Fluturasi de martie-aprilie 2011 (56)
Raspunsuri - Pagina 6
scrish spune:
miki, ai fost o norocoasa!! la mine a inceput sa se vada zdravan de tot, in special pe coapse si pe fund...clar tb niste exercitii ca o sa ma flescaiesc de tot
s 17, in asteptarea baietelului nostru minunat
bb_yasmi spune:
cris, stai linistita cu kg,,...au ele timp sa se depuna!!! ti-am mai povestit eu cum a fost al prima sarcina la mine, nu ma mai repet!
mami x2 , de printesica si printisor s 23
scrish spune:
dada, stiu povestea deocamdata actionez la problema
lalely07 spune:
Gata,am revenit si eu...Am reusit sa dorm un pic..sa ma vezi la noapte...
Ma bucur ca v-a placut burtica mea...saptamana asta cand o sa fac 15 saptamani mai fac o poza desi..nu este mare diferenta...
Si apropo de kg.,eu deja am luat 3 kg.....
14+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
anaxena spune:
buna fetelor
eu sunt la salon
ma ocup de listuta cu mare placere...dar sa va trecetzi voi la semnatura numele
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 19+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui scrish miki, ai fost o norocoasa!! la mine a inceput sa se vada zdravan de tot, in special pe coapse si pe fund...clar tb niste exercitii ca o sa ma flescaiesc de tot s 17, in asteptarea baietelului nostru minunat |
scrish, dar oare cum sa apara celulita daca kg n-ai pus ? eu credeam ca apare odata cu kg..dar daca zici tu ca ai observat..asa o fi..poate e de la retinerile de apa..
mami de Vlad 09.04.2009 si s22 cu
lalely07 spune:
Scrish...si tu esti mamica de aprilie,ai aflat ce este bebe?
Eu la 14 saptamani nu am aflat...nu a vrut bebe sa stea la poze...se lasa greu...
14+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
scrish spune:
miki, celulita nu prea are legatura cu kilogramele...eu care toata viata am fost slaba batz am mai avut celulita periodic pentru ca nu faceam miscare si mancam de toate. inainte sa raman insarcinata am facut niste tratamente anticelu si toata vara am avut o piele perfecta fara exagerare, dar acum parca deodata am observat ca a aparut din nou si evident, tratamente acum nu mai pot sa fac...asa ca o sa recurg la sport desi sunt cam lenesa
lalely am baietel mie mi-a spus prima oara la 10 sapt ca e banuiala de baietel, la 12 sapt la fel, si in prima zi din sapt 15 mi-au confirmat. acum o sa merg la doctor luni, sa vedem confirmarea suprema, ca nu cred ca s-a schimbat intre timp...din ce am inteles, la baieti se vede mai repede sexul si la fete mai greu...asa ca poate ai fetita chiar daca nu a vrut sa stea la poza, doctorul nu ti-a zis nici un procent, nimic? cand mai mergi la doctor?
lalely07 spune:
Scrish..nu a dat nici procentaje medicul....trebuie sa asteptam pana la 18 saptamani cand am programata urmatoarea vizita...
Nu stiu ce va fi,eu sunt multumita cu orice..numai sanatos sa fie...
14+
scrish spune:
lalely lasa ca mai bine sa iti spuna odata si clar decat de mai multe ori in procente :)) eu acum stau ca pe ghimpi gandindu ma daca s a schimbat sau nu :)) desi nu cred..inca de cand am aflat ca sunt insarcinata am simtit ca e baiat...vorba ta, sanatosi sa fie