Iepurasi Mar-Apr 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 15
Erina spune:
Pentru eritem fesier:
-crema cu oxid de zinc-formeaza o pelicula de protectie pentru piele
-apa termala, calmeaza iritatia, dupa stergeti cu prosopel curat nu cu hirtie (e albita cu clor).
-daca iritatia e mare. dati alternativ cu antimicotic si crema.
-schimbati tipul de pampers si servetelele.
Iliraluca, Pampersul din Romania e foarte foarte prost. Gelul acela se umfla repede, capata o translucenta, ies granule si te trezesti ca bebelusul e ud noaptea(mai ales baieteii). Cele cu asa zisa aloe versa miros foarte urit.
Mai ziceam mai demult ca noi cumparam din Germania (si am fost contrazisa ca nu are importanta de unde cumparam) ba are, ca si la lapte si alte produse. Produsele pentru estul Europei sunt inferioare calitativ.
Si eu sunt mare fan DM. Mi-au placut scutecele Baby love pentru apa.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
babyangel spune:
FelicitariMaria de Niki! Constat ca norucile sunt mai precoce si isi intrec pretendentii
Jeni, sa-ti traiasca printesa,cu intarziere din partea mea
Magdone,Cenia de asemenea sa va bucurati de iepurasi!!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a
dayanara spune:
am vazut filmuletul cu joy si kira cu cizmele in pericol :)))
andira eu o inteleg cu supa rosie, ma rog eu nu ca m.as speria, dar as avea o retinere:))) si nu doar ca e rosie, orice culoarea asa stridenta la mancare imi da o senzatie nasoala
rammy cum mai e briana cu iritatia?
bine-ati venit emma si leea
irene ce mai face diana?
andira, sanzi, kira, nu.i fac bau doamne fereste, oricum a gasit leo explicatia, nu au ei cum sa.si dea seama ce e urat la varsta asta, la 1 an poate, e vorba de culori
ivan cand se va costuma si va vedea cum se sperie silvana , nu o sa si.l mai scoata dupa el :)))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
babyangel spune:
Child, Albert face pasi singur?? Bai,il dau si eu pe Codrin la inot..vin la Brasov ca la noi nu se fac cursuri la bebei!
Ioana28,lasa tu depresiile ,ca mesajele tale "musteau"in energie pozitiva. Cu CM, ce sa zic...eu am de cand avea Codrin 2 luni..deci esti o fericita!
Stanucel...am uitat ce ai intrebat...dar revin!
In capitolu'trecut nu tu m-ai intrebat ce dieta tin,ca tu tii Rina si nu esti incantata?
Anca
_
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a
dayanara spune:
asa e costumul, doar ca e in loc de alb e verde si in intuneric e fosforescent
http://content.onestepahead.com/assets/images/product/detail/10749_1.jpg
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
babyangel spune:
Stanucel eu nu mai sterilizez de 2 luni. Le spal bine cu perie si detergent si gata. Ma incomoda steriliztorul in bucatarie, si nici nu mai vad sensul, atata timp cat el se taraste pe jos si baga jucarii in gura.
Ina rabdare multa cu dintisorii, ca pot fi nopti agitate cu 2 luni inainte s iasa ceva..Eu de vreo luna sunt cu treziri de 2,3 sau 4 ori pe noapte si are6 dinti, si nici urma de ceva nou~
Anca
_
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a
nibi_niki spune:
Neata.Anca multumim de cafeluta.Acusica ma duc sa o fac pe a 2-a.
A dormit Maria de la ora 21.30 pana la 8.30 fara nici o trezire
Roxi ce carlionti avea Ivan la nastere
Am vazut-o si pe Maya studioasa
Ramy aceeasi pb o avem si noi de vreo saptamana.Problema la noi e ca face caca de vreo 7 ori pe zi si de asta cred ca a aparut iritatia.Mi-am mutat farmacia de la colt la mine acasa,dar nimic nu da rezultat.
Bluekidoo multumim pentru articole.
Bun venit fetelor noi.
Andira uite un si o si de la noi.Nu stiu cum va organizati voi sa aveti grija si de 3 copii sa te mai apuci si de invatat/examene ca eu ma chinui de cateva zile sa calc vreo 10 camasi de-a sotului si nu mai reusesc.
Ma duc sa-mi fac o cafea si revin
aa..meniu de ieri
banana+mar+avocado
piure de legume+vita(cartof.dovlecel,morcov.ardei capia)
carmickey spune:
buna dimineata....
anca multumim pt.cafea...dau si eu o cafea
la multe lunite maria-emilia si la toti bebeii sarbatoriti azi,multa veselie,voiosie,sanatate...
eu inca sterelizez,si am intrebat ca nu stiu daca sa mai tin aparatul in bucat.sau sa renunt...
noi am dormit foarte bine...de la ora 21.00 pana la ora 01.00,baut un biberon lapte si s-a mai trezit la ora 09.00...
User-ul OanaI a primit: 9 kilograme carne, 6 litri vin, 13 bucati paine
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010
Leea111 spune:
Multumesc pentru primire. la toate fetele.
Eu tot ii sterilizez. Inca il alaptez, dar in primele lui nu am avut nevoie de sterlizat si deocamdata nu m-am plictisit. Mai dureaza un pic.
Eddie oricum ar baga tot in gura si in majoritatea cazurilor asa se si intampla.
Edward Gabriel 01.04.2010
Leea111 spune:
Piticul s-a trezit azi noapte aproape din ora in ora, mi-e somn . La voi cum a fost?
Edward Gabriel 01.04.2010