Fluturasi de martie-aprilie 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hello, fetele!

Imi pare rau ca nu pot sta de vorba, vreau sa merg sa ma intind putin in pat.
Azi-noapte am avut niste vise urate, m-am trezit apoi nu am mai reusit sa adorm vre-o 2 ore...asa ca sunt cam varza azi.
De dimineata am reusit sa va citesc si sa fac modificarile in listura, am facut cap nou, dar nu am ami avut timp sa intru sa va si salut. Asa ca va pup acum si pentru tura de dimineata.

felicitari pisuc si ailed pentru carucioare,
felicitari miki pentru eco!!
Am vazut multe burtici frumoasa, dar fara suparare cea mai frumoasa mi se pare burtica lui roxy

am fugit sa prind si eu putin somn. vad daca reusesc sa intru mai pe seara!!

strumphi, hai la catalog! Vrei sa-ti pun cate o absenta in fiecare zi?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 23+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

fetelor la voi cum este buricul? ca la mine a inceput sa iasa putin in afara mai ales cand mananc mai mult se vede.

S-a intamplat minunea mult asteptata22+

roxy, e normal sa se intample asa pentru ca dupa 20 de sapt uterul trece de linia buricului si astfel il impinge in afara. La mine nu a iesit in afara nici la cristi, dar s-a aplatizat de tot, aproape ca nici nu-l mai vedeai. sa vezi mirare cand incepe sa se vada si linea nigra

acum chiar fug in pat

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 23+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

madutza ce complimente ne faci, ca rosim acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

madutza si eu am zis ca stau in pat dar am stat din parti. in loc de pat iar am nimerit usa si am iesit pe afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxy multumesc. mult mai bine:) a fost ceva trecator, acum am prea multa energie si nu stau locului:))))pacat de vremea asta urata

s 17, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

pisucmic felicitari pt flacau!

ailed felicitari pt printesa! deci fetita pana la urma

mami de Naty (10.04.2009) si 24+ cuAlex

Mergi la inceput

fetelor am si eu o intrebare...voi cum va luptati cu celulita in sarcina? la mine parca deja e cam multa si as vrea sa iau masuri, insa nu stiu exact ce fel de sport am voie sa fac sau creme specifice. voi ati facut ceva in acest sens cu succes la primele sarcini sau acum? daca da, astept cu mare interes un sfat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cris, in primul rand sa consumi apa (nu sucuri), gimnastica pt gravi, daca ai posibilitatea sa mergi la un aquagym pt gravi sau daca nu si acasa cauta pe you tube pregnancy abs sau altfel si sunt o gramadaaa de filmulete cu gimnastica pt gravidute. la baie un usor (!!!!) scrub pe bulane si cat mai putine kg luate in sarcina.

mami x2 , de printesica si printisor s 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

fetelor am si eu o intrebare...voi cum va luptati cu celulita in sarcina? la mine parca deja e cam multa si as vrea sa iau masuri, insa nu stiu exact ce fel de sport am voie sa fac sau creme specifice. voi ati facut ceva in acest sens cu succes la primele sarcini sau acum? daca da, astept cu mare interes un sfat

scrish, eu n-am facut nimic in mod deosebit, dar nici n-am observat vreo modificare legat de celulita..la mine doar ceva kg in plus se vedeau la picioare, fund ( erau mai groase ) dar in rest nu era ceva schimbat in structura pielii..

mami de Vlad 09.04.2009 si s22 cu

Mergi la inceput

yasmi merci, trebuie sa iau masuri ca azi cand m am uitat in oglinda m am speriat mai ales ca daca nasc in aprilie, din iunie deja e vreme de stat la soare si eu vara port mult pantaloni scurti :( cu kg sunt ok, in continuare nu am nimic in plus daca poti sa crezi, ma ingrijoreaza si asta pe zi ce trece...o sa ma apuc sa caut pe youtube si sa imi fac o rutina zilnica pentru ca daca acum am problema asta, peste 4 luni sunt convinsa ca o sa fie mai rau

Mergi la inceput