Fulguleti de nov-dec 2006 (235)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

teutz sunt bestiale!!!!!!!!!!! alexia a crescut mare, mare de tot. si poate mi se pare, da maia seamana extraordinar de bine cu tine. sa iti traiasca, sunt frumoase foc.
apropo de alexia, dani spune ca daca va avea o surioara vrea sa o cheme alexia, iar daca va avea un fratior vrea sa il cheme ziggy

la orl aseara ni s-a spus ca nu are nimic, doar o mica inflamatie a mucoasei, totusi i-au luat probe pentru un exudat. intre timp aerius (m-am saturat de antialergice) si sinupret sa mai fluidificam ce e pe acolo.
noi ne agitam, cu ziua lui dani, din pacate mai multi copii de la gradi nu au confirmat inca. sper, totusi, sa vina, altfel dani va fi fff dezamagit.
gasca

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Teutz,
Ce fete frumoase ai!Alexia are un zambet extraordinar,iar Maia niste buze a la Angelina!Iar tu radiezi

Laura,
La cine ati fost la orl?
Unde faceti ziua,pana la urma si ce cadou i-ai luat?I-a trecut lui florin depresia dupa vestea cea mare?

Bambo
Seamana intr-adevar ,foarte bine David cu Antonia.Sunteti foarte frumosi!
Cum te descurci cu 2?

Mihaita se uita a 4a oara la Kemy Boka Cheka.
Am fot la munte,pe la Vtra Dornei,o pensiune super cu piscina si conditii foarte bune.
De Sf. Mihail am dus tortulet la gradi ,iar dorinta care si-a pus-o a fost "sa fie prieten cu toti copiii din grupa"- eu l-am descusut,ca am crezut ca vrea vreo jucarie, ceva.

Si acum partea proasta:
Duminica trecuta,(pe 31 oct) a recidivat otita.A suurat iar,i-a iesit un stafilococ auriu,inca ia antibiotic de atunci..

M-am suparat foarte tare..si doctorita a spus ca i-ar trebui un aerator transtimpanic sau operat macar de amigdale.Ca poate ele sunt de vina.
Amigdalele intr-adevar,sunt hipertrofe,dar nu il deranjeaza..nu face angine sau rosu in gat,respira bine si mananca inghetata la greu...si nu l-as fi operat..
Aeratorul ala se schimba dupa 6-12 luni,iar in ureche nu are voie sa intre picatura de apa cat este el acolo..

Acum sunt intr-o mare dilema: ce sa fac?
Pt ce sa optez?
Cardiologul zicea sa nu ii scot amigdalele daca nu il deranjeaza..
Alta opinie in Iasi nu prea am cui cere..
Ar trebui sa ne ducem la Bucuresti numai pt o consultatie?Drum lung,cheltuiala...nu stiu ce sa fac..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna seara
am intrat astazi dupa mult timp - parca stiam ca tr sa citesc aici...
am citit 3 pagini.

Dandusatinem pumnii sa fie totul ok si sa gasiti raspunsuri la intrebarile ce vi le puneti.

Lavinia, draga mea, cred ca pt tine am intrat astazi.
Stefan este cel mai mic copil operat in romania care are tuburi de ventilarie in urechi. in afara solutia asta este foarte folosita, sa nu iti fie teama. procedura nu e asa complicata, mai ales la varsta lor, la stefan a fost mai diferit datorita varstei lui - pe atunci avea 3 luni. noi nu am luat dupa ce ni s-au pus tuburile 10 luni antibiotic deloc - in cond in care inainte otitele recidivau la 3, 4 zile - cu perforare de timpan si puroi garla de fiecare data.
singurul discomfort e cel legat de protectia la apa - tr foarte mare grija, la baita vata cu ulei in urechi sau silicon modelabil de la farmacie. in rest calitatea vietii nu este afectata.
tuburile nu tr schimbate la 6-12 luni neaparat. exista 2 curente - unii, europenii in special le schimba la 12 luni, altii - americanii le lasa si cate 7, 8 ani fara probleme.
noua initial ni se spuse-se ca in toamna asta incercam sa il lasam fara ele si daca nu merge ii pun altele la loc. urmarindu-l dr a decis sa nu mai intervenim si sa facem alta anestezie, pt ca el clar fara tuburi nu rezista si nu mai are rost sa il anesteziem sa le schimbam.

eu zic ca daca aveti otite recurente e o solutie foarte ok, gasiti un orl-ist bun (daca vii pana la bucuresti ti-l recomand pe al nostru - se pare ca e cel mai bun, asa spun oamenii, eu ii cred dupa cum ne-a tratat pe noi) si faceti-o.
daca vrei sa mai vb te rog sa ma suni oricand ai nevoie.
va pup cu drag pe toate si incerc sa mai intru. acum timpul meu s-a terminat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Delia Ana Maria
sa fii sanatoasa, sa ai parte doar de fericire si bucurii!
lavinia nu stiu ce sa iti raspund, dar mi se pare ca ai primit de la raluca un sfat f bun.
eu, personal, m-as duce pana la buc la un consult si apoi as lua o decizie. multa, multa sanatate.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

ooofff, dandusa bine ca ati plecat la bucuresti, trebuie sa aflati care este problema si sunt sigura ca e una minora si simplu de rezolvat. ne gandim si noi la crinutza si va trimitem energie pozitiva.
lizzy si muschetarii...

Mergi la inceput

calin de roxana c.
david de simo
delia lory asteptam sa ne spui cum decurge sarbatoarea!

tuturor, sa fie sanatosi si fericiti si voi pe langa ei!!

lavinia ti-am trimis mail, vazusem off-line-ul dar nu am apucat sa raspund mai repede. raluca parca a fost tot la dr la care eu l-am operat pe marc. nu mai stiu sigur, nu ma pot lauda cu o memorie preas buna :(
merci de aprecieri, esti tu dragutza intotdeauna...

ruxandra te-oi suna eu zilele astea... sa intreb una-alta despre calatorie, ca vad ca pe mess nu ne sincronizam :)

Mergi la inceput

Dau eu cafeaua? sa aveti o zi usoara si sa primim vesti bune...

As da si un ceai cu lapte impatimitelor, problema este ca nu stiu cum se prepara, proportii, chestii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Vin si eu la .... ma primiti?

Luni cand m-am dus sa o iau de la gradinita mi-a zis doamna ca a mancat tot orezul cu lapte. Eu sa pic jos.... Stiam deja ce ma asteapta.... Macar bine ca mi-a zis sa ii pot da laxativ.... ca apoi... Si cand a intrebat-o de ce a mancat orezul, ea se lingea pe botic.... si s-a uitat la doamna cu asa niste ochisori nevinovati.... ca n-a mai putut spune nimic. Si dupa faza asta marti noapte a durut-o burtica.... si a promis ca nu mai face. Noaptea trecuta a fost bine....

Mergi la inceput

am vb cu dana 2 min la tel...
sunt internate la V.Gomoiu in Bucuresti, de ieri. micuta nu a mai avut reactii ciudate, dar e trista si deprimata si plictisita... ieri au facut o parte din analize, urmeaza altele, apoi un diagnostic...

Mergi la inceput