Fulguleti de nov-dec 2006 (235)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

danutz trebuie sa ma intorc la munca, ca am stat cam mult acasa (1 an si 8 luni).

ruxandra in vara, cand am fost cu andrei in spital cu amigdalita, a facut o inflamatie jos si a ajuns la chirurg. ni s-a recomandat de atunci operatie pt. fimoza, deoarece nu reuseam sa-i facem igiena corect. recunosc ca nici eu nu-l prea decalotam la baie sa-l spal, mai ales ca in ultima vreme il decalotam din ce in ce mai greu.
cred ca la andrei genetica si-a spus cuvantul, pt ca si sotul meu a fost operat in copilarie de fimoza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Danutzzzz , m-am zbatut. Sunt 500 de poze asta pt. ca sunt pozele din ultima luna, petrecere acasa, apoi cu copii in parc, bunicu' Mitica in vizita, plus mai nou suntem 2 fotografi in casa, io-s cu pozele mai nasoale . Spor http://picasaweb.google.com/kikineata/4Ani#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Sara
Daria
Zara

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani Sara! Sa ai parte de multe bucurii, gargarita frumoasa!

kikineata, sa va traiasca si sa va bucure!

mami dani bine ai iesit la iveala, bucuroasa de cunostinta.

ruxandra, masina de vase suna minunat si o doresc, insa daca o luam trebuie sa renovam bucataria, sper eu la vara. Pana atunci il antrenez pe inimosul si pe inimoasa, ca se baga si ea cateodata!

Azi sunt in graba, ca fugim de acasa la un hotel cu waterpark, maine chiulim de la scoala, ne facem de cap in mijlocul saptamanii!
Am vazut doar pozele Laviniei ieri, chiar ma gandeam ca Prutul iti face pofta de balaceala. Ma bucur ca v-am revazut si m-am mai bucurat tare de o poza cu un cer trandafiriu [oftat...], dar nu numai!
Intre bagaje ne jucam de-a scoala, e atat de fain, dar cam fac eforturi sa nu rad

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

La multi ani, Sara!
La multi ani,Daria!
La multi ani,Zara!
multa sanatate si bucurii.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
"Preocupati de ce va fi copilul nostru MAINE, uitam ca el este cineva ASTAZI!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

mami dani - bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare dragelor ,

va salut din nou dupa o temperatura de 38 grade , nu in calorifer .....ci la P . acu revenit la normal ... dar zau ca ..... am impresia ca greseala e undeva pe la mine ....

o seara buna va doresc

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui saryta

La multi ani, Sara!
La multi ani,Daria!
La multi ani,Zara!
multa sanatate si bucurii.

La multi ani si de la noi

cu intarziere La multi ani Dani

am fost ocupati cu botezul David a fost f cuminte a dormit toata slujba nu a plans decat f putin cand l-a bagat in apa apoi somnic iar
a dormit de la 22.30pana la 7 dim

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

multa sanatate bolnaviorilor

Iulia_stefy-Dr.Siminiceanu are cabinet langa bila

Kikineata-o scumpa garga..ce tort frumos

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Sara sa ai parte de sanatate, noroc si fericire, frumoasa mica. Draga Kiki, te felicit din suflet, ma numar printre admiratoarele tale secrete, imi place la nebunie cu cata consecventa o pozezi din toate unghiurile, cu si fara ocazii speciale. Doar ca trebuie sa-mi iau ragaz sa admir pozele voastre, nu merita altfel; o lasam pe... vineri, ca de regula e zi mai lejera...

Daria si Zara va dorim sa cresteti mari si sa fiti fericite! Imbratisari calde pentru voi, Mihaela si Bogdana !

Mergi la inceput