Fulguleti de nov-dec 2006 (235)
Raspunsuri - Pagina 14
acs spune:
La multi ani Delia!
La multi ani Calin!
La multi ani David!
Serviti o prajitura de la bursucul meu (e ziua lui de nume) :).
Dandusa, va tin pumnii sa nu fie nicio problema!
Lavinia, Victor are tubulete in urechi. Noua doctorul ne-a spus ca vor cadea singure dupa 2-3 luni. Sambata mergem din nou la control si vom vedea daca nu a iesit tubuletul din urechea dreapta. Din filmulete se parea ca va sari mai repede de la locul lui.
Si nu e neaparat nevoie de alte tubulete dupa x luni, doar daca va avea din nou probleme. Dar pentru ca am indepartat si polipii, speram sa nu fie cazul.
Daca ai nevoie de detalii (despre operatie, doctor, postoperator...), cu mare placere!
Ce frumoasa dorinta si-a pus Mihaita!!!!
Laura, multa sanatate lui Dani!
Lacramioara, ii face rau orezul lui Stefy? Uff mititica!
Am vazut poze super cu scorpionasii carliontati si frumoasele lui Teutz.
Victor e racit, cu ceva febra si usoara tuse. Sta acasa de ieri si s-a cam plictisit. Nu e ceva grav, insa sunt putin ingrijorata.
Laura13 spune:
lizzy multumim de vesti. ne mai tii la curent, daca mai vb cu dandusa?
acs multa sanatate lui victor.
eu is la bucuresti, dani e fffff fericit ca poate intr-un final sa doarma cu tati
maine ma intorc acasa sa termin pregatirile pentru ziua lui. e atat de emotionat mititelul, repetam cine vine, cine nu poate sa vina, prietenii lui, colegii lui ... e dulce foc.
la mine au inceput sa apara greturile, din pacate. am ajuns sa imi pare rau ca nu vomit, nu reusesc, dar stau toata ziua cu nodul in gat, nu intra nimic. iar azi dimineata pe drum, combinat cu oboseala ...a fost un chin.
gasca
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
lizzy spune:
Clatite pufoase din revista cu ponei
ingrediente:
1 cana cu faina
putina sare
2 oua
300 ml lapte
50 g unt
coaja de lamaie
1.rastoarna faina impreuna cu sarea intr-un castron adanc.
2. roag-o pe mama sa te ajute sa separi galbenusul oualor de albus, apoi, cu ajutorul mixerului, bate albusul obtinut pana devine spuma.
3 cu ajutorul unei linguri, fa o gaura in mijlocul mormanului de faina, unde vei aseza galbenusurile oualor.
4. incepi sa amesteci usor, adaugand in acelasi timp laptele, putin cate putin.
5. topeste cele 50 g de unt si adauga-le in castron, impreuna cu putina coaja de lamaie rasa, apoi amesteca.
6. la sfarsit vei adauga in castron si spuma obtinuta din albusuri, in acest fel clatitele vor iesi mai pufoase.
7. aseaza o tigaie pe foc si adauga cateva picaturi de ulei, inainte de fiecare clatita.
in timp ce le prajesti, poti adauga in aluatul fiecarei clatite bucatele de nuci, fructe uscate sau ciocolata :)
ma duc sa fac o tura :D
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte....
Lizzy, multumim ca ne tii la curent. Ma bucur ca nu a mai reactionat ciudat. Sper sa fie bine draga de ea.
Multumim si pentru reteta. Am sa o fac si eu diseara cu Stefy.
acs, Stefy are o constipatie urata, care netinuta in frau duce la fisuri anale.... O strunim doar din regim alimentar. Orezul e unul dintre dusmani.... Dar orice copil, inevitabil mananca ce nu are voie....
Laura, imi pare rau ca nu te simti bine. Eu am avut asa si mi-a recomandat medicul sa iau vitamina C atunci cand vad ca imi vine sa vomit. Nu am reusit sa vomit, dar macar mi-a mai calmat greturile. Lamaie nu am suportat. Primele trei luni de sarcina am mancat catre trei kg de portocale la 2 zile, iaurt si compot... altceva nu am putut manca.... si astea cu greu....
Stefy vad ca nu a mai facut nici febra, nici de altceva nu s-a mai plans. As vrea sa cred ca a fost un episod trecator....
Laura13 spune:
adina sa cresti mare, fericita, voioasa, bucuroasa.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
lory32 spune:
Fetele dragi, multumim pentru urari, noi suntem bine, Delia este fericita ca a facut si ea in sfarsit 4 ani si ca este fetita mare. La gradinita au mancat tort, au baut suc, i-au cantat copii "La multi ani" si " Happy birthday to you", le-a facut educatoarea o gramada de poze; apoi a urmat nebunia de la mc'donalds, s-au jucat, au colorat, au cantat, au dansat, au spus poezii, au alergat peste tot, au venit toti prietenii ei, a fost foarte incantata de cadourile primite; acum deja asteapta cu nerabdare urmatoarea aniversare. In rest, suntem bine, gradinita, parculet, profitam de vremea frumoasa de afara cat de mult putem. Va pupam cu drag
kikineata spune:
La Multi Ani, Adina!
La Multi Ani, Dani! Laura, sa-ti traiasca chipesul!
Dandusa, sunt alaturi de voi, ma rog maine sa fie bine !