Mamici cu copii mai mari-va rog un sfat!(2)
Raspunsuri - Pagina 20
nelia spune:
Denizel, Agata a mers mai departe, i-a dat pe -19 grade caciula si manusile colegei ei, care le uitase acasa... si care era racita.
Si mi-a spus de la inceput sa nu o cert, ca de la mine a invatat: si-a uitat caciula, i-am dat-o pe a mea, si-a udat ciorapii pentru ca s-a bagat in apa prea mare, i-am dat pe ai mei, daca a luat geaca subtire, desi o rugasem sa ia groasa, i-am dat haina mea... iar manusile i le dau in fiecare zi, ale ei sint mereu ude... si a doua pereche e mereu uitata la scoala... Ce sa-i mai spun, ca ea e copilul meu si ca e normal sa fac asta... n-am stiut ce sa-i spun, dar i-am zis ca ar fi bine sa aiba cite doua caciuli si doua perechi de manusi pentru prietenii uituci.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
viviana spune:
Si eu gandesc ca Rrox. A vrut sa fie la fel ca prietenul lui. Sa ii arate ca nu are de ce sa se simta altfel ca nu are manusi.
A fost un gest frumos de prietenie
Hmm, cred ca daca era o fetita ii dadea ei manusile.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
viviana spune:
Nelia, nu numai ca a vazut la tine si te imita dar este si sensibila la nevoile altora. Ceea ce e deosebit.
Si fi-mea trece printr-o perioada de mare sensibilitate fata de cei din jur.
Din pacate a avut de suferit pe la scoala. Cel putin asa cred eu pentru ca vad ca pe ea nu prea o afecteaza.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Gabi_K spune:
I-am luat o geaca neagra. Exact asa cum si-a dorit. Groasa, calduroasa, neagra.
Si pe minus multe grade dardaie cu geaca subtire. Ca ala are craniu pe spate
In pauza iese in curte fara geaca. Fac concurs de dardait, si in plus, a invatat sa cante dardaind, si cu asta isi distreaza colegii.
No comment... mai bine nu stim ce fac ei la scoala
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
viviana spune:
Gabi_K,
Saptamana trecuta fi-mea a castigat concursul de sarit in partea cea mai adanca a baltii din curte. Si chilotii ii avea uzi.
I-a adus Mos Nicolae caciula si fular, faine, mov, cum si-a dorit.
Le poarta tot pe ale mele ca-s albe. Cand ntra in casa cu mutra spasita stiu ca manusile sunt mai negre decat mi-as dori.
vivi
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabi_K In pauza iese in curte fara geaca. Fac concurs de dardait, si in plus, a invatat sa cante dardaind, si cu asta isi distreaza colegii. Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat |
Vaaai, cat e de haios!!!!!! :))))))))))))) Cat de scumpi pot fi copiii, of, of :).
Iarta-ma, Gabi, pentru ca rad (cu lacrimi :)), stiu ca pe tine te-a suparat, dar asa ceva nu am mai auzit pana acuma :)).
Pupici copiilor vostri!!
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
giulia71 spune:
Ai mai, ultimele subiecte nu sunt despre fii-mio?
Cum merge el la scoala in fiecare zi fara caciula, pe geru asta, aceeasi discutie, rugaminti din partea mea sa-si ia fesul pe cap. Sa se inteleaga, fes cumparat de el, nu d'ala cu motz ca al lu' Kevin.
Zilnic avem aceeasi problema, mai nou nu-l gasim, sigur l-a pitit.
Azi l-am luat "taras" sa-si ia ghete de iarna, am gasit niste "insulated" (parca asa le ziceau) o frumusete, facuti de clujana. Maaare chin pina l-am convins sa-i cumpere, ca nu-i vrea ca asa are un baiat cu care el nu se intelege.
Mai aveam o pereche luati acu de curand, insa intra apa ca si se uda la picioare.
Am scapat de teza la romana, a luat 9 . Si-a pus nota la avatar, asa e de fericit.
Acum il vom lasa in pace, deja e miros de vacanta.
Sa ne auzim cu bine
viviana spune:
Da, e miros de vacanta! I-a anuntat ca de marti nu se mai duc la scoala.
Joi au dat teza la romana, (9,75) si tot joi i-a anuntat ca vineri dau test la fizica din ultimile 5 lectii. Asa ca neavand practic timp de invatat am tinut-o acasa. Niciun test la nicio fizica.
Si asa le-a stricat vacanta cu teza la mate in ianuarie.
vivi
Gabi_K spune:
Denizel, nu ma supara de mult. Eu eram la fel... ba mai mult, eu nici nu ma pieptanam, ce ma mai certa mama... Si la teatru sau la concert simfonic sa merg in fusta? Nici vorba
Viviana felicitari pt teza de romana!
Inca doua zile si avem vacanta... si ne apucam de mate... ca asta a fost intelegerea. 10 probleme in fiecare zi, ori cautam un prof pt meditatii, si atunci adio chitara.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
isabela spune:
La noi nu se mai duc la scoala de azi. Practic de vineri dupa amiaza sunt in vacanta, dar cu multe teme si la mate si la romana.
Cand se termina vacanta de iarna? Ana a zis ca pe 5 ianuarie incep, eu stiam de 3.