Fluturasi de martie-aprilie 2011 (56)
Raspunsuri - Pagina 4
Happiness_4_us spune:
Neata, burtici!
Intru sa ma aberez si eu un pic cu kg, desi am zis ca nu ma intereseaza subiectul.
Facand comparatii intre sarcini, in sarcina cu Andrei, cand nu am pus gura pe nimic dulce, nimic sarat, nimic panificatie gen paste, buseuri, pateuri etc, in sapt 18-23 luasem fix 1.6kg. Acum, cand am sarit gardul, de parca m-am tampit si vad numai muffins-uri, jeleuri, dulciuri de orice fel, in acelasi interval am pus 3kg, deci dublu.
Asa ca de azi frana, si dulciuri doar sambata asa cum mananca toti islandezii , ca altfel ajung la greutate dubla pana nasc.
Asadar eu raportez pana acum +4kg.
De-acum incepe greul.
Felicitari burticilor care au aflat ce e bb.
Mamica fluturasului Andrei si 23+ Maria
Am produse la bazar. Ajuta si tu!
roxy_s spune:
happiness la sarcina trecuta cat ai luat in total? tu esti slaba din fire?? ca daca esti, nu te ingrasi tu prea tare.
S-a intamplat minunea mult asteptata22+
bb_yasmi spune:
roxy ce burtos frumos am vazut!!!!
lalely frumoasa burticuta!! . se vede tare frumos!
mami x2 , de printesica si printisor s 23
mandreeac spune:
Hapiness . Ma bucur ca mai intri pe la noi.
Roxy burtica!
Ma duc sa ma intind in pat. tuturor!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 21+
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Happiness_4_us Neata, burtici! Intru sa ma aberez si eu un pic cu kg, desi am zis ca nu ma intereseaza subiectul. Facand comparatii intre sarcini, in sarcina cu Andrei, cand nu am pus gura pe nimic dulce, nimic sarat, nimic panificatie gen paste, buseuri, pateuri etc, in sapt 18-23 luasem fix 1.6kg. Acum, cand am sarit gardul, de parca m-am tampit si vad numai muffins-uri, jeleuri, dulciuri de orice fel, in acelasi interval am pus 3kg, deci dublu. Asa ca de azi frana, si dulciuri doar sambata asa cum mananca toti islandezii , ca altfel ajung la greutate dubla pana nasc. Asadar eu raportez pana acum +4kg. De-acum incepe greul. Felicitari burticilor care au aflat ce e bb. Mamica fluturasului Andrei si 23+ Maria Am produse la bazar. Ajuta si tu! |
hapines, dar cum ai reusit la prima sarcina performanta aia ? fara toate bunataturile ? pai eu numai d'alea mancam..si acum patiseriile sunt pe primul loc
eu zic ca nici acum n-ai pus mult, 4 kg..eu am deja vreo 5 daca nu le-am depasit si pe astea ..si tu ai si 23+..ohoho pai pana acolo mai pun cateva cred..
mami de Vlad 09.04.2009 si s22 cu
scrish spune:
happiness ce ma bucur ca te prind pe aici, am vazut ca nasti la euroclinic cu nuraltay emel, si eu la fel. ai fost la ea la control? cum ti s-a parut ea si spitalul? eu merg la ea pentru monitorizarea sarcinii si sunt ft multumita!
s 17, in asteptarea baietelului nostru minunat
roxy_s spune:
bb_yasmi, mandreeac
miki nu se vad kg puse la tine.
scrish cum te mai simti?
fetelor am iesit pe afara si am inghetat. este un frig ca iarna. acum am pus de-o cafeluta cu lapte
roxy_s spune:
fetelor la voi cum este buricul? ca la mine a inceput sa iasa putin in afara mai ales cand mananc mai mult se vede.