Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (155)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui tomaca
Daca tot l-am scris. Discutii multe, dupa anunt de capitol nou. Se cunoaste ca este frig afara.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

si pufuleti care dorm....

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 3.5 kg

Voi 2, Miremia si Tomaca, meritati cate un buchet de flori pentru mesajele frumoase pe care le-ati scris.
Miremia, esti foarte tare daca ai reusit sa te lasi asa de fumat...jos palaria....Mara e o norocoasa sa aiba asa mamica
Tomaca, multumim pentru mesajul cu dezvoltarea copiilor in ritm propriu

Lucia, La multe saruturi inainte! nu faci tort????

Aaaa, cum a iesit tortul, Miri???

Ruxita, WB. Sa inteleg ca ai fost dupa cortina??

Cred ca bag si eu niste dovleac la copt. De 3 zile papa si Maia gluten. Adica a inceput si ea sa molfaie covrigi si paine e super dulce

mami de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Hai sa va arata cum se scoboama fi-miu de pe canapea!

http://www.youtube.com/watch?v=sKK5DduhHME

Livia, pls, nu te supara pe mine cu ce am zis. Sotul meu e fumator si ma tot rog de el si tot incerc sa il fac sa se lase si nu vrea. A luat si tratament si tot degeaba. Daca nu vrea, nu vrea. Asta e.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

haios tare. Il arat si sotului.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Hai sa va arata cum se scoboama fi-miu de pe canapea!

http://www.youtube.com/watch?v=sKK5DduhHME

Livia, pls, nu te supara pe mine cu ce am zis. Sotul meu e fumator si ma tot rog de el si tot incerc sa il fac sa se lase si nu vrea. A luat si tratament si tot degeaba. Daca nu vrea, nu vrea. Asta e.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

este foarte tare Dani...

mami de fetita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

am niste coca de papanasi in frigider si e asa urat afara ca nu-mi vine sa-i fac.
Ziceam sa-i fac azi pt cei 8 ani

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Si faci 8 papanasi numa? nu-s cam putini? Treb sa faci si ptr noi Doamne ce-mi faci! Acum pun mana pe telefon si-mi comand ca nu mai pot de .

Sa sarbatoriti frumos cu papanasi dulci

de Yannis

Miree, sunt pentru cei 8 ani, nu sunt 8 papanasi. Cuiva ii este foame de dulcuri?

PS M-ai omorat cu papanasii astia. Mi-am cumparat placinta cu visine facuta in casa

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

alexutz, am fost cam dura aseara...
stiu ca ouala sunt niste alimente f sanatoase si hranitoare, insa stiu ca fierte tari sunt cam grele. eu am probleme cu vezica biliara si hepatologul mi-a spus sa pap doar oua fierte moi, max 3 pe sapt.
eu pap doar unul pe sapt, rar 2! multumiri si lui Lillo pt completari
de asta m-am gandit ca pt ficatul minuscul al pufilor nostri e prea mult un galbenush intreg avand in vedere ca il fierbem 10 minute!
dar, na...daca tu simti ca yannis tolereaza bine! nu te supi pe mine, da?

Alexa12,merci... 3 litri de apa???? ohoooaaa....[socat]

MP, ma simt mai bine tks

Tomaca, wb! mi-a placut povestioara cu Lucian Blaga!
Si eu am impresia ca acei copii care vorbesc mai greu dau dovada mai tarziu de niste aptitudini mai speciale..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

am niste coca de papanasi in frigider si e asa urat afara ca nu-mi vine sa-i fac.
Ziceam sa-i fac azi pt cei 8 ani

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Si faci 8 papanasi numa? nu-s cam putini? Treb sa faci si ptr noi Doamne ce-mi faci! Acum pun mana pe telefon si-mi comand ca nu mai pot de .

Sa sarbatoriti frumos cu papanasi dulci

de Yannis

Miree, sunt pentru cei 8 ani, nu sunt 8 papanasi. Cuiva ii este foame de dulcuri?

