Fulguleti de nov-dec 2006 (235)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Sa incep din urma :)

Laura, cum au fost primele zile de gradi? Sper si eu sa nu mai aveti probleme de sanatate muuuult timp de acum incolo. Mai ales tu, protejeaza-te ca nu-i a gluma ! Chiar ai un smburel sesibil acolo in… buzunar :D Reactii noi te incearca ? (Mi-e atat de dor sa port un bebe...sa-mi fie greata, sa ma arda in gat, sa-mi fie totul stramt...)
Ps : INCA nu am inceput Singulair-ul. Stau si cuget cam la fiecare doo zile… Cre’ ca decisiv ar fi numai daca mai face una urata cu wheezing cu tot, altfel tind iara spre nu… Vedem, rezolvam...

Lacramioara, acum 1 sapt buna erai in lupta cu drojdia de pe fundul butoiului :p Deci, io nu ma linistesc... care fuse baiul? Sau mai bine zi-mi numa’ daca s-a facut lumina intre timp? :) Eu vreau sa cred ca da, insa te rog sa imi confirmi. Te pup...

Danita draga, asta cu uite febra nu e febra... plus neshte alte reactii gen muci nu’sh de care... miroase a viroza in floare. Dovediti-o rapid cu naturiste ca la voi imi amintesc ca mergeau bine!

Mihaela (Dastefa) nu am uitat, am un mesaj sa-ti scriu :) Acum insa citesc o carte ce s-ar putea sa aiba legatura cu subiectul nostru comun, de asta intarzii putin. De cand am ramas datoare cu un raspuns, ma gandesc la voi de fiecare data cand piticul meu ma uimeste cu limpezimea si vioiciunea mintii lui sau cu naturaletea cu care reactioneaza. Stiu cum eram si... simt cum traiesc acum. Simt, nu stiu de ce, ca este si cazul vostru. Ma voi explica.

Monica, de cateva zile am facut curat prin picasa / sortat poze, etc si am dat peste pozele de pe balansoar cand Ioana era miiicaa si rotunjoara :) Si mi-am amintit ce frumos s-a jucat atunci Andrei cu I.. Acum ar fi si mai si ca sunt mai mari... ;)
Vroiam sa intreb, ce fel de gradi este de o primeste pe Ioana la nici 2 ani? Sau e cresa...

Donia, cand am citit de waterpark in mijlocul saptamanii, ti-e clar ca reactia instinctiva a fost “si normal, numai in canada se poate asa ceva !!” :D asta era invidia ce ma rodea :))))
Acuma ca am “digerat” vestea :) va doresc distractie de distractie si astept cu nerabdare pozeeee, Vineri ar fi ideal, ca o am si pe Kiki in stand-by :) glumesc, sti tu...

Daniela draga mea, bine ai venit, oficial. Ca stiu ca erai in zona oricum :)
Pot in sfarsit sa declar public ca Daniela a fost pt mine sora mai mare de care am avut atata nevoie anul trecut la inceputul verii, la inceputul drumului meu de descoperire a lui Marc cel secret :) Atunci ea, un om absolut “strain”, aparut brusc din “umbra” forumului, mi-a intins mana si mi-a inlesnit accesul la ... directia cu aer curat, unde am prins curaj pt prima data, atunci cand pesimismul si grijile imi pusesera stapanire pe suflet...
Acuma sa va spun eu ca Eva este o domnisoara cu multa personalitate, frumoaaasaaa si cocheta. Si cucereste pe cine vrea, se pricepe ;) Si ne este dor dor de ea, si baietii cer la Bucuresti regulat, “la Eva, mami, cand merdzem?” pai e departe puiule, e noapte afara... “merdzem cu masina acuma, ca tati condutze noaptea!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Citat:
citat din mesajul lui lizzy
Lacramioara, acum 1 sapt buna erai in lupta cu drojdia de pe fundul butoiului :p Deci, io nu ma linistesc... care fuse baiul? Sau mai bine zi-mi numa’ daca s-a facut lumina intre timp? :) Eu vreau sa cred ca da, insa te rog sa imi confirmi. Te pup...

Lizzy, ce m-as face eu fara tine? Mereu mi-ai ridicat moralul. Acum sunt mai bine. N-am ajuns la capat, dar se vede luminita de la capatul tunelului. Deja ma pregatesc pentru ziua Stefaniei si incerc sa mai uit din ce nu e ok..... Chiar am primit zilele trecute de la un coleg, pe mail "Darurile altora" si mi-a prins bine.
Am sa-l postez si aici, ca mie chiar mi s-a aprut interesant si m-a pus pe ganduri.

"Langa Tokio traia un vestit razboinic Samurai, care a decis sa-i indrume pe cei tineri in budismul Zen. Se spune ca in ciuda varstei inaintate, el putea infrange orice adversar.

Intr-o dupa-amiaza, un luptator - cunoscut pentru lipsa lui de scrupule - a ajuns in localitatea unde traia batranul Samurai. Era cunoscut pentru tehnicile lui de a provoca la lupta, astepta pana cand adversarul facea prima miscare si apoi contraataca cu viteza. Tanarul luptator nu pierduse inca nici o lupta. Auzind de reputatia Samuraiului, a decis sa-l invinga pentru a-si mari faima.

