Fluturasi de martie-aprilie 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lavi sau ceva o zana a recoltelor...ceva frumos, nu trebuie s afie rau, in nici un caz, mai ales pentru copilasii nostri, iar fiica-ta e o zanitza in miniatura, deci merge clar o astfel de costumatie
Anaxena, eu niciodata n-am avut abdomen plat, totdeauna tot ce-am pus am pus pe burta. E nemaipomenit ca ai avut timp de sport, eu am facut doar 3 luni aerobic si alea cu plansete ca plec fara ei, barbate-miu coplesit si el ca ramane cu 2 urlatori Si cu vergeturile nu stiu ce sa mai zic...de ce la prima sarcina nu am facut si la a doua da?? Poate a fost pielea deja stresata d ela prima sarcina si la a doua a cedat...uuuooof! Din cate am vazut tu ai talie buna,de regula nu pui pe burta, asa e??
Catank, nici eu n-am nimic cu nr 13, e doar o superstitie bineinteles, deci esti peste cum va fi si bble meu...Sa stii ca si eu dc ma nasteam la termen eram peste, dar nascuta la 7 luni am iesit capricorn Fetele vin mai repede, li se matureaza si plamanii mai repede si au sanse sa vina mai repede pe lume...
Ioanales, sa treaca starea urita.
Madutza, asa am fost si eu dupa nastere, ziceai ca-s in 6 luni si eram cam darimata, abia ma miscam...Dupa ce m-am strins cu centura si am dormit cu ea...incredibil, am avut burtica de 2 ori mai mica, m-am simtit automat muuult mai bine.

Simona, mami de baieti David, Matei si 21+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza fetele!

Zic sa va salut inainte de a incepe treburile ca apoi iar nu mai apuc . Aseara m-am scobit, m-am sucit si cand sa va scriu a sunat fina-mea, era bb ei mic agitat tare si simtea nevoia sa vb cu cineva asa ca ... n-am mai apucat sa scriu aseara.

Eu cred ca tot lider sunt la kg , am mai pus frana dar tot cred ca am cel mai mult de aici , am pus deja 8 kg si numaratoareeeeeea continua .
Vacanta din august mi-a priit prea tare . Atunci am luat dintr-un foc 6 kg .
Am vazut ca discutati despre celulita . Chiar ieri vb cu o prietena care-si doreste sa ramana si ea si ma laudam ca fatza de sarcina cu Andra stau mai bine la cap asta. Vorbe . Seara la m-am admirat in aburii din baie si m-am vazut in ceata plina pe bulane de dealuri si vai .
In timpul sarcinii cu Andra m-am ingrasat brusc ( 13 kg !) dar parca toate kg se duceau la . Dupa nastere s-au dus ele kg dar cu celulita am avut de furca ceva timp. Abia dupa vreo cateva luni de sala am reusit sa ma pun pe ... picioare

Cum zic si Simona si Madutza, tot asa de gravi eram si eu dupa nastere . Chiar imi amintesc ca stateam odata la farmacie la coada, sa-i cumpar Andrei niste medicamente si un domn dragutz ma tot privea lung , io am batut ca o diva din jene si ma gandeam ca ma admira pt ochii mei cei mari si frumosi . Cand colo omu' era dragutz cu mine crezand ca sunt gravi , chiar i-a spus farmacistei sa ma serveasca pe mine ca io sunt mai prioritate , insarcinata fiind .

Miki, mandreea multumesc pt raspuns, n-am stiut ca s-a schimbat parola ,asta inseamna chiulul . Daca sunteti dragutze sa ajutati o care era pe cale sa vaneze neuronu', sa-l stranga de gat ca a uitat parola .
Ma mai chinui cu pozele alea, poate reusesc si eu sa pun

Roxy cred ca doar de nesimtita ce sunt am simtit atat de tarziu ca misca Andra . Oricum Andra a fost mai finutza in burtik fata de cea mica , imi pare mult mai fortoasa si mai agitata chiar daca e inca sarcina mica. Oare la final sa ma astept ca pleaca Sofifi cu burta mea-n spinare ?

Catank, da Doamne sa fie data pe care ti-o doresti tu . Io visez, si negociez cu doctorita la un martisor . Mi-ar place mult sa nasc pe 1 martie ( n-are nici o inseamnatate pt mine data asta dar imi place cum suna ) Daca tot ajung la cutit .

Mai, ce nume frumoase ati ales pt puisori vostri . Nu mai zic de cele care se gandesc la Sofia , mi se par cele mai inspirate . Poate sunt nitzel subiectiva?

Gata, fug sa pap si la treburi, va !