PS M-ai omorat cu papanasii astia. Mi-am cumparat placinta cu visine facuta in casa

varsta lui Tudor

Sorry era Alezutzza. Clar cuiva era foame.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Livia o sa incerc sa nu te supar prea tare cu ce voi spune dar eu sunt ANTI-FUMAT in timpul alaptarii!! Nu pot sa concep ca un bebe mic care nu are de ales sa primeasca prin lapte substante nocive. Fetita unei prietene care a fumat in timpul sarcinii si al alaptarii (la sfatul medicului!!! care suna ceva de genul: decat sa te lasi brusc si sa fie copilul agitat mai bine fumezi ) sufera acum de astm. Stiu ca am gugalit despre fumatul in timpul alaptarii (cand am citit la o mamica aici pe forum ca daca trece ceva timp intre fumat si alaptat nu este nicio problema) si am fost socata sa descoper asa informatii pe net. Poate in privinta asta sunt prea radicala dar mi se pare o tampenie sa-i spui unei mamici care alapteaza ca este ok sa fumeze.
In alta ordine de idei dupa 12 ani ani de fumat, in care ajunsesem la aproximativ 30 de tigari pe zi in prima saptamana de sarcina (presupusa la momentul respectiv) m-am oprit din fumat si de atunci n-am mai pus tigara in gura. Deci se poate si asa si vorbesc in cunostinta de cauza, nu din auzite. Eu sper ca mamicile care fumeaza si alapteaza sa se mai gandeasca data viitoare cand vor aprinde o tigare. Nu zic ca nu poftesc cateodata (daca ai fumat ramai potential fumator toata viata) dar sub nicio forma nu voi pune tigare in gura cat timp Mara papa san.

Daca am suparat pe cineva imi cer mii de scuze dar a trebuit sa-mi spun parerea. Mai departe fiecare este liber sa aleaga.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 3.5 kg

Mergi la inceput

Tomaca, wb! mi-a placut povestioara cu Lucian Blaga!
Si eu am impresia ca acei copii care vorbesc mai greu dau dovada mai tarziu de niste aptitudini mai speciale..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

[/quote]

Pai, da. Stiu eu un caz din 05.01.75

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Fetili, multzumim mult de suport si galerie. Yannis e mai binishor. A si papat 160 de carnitza de vaca cu mazare si rosii la biberon....

Livia si eu sunt fumatoare. Eu fumez din prostie. Pot sa nu fumez, dar nu vreau sa ma las, imi place sa fumez. Aveam un prieten nefumator acum ceva ani si seara acasa nu fumam deloc, in weekenduri deloc, in vacante (cate 3 saptamani) deloc. Si asta as fara vreun efort, fara a pofti la o tigara...nu-mi explic, e ceva in mintea mea care face un switch "acuma nu fumez" si gata. Asa a fost si cand am ramas insarcinata. Mai fumam la nervi, fiind insarcinata au fost singurele momente in care la nervi simteam ca mor fara o tigara. Mai fumam cand si cand la un pahar de vin, gen o tigara la 2 luni. Dar cat am alaptat nu m-am atins de tigari. Nu mai stiu detalii dar mi-a ramas mie in cap ca fumatul in timpul alaptarii e mai nasol decat in timpul sarcinii. Cumva se duce nicotina direct la ei. Oricum, ca o fumatoare ce sunt nu dau cu pietre, doar fac filozofie pe aici ca asa imi place mie sa dau din gura si sa fac pe interesanta , stiu ca nu-ti spun lucruri noi si stiu si ca nu o sa te lasi ptr ca zice lumea una alta. Tu tot cum vei putea si simti tu o sa faci

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Fetelor, help!

Am primit si eu niste dovleac din ala portocaliu la miez. Si vreau sa il fac la cuptor. Am mai incercat anul trecut si am ars si tava si dovleac.
Poate cineva sa imi spuna care e secretul? Cum sa il fac? Ne e tare pofta, mai ales ca ati tot vorbit si nu stiu cum sa il fac sa ii mai ramana si zeama. Posed si cuptor cu microunde si cupotor din ala , la aragaz.

Ms in avans...ca deja sunt

Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare)

Mergi la inceput