MONTIGNAC (149) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 12
anamariame spune:
Neata!Ieri am fost foarte cuminte, desi mi-am schimbat menu-ul. Am servit la pranz pulpa de pui cu vraza de Bruzelles, iar seara lipie cu peste marinat si ceapa rosie.Azi dimineata am baut o cafea fara zahar/miere/lapte si am mai mancat o lipie cu peste. La pranz cred ca repet menu-ul de ieri, iar pe seara habar nu am inca.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Neata! Ieri am fost foarte cuminte, desi mi-am schimbat menu-ul. Am servit la pranz pulpa de pui cu vraza de Bruzelles, iar seara lipie cu peste marinat si ceapa rosie. Azi dimineata am baut o cafea fara zahar/miere/lapte si am mai mancat o lipie cu peste. La pranz cred ca repet menu-ul de ieri, iar pe seara habar nu am inca. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Cum ai gatit varza de bruxelles?
Ninha, mami lu' Mirci
We dance round in a ring and suppose.
But The Secret - Sits - in the middle - and Knows!
anamariame spune:
Ninha, am avut varza congelata, pe care am rasturnat-o direct in tigaie cu 2-3 picaturi de ulei si sare. Ea lasa oricum ceva apa si se face repede.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
valentinag spune:
Dana,sper sa nu gust prea multe
Ninha,am luat si noi afine,de fapt cumnatu'meu,si am facut dulceata.A fost pentru prima oara cand am mancat afine si culmea,imi plac.Dar am facut-o cu zahar,asa ca eu nu prea ma bucur de ea.Da la anu'am de gand sa cumpar zmeura si sa fac dulceata cu fructoza!
"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ninha spune:
citat din mesajul lui ninha Azi la pranz o sa-mi fac niste broccoli + conopida + unt si o salata de spanac cu nuci. |
Pana la urma salata de spanac s-a transformat in telina cu spanac la tigaie. foaaaarte bun!
Ninha, mami lu' Mirci
ninha spune:
citat din mesajul lui valentinag Dana,sper sa nu gust prea multe Ninha,am luat si noi afine,de fapt cumnatu'meu,si am facut dulceata.A fost pentru prima oara cand am mancat afine si culmea,imi plac. |
de ce culmea? sunt asa de bune! eu le ador, numai ca nu stiu cum as putea sa fac dulceata fara zahar. eu nu vreau sa folosesc fructoza, ca am auzit numai rele despre ea. poate ca o varianta ar fi sa le conserv pur si simplu in miere. oare stau?
Ninha, mami lu' Mirci
valentinag spune:
Culmea,pentru ca mai mancasem inainte cateva afine,dar nu mi-au placut la gust!Poate nu erau coapte sau cine stie...Teoretic,cred ca am putea incerca sa facem dulceturi,gemuri,fara nimic indulcitor,cum este gemul Topoloveni,dar practic,n-am incercat!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
cge spune:
'neata,
F. bine mancati fetelor.
Cand aud ca seara mancati numai fructe, creste admiratia mea ptr voi
La noi e masa la care ne intalnim toti 4, si cand ne adunam acasa, suntem morti de foame.
Am si eu capsuni la congelator, luate de la ferma.
Mai fac shake din asta, sau prajitura cu capsuni.
Valentina, spor la pregateli, sa ne arati ce ai gatit.
Incep petrecerile si la noi plus sarbatorile de iarna.
Md: humus cu paine prajita + cafea
Gustare:ananas + struguri
Pranz:ardei umplut + 2 patratele cioco neagra
Gustare: iaurt 0%
Cina: probabil friptura de porc cu salata verde sau muraturi
O zi buna si conforma,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
valentinag spune:
Multumesc Cristina.Am in cap 100 de chestii,nu m-am hotarat ce si cum pana la urma,dar oricum,or sa fie marea majoritate nemonti
Si nu te gandi ca mananc seara mereu fructe,in majoritatea timpului bag mancare ca sparta,dar pentru ca vin foarte tarziu azi,nu mai e cazul de mancare!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
puisorul spune:
Uau, numai fete cuminti azi
Laptele de ovaz il cumpar din DM dar e cam scump, 7 lei. Am incercat sa fac si acasa din fulgi de ovaz dar nu i-a placut.
Brandu, uite aici http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=32892&id=100000654205506.
Meniu azi:
MD: hribe,salam si gogosar
P: mancare chinezeasca in mall
C: o felie din tortul meu monti
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii