Iepurasi Mar-Apr 2010 (78)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Roxi pai cred si eu ca se sperie Silvana la asa costum. Mama mama ce fioros o sa fie Ivan. El ce zice? Ii place?

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Leea, bine ai venit. Esti de aici, de aproape.Sa sti ca si al meu copil s-a trezit mai des azi-noapte. Bine nu asa, trezit de tot de tot, dar foiala multa si tzatza la cate un tzoc, doua, cat sa ma trezesc eu de tot.

Pentru iritatiile de la fundulet este buna o crema preparata in farmacie, se numeste crema Petrini. Ar fi bine daca o gasiti, ca nu toate farmaciile mai prepara si e de incercat, ptr ca nici nu costa mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Crema Petrini se gaseste si in DM in ambalaj comercial, nu ca cel de farmacie.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana , da i.a placut pana la urma, dar i.am luat doua, unu pe alb si cel pe verde, el vroia bostan dar n.am mai gasit masura lui
oricum mi.am luat gandul sa le fac poza unul langa altul, cu costumul ala :)))

la noi pt fundulet inca isi face treaba bepanten, n.a avut iritatii mari, doar asa un pic rosie si cu bepanten isi revine imediat

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

anca multumim pentru cafea! E nevoie mare, Petru a adormit la ora 3 azi noapte! pana la ora 8 cu pauze binenteles!

erina si eu vreau sa bifez germana, dar nu reusesc deloc sa ma organizez sa mai fac ceva zilele astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leea111 spune:

Dana sunt din Mangalia, dar acum sunt asa departe...tocmai in China. Dar inima tot acasa este.
Si noi tot Bepanthen folosim si nu are probleme.

Edward Gabriel 01.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leea111 spune:

Am modificat...sa nu mai induc lumea in eroare. Nu stiu cum se simt celelate fete departe de casa, dar mie imi e un dor de casa...

Edward Gabriel 01.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata:)

Leea ce tare:) vezi ca Freedelia e tot in Shanghai:)!

Noi tusim cu spor! sunt sicti ca tuseste asa ca azi citesc doar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Neata si de la noi!

LA multe Lunite sarbatoritilor de astazi: Eric Petrus (de mami25_7), Maria-Emilia (de Oanka), Iris Alexandra (de Andira), Melina Isabel (de 2anke), Lavinia Valentina (de Brumari)!!! sa cresteti mari, sanatosi si fericiti!!!

sa vad daca ma adun ca vroiam sa scriu mai multor mamici:

Bluekidoo saru-mana pt articole si poezioare, foarte utile le-am salvat pe toate!

Anca da asa e rabdare, insa nu vad luminita de la capatul tunelului inca, sunt tare obosita la munca.

Gaby ce bine ca nu e nimic la plamani, sanatate multa si pupici de la noi!

Vladi eu aseara aveam niste galme/noduli la un san (desi a supt ceva ieri), am bagat pompa caci copilul deja dormea. nu stiu nici eu cum o sa fac cand il intarc nu prea as vrea sa iau medicamente din alea ce opresc lactatia. Probabil o sa mai mulg cateva zile macar un pic sa nu risc vreo infectie.
Am vizionat pozele, tare m-a impresionat desenul lui Vladimir, ai un baiat deosebit dar cred ca deja stii...

Despre sterilizat si eu inca ii mai sterilizez biberoanele, din reflex. In schimb cand ii cade o jucarie pe jos o ridic si i-o dau. al meu la cresa e deja "imunizat".

Leea bine ai venit! si la noi tot cam din 2 in 2 ore e desteptarea noaptea.

Roxana si eu am citit acelasi lucru despre simtul estetic, toate cercetarile facute arata ca dupa 3-4 luni bebelusii pot face diferenta intre un chip frumos si unul urat. s-au facut teste cu poze si bebelusii se uitau timp mai indelungat la pozele cu chipuri "frumoase" si foarte putin la cele urate, sau chiar intorceau capul. eu am observat cu un nepotel de-al meu cand era mic nu vroia deloc sa se uite la bunica mea (nu era urata per-se dar foarte ridata) intorcea capul de fiecare data cand il puneam in fata ei, in schimb se uita lung la fetele frumoase. ei pot deja analiza ce chip e frumos dupa simetria fetei si dupa ce sunt ei obisnuiti sa vada (tiparul parintilor)

Andira Europol zici? suna foarte bine, eu mai lucrez cu ei dar indirect, pe partea de finante. E o organizatie foarte serioasa.
nu mai stiu ce mai vroiam sa zic, revin. pupici tuturor!!!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

gaby asa tuseste si ivan, am fost cu el la medic si nu are nimic la plamani, tuse iritanta, dar stii cum tuseste? zici ca fumeaza 2 pachete pe zi

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput