Mamici cu copii mai mari-va rog un sfat!(2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Noah e mare figura si profu vostru

Puterile cu minus nu le-au facut. Baiatul meu nu a lipsit nici o zi, si chiar daca lipsea, este celalalt baiat din clasa, care mai face cu mine mate. Deci undeva trebuia sa apara. Ceilalti copii... nu stiu. Mai e unul care ar intra in discutie, primul din clasa, dar ala e atat de increzut, ca nu sta de vorba cu "poporul". Restul clasei sunt varza la mate.

Totusi tare ma roade ideea sa merg la scoala sa am o discutie cu proful. Mi se pare prea deplasat sa te iei de un copil in timpul tezei.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Ce a spus Noah, ca eu nu am citit!

Gabi_k,
du-te la scoala si vorbeste cu el pentru ca odata ce l-a certat in timpul tezei, iti dai seama ce demoralizator a fost pentru el!

Giulia,
Ce bine de voi ca ati fost la sanius. De acuma, cu teza gata, va puteti relaxa, in sfarsit!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Va rog frumos sa ma scuzati ca... "ma bag ca musca-n lapte" - dar eu, absolut intamplator, am descoperit in cls a 6-a (parca) muzica lui Mozart, Haydn, Vivaldi, etc. (ascultand Ultrascurte la radio). Si m-a fascinat... si am facu temele muzica lor... Si am avut rezultate neasteptat de bune intr-un timp mult mai scurt ca de obicei. Si am ramas pentru totdeauna indragostita de Simfonia Jucariilor a lui Leopold Mozart, Little Night Music de Wolfgang Amadeus Mozart Intre timp s-a mai adaugat si "Canon" de Pachelbel - dar nu pt a lucra mate ci a visa...Incercati sa faceti mate pe Mozart - e o reala desfatare... pur-si-simplu parca iti "canta" inima in piept si simti cum creierasul zburda vesel in ritm alert in cutiuta craniana (vorba aceea "capul mic, peretii grosi, mintea sta lejer'nauntru" - cum imi zicea mie mama sa ma alinte )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

loreleim,
Ideea ta este foarte buna.
Mi-ai amintit ca si eu invatam pe muzica simfonica. Eram ceva mai maricica, ce-i drept.

Asa ca azi o sa-i fac o surpriza fi-mii si o sa-i pun CD-urile cu Mozart pe birou.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana
Acum 3 zile fi-mea a avut de facut 3 probleme la geometrie pe care nu a stiut sa le faca. S-a enervat, s-a facut proasta...
Mai intai m-am suparat ca nu a stiut sa le faca (nu i-am zis ei nimic). Apoi am sfatuit-o sa le lase naibii daca nu poate sa le faca. Spune la scoala ca nu a stiut si gata ca nu-i taie nimeni gatul.
Ei, si ce sa vezi! Profu' si-a ceurt scuze ca le-a dat. Pentru ca cica se rezolva cu ajutorul unor teoreme pe care le vor invata pe la sfarsitul claseia vii-a.

vivi

Jos palaria in fata profesorului! Asta le arata copiilor ca si el e om, poate gresi, dar a-si recunoaste greseala in fata copiilor e un gest corect.
Din pacate am mai intalnit situatii in care profesorul a ignorat fapta, chiar la intrebarile elevilor a evitat o explicatie, un raspuns.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

a luat 6 la teza. Baiatul cu care facem mate, a luat 9. Deci se poate si mai bine...
Miercuri are proful program cu parintii la scoala. L-am sunat ieri sa ma programez. Nu mi-a raspuns la tel.
Insa am promisiunea copilului ca de acum incepem sa facem si probleme suplimentare in afara temelor. M-am saturat. I-am zis ca la prima mutra sau comentariu adio ore de chitara, trecem la ore de mate cu alt prof, ca eu nu-s destul de buna pentru domnul printisor. Bine ca pt alt copil pot sa-i explic, iar al meu in loc sa avanseze, bate pasul pe loc

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Buna ziua,

eu cred ca profesorii (unii) au si niste probleme in a expune teoria. Cel putin al baiatului meu sigur are. Toate formulele, teoremele etc "sunt asa, pentru ca asa apar in manual si asa le-am invatat si eu pe vremea mea si uitati-va la mine ce bine mi-a prins ca am ajuns prof de mate". Iar copilului meu daca nu-i explici... asa ca am cautat pe net si am gasit un site super ( www.patrickjmt.com ), daca aveti timp chef, disponibilitate, aruncati o privire si aici.

Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ... 14.06.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

As vrea sa aflu raspunsul la o intrebare, scriu aici, nu vreau sa deschid topic nou.
Asadar, ce semnificatie credeti ca poate fi data gestului unui copil de a merge fara manusi (afara e frig) pentru ca cel care il insoteste (tot copil) nu are manusile la el?
Adica, e de bine sau de rau? - dincolo de delicatetea gestului care e evidenta.

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

No, de ce trebuie sa fie de rau sau de bine mai denizel?
A vrut sa fie la fel de barbat si sa indure alaturi de coleg frigul. Sa nu fie el mai protejat decat celalalt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Multumesc, Rrox! :)

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput