Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (155)
Raspunsuri - Pagina 3
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Daca tot l-am scris. Discutii multe, dupa anunt de capitol nou. Se cunoaste ca este frig afara. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
si pufuleti care dorm....
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 3.5 kg
miremia spune:
Ma uitam in lista cu aniversari...luna asta o sa cam punem kg la cate torturi o sa degustam. Se pare ca ne-am strans ceva scorpioance pe aici.
AMR 3.5 kg
lucia2000 spune:
mmmm
ce tare i-a mai placut dovleacul copt.
Evident eu tineam bucata de dovleac si el musca din ea
lucia2000 spune:
am niste coca de papanasi in frigider si e asa urat afara ca nu-mi vine sa-i fac.
Ziceam sa-i fac azi pt cei 8 ani
miremia spune:
citat din mesajul lui lucia2000 am niste coca de papanasi in frigider si e asa urat afara ca nu-mi vine sa-i fac. Ziceam sa-i fac azi pt cei 8 ani Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Ce frumos ca sarbatoriti primul sarut. La noi coincide cu prima intalneala....
AMR 3.5 kg
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui lucia2000 am niste coca de papanasi in frigider si e asa urat afara ca nu-mi vine sa-i fac. Ziceam sa-i fac azi pt cei 8 ani Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Si faci 8 papanasi numa? nu-s cam putini? Treb sa faci si ptr noi Doamne ce-mi faci! Acum pun mana pe telefon si-mi comand ca nu mai pot de .
Sa sarbatoriti frumos cu papanasi dulci
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Lillo Alexutza nu il dor gingiutele oare? Te poti uita daca sunt inflamate? Poate va viziteaza Zana Maseluta. Piticul refuza lingurita cand ii apare un dinte nou. |
Asta cred si eu ca era tare irascibil, era si ora de somn si el nimic si dupa ce l-am dat cu gel la gingii a cazut lat ptr 2 ore jumate.
de Yannis
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
si pufuleti care dorm.... Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 3.5 kg |
Da, asta este! Dorm pufuletii si va faceti de cap. Iar eu imi revin dupa virajele astora cu avioanele.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Asta cred si eu ca era tare irascibil, era si ora de somn si el nimic si dupa ce l-am dat cu gel la gingii a cazut lat ptr 2 ore jumate. de Yannis |
A, daca-i era somn, se explica. Am patzit-o si eu cu Tudor odata. Chiar daca ii era foame (sau ar fi trebuit), n-a vrut papa si-mi arunca toate cele. Daca-i este somn nu mananca neam. Cred ca este o explicatie.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
lorex spune:
citat din mesajul lui Ruxita Salutare! Ne-a simtit careva lipsa? Am inteles (din auzite!) ca ati sarbatorit in lipsa mea ziua mea la care nimeni n-a venit cu tort, piscot, sampanie (incercati Cashmere daca aveti ocazia, f.f.f. buna). De asemenea, multumesc si pentru urarile lui Caius, e deja flacau, unele domnisoara de pe aici pot saliva linistite! Ca se discuta (se discuta?) despre raceala, am fost si eu racita si am am facut aspirati nazale apa cu sare de mare-bucatarie, miere cu scortisoara macinata (2:1), am inhalat o ceapa data prin razatoare, am baut ceai plafar, dar si echinacee, macese si catina +ginseng (imunostimulatoare puternice pentru sezonul rece), am stat cu picioarele in apa fierbinte si intr-o jumatate de zi de la nas infundat nu puteam nici respira mi-am revenit chiar foarte bine spre seara nu am mai avut nimic (decat a doua zi dimineata inca un pic nas infundat). AMR 8, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Welcome back!!!!
Da! ti s-a simtit lipsa!
Pls, pls, pls arata-ne o poza cu Caius!!!!
PS: cum adica ai inhalat o ceapa data prin raza?