cam soft )
Dandusa sa va ajute D-zeu maine! si in toate zilele ce vor urma!
gasca, fugim la baita si la nani, ca de maine e cu ora de trezire.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Dia1609 spune:
bey, ruxandra, sa nu te mire dc io te invit prima la nunta oanei :))... ca fiica-mea mi-a zis asta seara dupa ce am venit de la un party ca ea ar cam trebui sa se marite, ca are nevoie de sot :))... asta dupa ce s-a fugarit cu "mirele" si si-au cam spus toata seara 'printe" si respectiv "printesa mea " :)))
dani, la multi ani, sa fii sanatos si fericit! laura, de 2 ori felicitari, sa ai o burtica fericita!
dandusa, crinuta, ne gandim la voi! pupam tare fetele si speram sa fie totul ok