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

simo, , aceasi parere avem si noi despre majoritatea sarbatorilor importate din strainatati (gen halloween, valentine's day, etc) dar acum ne conformam, ce sa facem, doar nu o sa fim noi contra si sa nu lasam copilul la party, mai ales ca e taree incantata.
ma bucur ca matei e bine si e inapoi la cresa. esti si tu mai linistita acum.

mami x2 , de printesica si printisor s 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lavi, ma bucur ca si voi ganditi la fel. Sigur ca trebuie sa lasi fata sa se bucure alaturi de ceilalti copii, doar ca parerea mea este ca nu trebuie sa se accentueze pe partea asta morbida a sarbatorii, ci sa o facem in mod placut pentru "sanatatea" copilasilor nostri O zana buna sau a recoltelor ar fi perfecta pentru Iasminutza.

Simona, mami de baieti David, Matei si 21+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Buna dimineata dragelor :)

cine ma mai tine minte? :)

deci eu tot cu raul dupa mine, tot cu vomitatul, greturile si ca sa simt ca traiesc au inceput pe alocuri si niste migrene de nu pot sta.

plus, ca sa am cu ce ma chinui, m-am oparat pe mana stanga - arsura de gradul II si am avut si mana imobilizata. ce dureri am avut! nici nu pot sa va descriu! si nu puteau sa imi dea calmante si m-au jupuit de vie...offf! nici sa nu imi amintesc.

burtica a inceput sa tot creasca. am incercat sa intru in galerie sa va mai vad sai sa pun poze dar nu ma mai lasa :(( imi zice ca id-ul si parola sunt gresite. ati schimbat intre timp?

Mai am si eu o intrebare ca eu sunt complet zapacita cu datarea sarcinii. Dupa cum stiti doctorii se iau dupa DPN, dar la mine era un ciclu dereglat din cauza ca am avut un singur ciclu dupa chiuretaj si ala venit la 8 saptamani. Deci in nici un caz o data pe care sa te poti baza.
Chiar la inceput am fost fix cu doua saptamani in urma si asa am mers pana prin saptamana 9. Atunci am sarit brusc cu doua saptamani inainte la un sg consult, apoi iar am fost cu o saptamana in urma si la ultimul eco iar cu 2 in urma (adica cum eram la inceputul sarcinii). Doctorul a zis ca bebe e perfect dezvoltat, a crescut armonios si e perfect sanatos.
Va imaginati cum e sa raspund in cate saptamani sunt? Niciodata nu stiu sigur! ;))
Am citit ca eco are o eroare de pana la 2 saptamani, plus ca aceasta datare (stiti si voi bine) se face ca o medie a masuratorilor oscioarelor si circumferintei diferitelor parti ale corpului. Doctorul mi-a mai zis ca e de luat in calcul si ca eu sunt micuta (1.55).
Nu sunt ingrijorata, doctorul a zis ca e totul ok. Doar eram curioasa daca mai pateste cineva ca mine? :))

Da, si va rog sa observati ca mi-am schimbat semnatura!
Va pun niste poze de indata ce reusesc sa intru si eu in galerie.

Va pup pe toate!

17+ Natalia

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

neata burtici,

Ama22cum sa nu ne amintim de tine..chiar ieri fetele intrebau de tine pe aici..Eu stiu ca m-ai ajutat mult la inceput cu sfaturi mai ales ca avem sarcine apropiate....Imi pare rau ca ai trecut prin atata chin...dar este bine ca fetita este bine.

BB_Yasmi..nu stiu daca ti-am mai zis,dar astazi cand citeam postarile tale ..am zis ca trebuie sa-ti scriu cat de bine arati ..si mai ales dupa ce mai ai si un copil..Eu sper macar jumatate din cum esti tu sa arat dupa nastere..dar presimt ca voi fi o grasa...
Bafta in alegerea costumatiei pt fetita!

Catank..poate bebe vine atunci cand ai vrea tu..cine stie..vorbeste cu el si pune-ti o pila..

14+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

buna dimineata
azi se intrevede o zi mai frumoasa, parca a iesit soarele

ama, msbb v-am trimis pe pm parola

mami de Vlad 09.04.2009 si s22 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Buna dimineatza burticutze!

Am ramas in urma rau de tot ca ati avut spor la scris. Dar la deschiderea noului cap. mi-a sarit in ochi postarea lui roxy_s cu numele de fetitza Sofia Maria; la acelasi nume m-am gandit si eu...ce tare...numele de Maria mi-a placut de cand ma stiu, iar Sofia mi-a trasnit dupa ce mi s-a confirmat ca e fetitza. Supeeer tare roxy

Edit: Si lalely07 ...ce tare!

----------------------------------------------------------------------
mami de Cezar - 22 aprilie 2009 si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Da Koko_1..si eu aveam in minte tot Sofia Maria...daca aflam ca este fetita...asa ca se vor naste multe Sofia Maria la anul....

14+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Mama, mama ce au mai crescut burticile!

Multumesc Miki de parola

Am pus si eu poze noi cu burtica si eco cu bebe. :)

17+ Natalia

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput