MONTIGNAC (149) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

meniu meu de azi
Md: lapte cu fulgi de ovaz, (luat omega cu ceai in dimi asta)
P: mancat o shaorma ..facuta de ei deci cu lipie normala
G: 8 migdale
C: mango, 2 mere si o banana verde(desi de acu o inceput sa se coaca si nu mai e asa verde cum am cumparat-o)

acum imi gatesc pentru maine la munca :ciuperci si borcoli in tigaie cu unt si o sa pun si ceva carne de pui..facuta insa tot in tigaie da o sa pun mai multa apa..ca nu am nici acu tava de cuptor

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

pfff ce repede se impart pijamalele pe forum de la o vreme

maya pe unde tot alergi toata ziulica?

fetelor de ce e asa liniste de la o vreme pe aci..parca nu mai e deloc zvacnirea aia de la inceputul anului...s-au acu se simte amorteala ca vine iarna si nu bucurie ca nu mai e nici o zvacnire de cald?

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna fetelor!
Nu mai reusesc sa tin pasul cu voi, vad ca voi chiar va tineti de treaba, nu ca mine

Deci meniul pe azi:
- cozonac , ce sa fac daca nu rezist, dar gata, mai e un colt si ala nu-l mananc
- gustare: un mar
- 2 pulpe la cuptor cu hrean+ardei capia+cafea deco
- la cina crenvusti+cioco after8

Cina compusa doar din fructe e tentanta, dar parca monti nu o recomanda.
Chiar functioneaza?
Eu incerc sa nu mai mananc dupa 7 seara, parca ma simt si dorm mai bine.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Poze de la ziua lui Matia : http://family.webshots.com/album/578923693SoFvxT
nu stiu daca aveti rabdare sa va uitati ca sunt f.f. multe.

Ai mei prunci sunt piticul (Victor), cocoselul (Matia), cavaler (Alex), indianca (Daria), iar eu ce puteam fi decat un dovleac umflat

Catalisha asa sperante mi-am pus si eu ca voi fi monti si ca urmare nu ma voi ingrasa asa de tare la sarcina asta.Teapa maxima ca de prin luna a doua n-am mai suportat mancarea daca nu era insotita de paine, iar de alte combinatii monti care inainte erau un deliciu nici nu poate fi vorba ca imi provoaca niste arsuri de mor.

Acum m-am hotarat sa mai incerc o data de maine, ca nu pot continua in ritmul asta sa pun pe mine.

Deci la lipia aia arabeasca din cantitatile alea puneti jumatate faina integrala jumatate tarate? Taratele le adaugati la urma? Banuiesc ca zahar nu puneti, nu?

O seara minunata va doresc.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Child, pai ce-i asta? Cozonac, after8? Nimic, wassa,cioco neagra si mai povestim...

Somleac, superbe costumele si copiii .I-am identificat pe toti dar bineinteles ca piticul m-a dat gata . Frumossi costumul de indianca.Vad ca te pricepi asa ca la urmatoarele serbari macar schimb de idei putem face . Daca pui o lingurita de zahar in maia ca sa creasca nu o fi foc

Eu azi imi duc masina la revizie si cum nu o sa am mijloc de deplasare ma pun pe treaba

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

'neata fetele

cine doreste ?..io da
azi merg cu piticu'meu la control oftalmologic si daca-i frumos afara profit si caut faina integrala..peste tot...sunt desperada ca nu mai am nici un gram si mai nou refuza si termitele painea alba
asa ca meniu pe azi nu stiu exact din ce va fi compus doar micul dejun e sigur-omleta cu salam si ceva muratura...restul e mister
SOMLEAC f.f. frumoase costumele..tu le-ai facut pe toate sau doar pe cel de indianca?
VALENTINA ,vreau si io idei,ce gatesti de ziua huzbandului... am nevoie de inspiratie pt. 11.11, tot asa, pt. perechea mea

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Buna dimineata!
Maya, hai noroc
Somleac, ce gasca vesela ai acolo! sunteti grozavi!
Child, eu nu pot sa cred ca e rau sa mananci fructe, orice ar spune Monti. Mai ales ca ma simt foarte bine cand fac asta, si imi creste si self esteemul .

Ninha, mami lu' Mirci

We dance round in a ring and suppose.
But The Secret - Sits - in the middle - and Knows!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Si eu vreau cafei , is cu ea aburinda langa mine

Somleac nu pot spune decat sunteti absolut de vis!!!

Io is tare mandra de mine, ieri am fost in vizita la o prietena ff buna de-am mea care are un baietel cu 3 saptamani mai mare decat Razvanescovici al meu. Is mandra ca am fost ffff cuminte si conforma, inclusiv cina mi-am servit-o cruda cum mi-am propus, salata de varza si niste alune.

Sper sa fiu la fel de cumintica in continuare!

O zi buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Catalishka

Si eu vreau cafei , is cu ea aburinda langa mine

Somleac nu pot spune decat sunteti absolut de vis!!!

Io is tare mandra de mine, ieri am fost in vizita la o prietena ff buna de-am mea care are un baietel cu 3 saptamani mai mare decat Razvanescovici al meu. Is mandra ca am fost ffff cuminte si conforma, inclusiv cina mi-am servit-o cruda cum mi-am propus, salata de varza si niste alune.

Sper sa fiu la fel de cumintica in continuare!

O zi buna !

Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009

Ce-mi trece prin cap

Catalishka, felicitari!
chiar si alunele au fost crude? sunt bune?

Ninha, mami lu' Mirci

We dance round in a ring and suppose.
But The Secret - Sits - in the middle - and Knows!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

somleac superbe pozele, cum sa nu am rabdare, la poze ma uit toata ziua daca-mi dai frumosi copilasii tai , cavalerul e superb

catalinska esti cuminte ... imi place ::)))

maya esti un munte de ambitie, mai da si la altii

ninha la fel si eu zic de fructe , si eu slabesc mancand doar fructe in locul oricarei paini conforme cu lapte sau iaurt degresat ... eu cred ca trebe sa explud lactatele si painea .... macar o perioada sa vad ce se intampla

eu prevad un concediu in curand , mi-am facut curaj si am cerut concediul de anul asta si cred ca in curand raman acasa sa ma odihnesc ... am planuri mari in acest concediu ... sa vedem ce pot face

pentru azi ciulama de pui fara faina , doar cu ceapa, ardei, rosii carne ... si muraturi de la butoi

vreau activitate, vreau sa citesc mult

andanii

Mergi la inceput