Fluturasi de martie-aprilie 2011 (56)
Raspunsuri - Pagina 15
koko_1 spune:
Na...abia am intrat si nu ma lasa bestia (a se citi fii'miu) deloc...se cocoatza pe mine de zici ca-s copac..iar tastatura...vai de ea; si de setarile pe care le face nu mai zic!
Sper sa intru mai tarziu.
Va pup
----------------------------------------------------------------------
mami de
Cezar - 22 aprilie 2009 si
20+ cu 
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ama22 Mama, mama ce au mai crescut burticile! Multumesc Miki de parola ![]() Am pus si eu poze noi cu burtica si eco cu bebe. :) 17+ Nataliahttp://www.amainbucatarie.blogspot.com/ |
Imi place tare mult Natalia, un nume fff frumos!
Simona, mami de baieti
David, Matei si
21+ Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
koko, Mati dc ma vede la laptop face criza...invariabil
ce ne facem??
Simona, mami de baieti
David, Matei si
21+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
MsBB, lasa-ma ca tu esti slabatura....chiar iti mai trebuiau si tine citeva kg in plus
Ia sa pui pozici sa te re-vada si ochiul meu
Simona, mami de baieti
David, Matei si
21+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
scrish spune:
buna dimineata tuturor

mai fetelor va citesc aici cu numele si ma apuca depresia
eu inca nu am gasit nume pentru baietelul meu
stiam ca daca o sa fie fata clar sofia maria
dar pentru baiat nu m-am gandit nici o secunda, iar acum sunt intr-o pana totala de inspiratie. mie mi-ar placea sa il cheme alexandru andrei dar sotul zice k alexandru e prea comun
si carcoteste degeaba ca nici nu vine cu o propunere care sa ramana in picioare
mie aseara mi-a fost cam rau, imediat dupa ce am mancat de seara m-au apucat niste junghiuri in burtica de m am panicat toata. am luat un nospa si mi-a trecut, dar vad ca acum iar ma incearca...o sa stau linistita azi si sper sa imi treaca repede..
ama bine ai revenit printre noi
yasmi sunt convinsa k o sa gasesti un costum ft dragut pentru yasmi cea mica
eu cred ca dovlecel ar fi foarte simpatica
shtrumph iar te strig la apel si iar nu apari...nu ne mai tine pe jar ca ne e dor de tine

s 17, in asteptarea baietelului nostru minunat
alina06st spune:
Buna dimi!
Ama, bine ai revenit! Imi pare rau pt accidentul avut, sa ai grija de tine si de Natalia
! Felicitari pt fetita!
Fetelor, eu de saptamani bune, ma trezesc noaptea la ore fixe: la 3 si la 5. Daca ma culc mai devreme, ma trezesc si pe la 1. Ma gandeam ca poate asa s-o trezi bebe si dupa ce se naste??? Cam des...
in sapt 14
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
Happiness_4_us spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui simonacip
Maricel bb si la tine..Ai avut probleme dupa nastere?? De ce ai suferit?? Simona, mami de baieti David, Matei si 21+ Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Da, Andrei a facut o hipoglicemie severa la 36 ore de la nastere... e o rana inca deschisa si as prefera sa nu discut. te rog mult sa nu te superi.

Mamica fluturasului Andrei si
23+
MariaAm produse la bazar. Ajuta si tu!
Happiness_4_us spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui miki1979
eu n-as reusi cu meniul asta nici daca as vrea sa tin regim..bine eu sunt genul care as renunta la o masa sanatoasa pentru un moft pacatos inteleg ca vii in tara pentru mai mult timp..nu ne spui si noua in ce oras ? sa vedem cu cine vei fi colocatara mami de Vlad 09.04.2009 si s22 cu ![]() |
Deocamdata nici una din voi nu e colacatara cu mine. Stau la 80km de Bucuresti in Tgv.
Mamica fluturasului Andrei si
23+
MariaAm produse la bazar. Ajuta si tu!
bb_yasmi spune:
ama, felicitari pt printesa!!!!! bine ai revenit! sper sa te citesc mai des! 
lalely, ma faci sa ![]()
....citeam ce ai scris tocmai cand mancam 4 bucati de fornetti ![]()
multumesc frumos de complimente! totul tine de tine crede ma. 

mami x2 , de printesica
si printisor
s 23