Toti studentii erau impotriva luptei, dar batranul Samurai a acceptat provocarea. S-au adunat toti in piata din centrul orasului, iar tanarul a inceput sa-l insulte pe Samurai. A aruncat cateva pietre in directia lui, l-a scuipat in fata, i-a aruncat toate insultele ce exista sub soare, i-a insultat pana si pe stramosii sai.

Timp de cateva ore, a facut totul pentru a-l provoca pe maestru, dar batranul ramanea impasibil. La sfarsitul dupa-amiezii, simtindu-se obosit si umilit, razboinicul a abandonat si a plecat.

Deceptionati de faptul ca maestrul primise atat de multe insulte si provocari, studentii l-au intrebat:

- Cum ai putut rabda atat de multa umilinta? De ce nu ti-ai folosit spada, chiar daca stiai ca ai fi pierdut, in loc sa-ti expui lasitatea in fata tuturor?

- Daca cineva vine la tine cu un dar si tu nu il primesti, cui apartine darul? intreba Samuraiul.

- Celui care ti l-a oferit, replica unul dintre discipoli.

- La fel si cu orice manie, insulta sau invidie, spuse Maestrul. Cand nu sunt acceptate, continua sa apartina celui care le-a purtat.

In viata de zi cu zi sunt nenumarate situatiile in care ne trezim prinsi fara sa vrem in tot felul de situatii nedorite. Fiecare clipa isi are darul ei. Unele daruri ne sunt de folos, altele ne incurca. Totul depinde de noi. Putem alege sa acceptam orice dar si sa ne lasam atrasi in jocul altora, sau sa fim selectivi si sa acceptam doar acele daruri care ne ajuta in evolutia noastra."

Mergi la inceput

Va ofer o ....

Am cerut sfaturi legate de cadou pentru patru ani. Si cineva mi-a sugerat cartea "Zana norilor" Stiti ceva despre ea? Eu am cautat pe net si mi s-a parut interesanta.

mami_dani, si Stefy a avut un astfel de episod saptamana trecuta, dar nu mai mult. Discutand cu educatoarea la gradinita am aflat ca au mai fost doi colegi de ai ei in aceeasi situatie, dar tot ceva trecator. NU am gasit inca o explicatie pentru asta. Asteptam sa mai scrii cand mai ai timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Am intrat sa urez La multi ani tuturor sarbatoritilor din aceasta luna!
Sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei din plin dragi mamici.

Laura inteleg ca esti insarcinata. Felicitari si sa fie intr-un ceas bun! Ce va doriti? Cred ca o fetita v-ar sta minunat, sau de ce nu un fratior pentru Dani.

Kiki, pozele sunt minunate si muuulte. Sa-ti traiasca printesa!
Te rooog, unde ai comandat tortul? Sa nu zici ca l-ai facut tu. Imi place si exteriorul dar si cum arata interiorul, cred ca a fost si f. bun.
O sa mai pun si eu poze.
Doamne cum au crescut. Ma uit la Oana e o adevarata domnisoara. Ii place la gradi, ceea ce ma bucura. D.nele educatoare ne-au zis de cateva ori sa o ducem la un casting ceva, fiind deosebit teatrala si expresiva, dupa parerea lor. Cu toate acestea, cand spune poezii nu e nimic deosebit, adica nu le recita, le spune. Pesemne insa ca face alte lucruri acolo cu patos.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Calin, David, Delia, Adinuta, Dani si Sara! Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!!

Lacramioara la fix m-ai prins cu povestea. Multam tare...e greu uneori sa lasi mania celui ce o poarta, hm?..iar despre propriile-mi manii, de ele ce sa mai spun..le fac cadou cui le-o vrea
Lizzy nu ma uiti, daaa? am salvat reteta de clatite pufoase, deocamdata insa renuntam la ele, acusi incepem sa coacem la fursecuri, si cum trebuie facute tone (ca de, avem vecini, preteni,famelie mare, si o grupa intreaga la gradi!!) nu mai poc sa le fac si pe ele.
..o prietena e insarcinata, am vizitat-o duminica, si o alinta pe bea spunandu-i mamarutza mica...ghici la cine ma gandeam eu?
Danita!! ce bine ca ai venit!
Donia noi (ha!!!)avem waterpark nonstop!! din primavara....burniteaza, picura, toarna...waterworld de-a dreptul.
fain. noi ne propunem sa mergem la patinoar in curand...
si chiuliti?? jdiuuuu!! aici daca te prinde politia cu pruncul scolar la aeroport cu o zi inainte sa inceapa vacantele te face bucatele. si pe urma te amendeaza de-ti zbarnie toate conturile.
asa ca toata lumea-si tine pruncii chiulangii acasa. iar politia se face ca nu vede.

Daniela bine ai venit.Cum de ai reusit sa stai atat de mult timp in umbra?

despre nunti si invitatii, eu va trimit in curand una, ca bea m-a intrebat daca vreau sa ma marit cu ea. cum as putea sa refuz copilul??

Noi suntem departe, nu putem nici sa vizitam,nici sa imbratisam, nici sa ajutam foarte cand e nevoie. Dar nu ne uitati. Am vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

azi ma indeletnicesc cu de toate mai putin cu munca

Lavinia esti o mamica foarte frumoasa iar ochii lui Mihaita pur si simplu=inteligenta. Ai un copil superb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

lizzy draga mea, nu mi-e dor de nimic imi vine sa vomit si nu pot, mi-e greata non stop ... efectiv, si noaptea cand ma trezesc am acelasi nod in gat si aceeasi senzatie de greata, mi-e sete in continuu, mi-e somn ... ceva de speriat, obosesc una doua. si, desi stiu ca o sa imi iau oua peste nas, e greu tare cu fumatul. le-am redus fff mult, ma rog de la un pachet jumatate cat fumam, 7-8 tigazi pe zi inseamna redus fff mult, dar mai am la fel de mult. ne-am propus, adica mai mult florin a impus ca de duminica sa ne lasam amandoi de fumat. noroc cu el ... ca incearca tot ce poate ca sa ma ajute, sper sa si reusesc sa le las de tot.
dani, multumesc lui DD e ffff bine la gradi. azi dimineata l-am dus eu si a fugit inaintea mea, sa ajunga mai repede in grupa. la 2 minute dupa ce intrase in grupa era deja cu prietenii, isi aranjasera scaunelele si se prefaceau ca erau la teatru de papusi. e super ok. in schimb, nu il mai las sa doarma acolo, e mai bine asa, din mai multe puncte de vedere.
sper sa fiti cat mai mult timp ok fara singulair, sper ca marc sa nu iti mai faca niciodata o criza urata si sa fiti si voi sanatosi mult, mult timp.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

lizzy la gradinita privata unde merge andrei au si 2 grupe pt copii intre 18 luni si 3 ani. au ajuns sa faca 2 grupe ca cererea e mare.
andrei si ioana se joaca, in general, foarte frumos impreuna. ioana a invatat multe lucruri de la el. de cateva zile il tot striga "ande". pana atunci era "bebe".

Laura13 felicitari si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte....

Si eu pe aici. Ma tot gandesc ce sa ii iau de ziua ei. Mi-a recomandat cineva "Zana norilor". Stiti ceva despre ea? Eu am gasit-o pe un site. Sper sa ii placa.... Si un joc de creatie.... sau ceva sa-i puna mintea la treaba. Voi ce cadouri luati la Fulguleti la implinirea celor 4 anisori?

chinico, ma bucur ca ti-a prins bine povestea. Am ami primit una de la ora de filosofie.... tot interesanta. Daca reusesc am sa o postez.

Laura, imi pare rau ca nu te simti bine. Incearca niste vitamina C. Poate ca ai incercat deja.... La mine a dat rezultate.

Mergi la inceput

Poveste la ora de filosofie

Un profesor de filosofie statea in fata studentilor sai, avand cateva obiecte in fata.
Cand a inceput ora, fara sa spuna nimic, a luat un borcan gol si a inceput sa il umple cu pietre cu diametrul de aproximativ 5 cm. Apoi i-a intrebat pe studenti daca borcanul este plin.

Au fost cu totii de acord ca este plin !

Apoi, profesorul a luat o cutie cu pietricele si le-a turnat in borcan, scuturandu-l usor. Desigur ca acestea s-au rostogolit printre pietrele mari si au umplut spatiile ramase libere. Apoi i-a intrebat pe studenti daca borcanul este plin.

Au fost din nou de acord ca este plin. Si au ras.

Atunci profesorul a luat o cutie cu nisip si l-a turnat in borcan, scuturandu-l usor. Bineinteles ca nisipul a umplut spatiul ramas liber.

-Acum (spuse profesorul), vreau sa va imaginati ca aceasta este viata voastra.

Pietrele mari sunt lucrurile importante: familia, partenerul, sanatatea si copiii vostri, lucruri care, chiar daca totul este pierdut si numai ele au ramas, viata voastra tot ar fi completa.

Pietricelele sunt celelalte lucruri care conteaza: slujba, casa si masina.

Nisipul reprezinta lucrurile mici, care completeaza restul.

Daca puneti in borcan mai intaii nisipul, nu mai ramane loc pentru pietrele mari si pietricele. La fel se desfasoara si viata voastra, daca va consumati timpul si energia cu lucrurile mici, nu veti avea niciodata spatiu pentru lucrurile importante. Fiti atenti la lucrurile care sunt esentiale pentru fericirea voastra. Petreceti timp cu copiii vostri, faceti-va timp pentru controale medicale, duceti-va partenerul la dans. Va ramane destul timp sa mergeti la servici, sa faceti curat in casa, sa dati o petrecere sau sa duceti gunoiul.

Aveti grija de pietrele mari si stabiliti-va prioritatile. Restul este doar nisip...

Mergi la inceput