MONTIGNAC (149) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 11
brindusik spune:
mno ca dupa 2 ore de la supa de linte am mai balotat 5prune s o banana verde
puisoruleeee vreau si eu sa vad creata in costum de hallowen
maya mi se pare mie sau nu mai rontai intre mese?
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ninha spune:
Buna dimineata!
Mai fetelor, eu ma trezesc prima in ultimele zile. ce-o fi asta?
Hai la cafea
Ieri am mancat paine cu masline la MD (ador maslinele cu paine, nu mi-ar trebui nimic altceva!)
La P mi-am facut un smoothie de banana cu lamaie si zmeura si apoi niste biscuiti integrali
LA C ciuperci umplute cu ele insele
Seara - niste seminte
Azi la pranz o sa-mi fac niste broccoli + conopida + unt si o salata de spanac cu nuci.
Sper sa fiu mai responsabila saptamana asta si sa nu-mi fac de cap in we
Be good and monti!
Ninha, mami lu' Mirci
We dance round in a ring and suppose.
But The Secret - Sits - in the middle - and Knows!
brindusik spune:
ninha smoothie de banana? nu-mi spune ca ti-ai luat cocktailuri din alea de slabit
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brindusik ninha smoothie de banana? nu-mi spune ca ti-ai luat cocktailuri din alea de slabit Successes only last until someone screws them up. Failures are forever. |
nuuu, Brindu, mi-am facut in casa, din banane si zmeura de la congelator. banana destul de cruda, ptr gustul meu, dar daca asa zice monti....
Ninha, mami lu' Mirci
ninha spune:
Stie cineva despre Kangoojumps? mi-as lua si eu, dar nu de la Kinga aia care le vinde la pret dublu.
Ninha, mami lu' Mirci
andanii spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ninha
nuuu, Brindu, mi-am facut in casa, din banane si zmeura de la congelator. banana destul de cruda, ptr gustul meu, dar daca asa zice monti.... Ninha, mami lu' Mirci We dance round in a ring and suppose. But The Secret - Sits - in the middle - and Knows! |
am vazut zmeura congelata la vrac la auchan ... de acolo ai luat ???
ieri am facut o ciulama de pui ... trebuia cu muraturi mancata dar le-am uitat acasa
andanii
valentinag spune:
Neata.
Hai ca nu ma mai doare,am bagat ieri la pranz o supa si 2 scobutil,aseara o banana si-o mandarina plus 2 scobutil.
Azi deocamdata am mancat o banana,la pranz n-am idee,sa vad ce au la cantina,iar diseara cred ca doar fructe,c-o sa ajung la 8 acasa si nu mai mananc mancare la ora aia.
Sunt in fibrilatii,ca joi e ziua consortului si am de facut torturi prajituri,d'astea.Joi avem musafiri,vineri la fel,sambata ma duc la mosie,ca il serbam si acolo,duminica ma duc la soacra-mea,tre' sa fac si pentru acolo tort si mancaruri,plus ca tre' sa duca la servici.Si n-am timp,ca azi vin la 8 acasa,maine la 6.30 cel mai devreme.En fin..vad eu!
Spor la slabit!
"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ninha spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui andanii
am vazut zmeura congelata la vrac la auchan ... de acolo ai luat ??? ieri am facut o ciulama de pui ... trebuia cu muraturi mancata dar le-am uitat acasa andanii |
andanii, eu am pus asta-vara la congelator. am cumparata-o de la un producator de la Chisineu-Cris. cand o s-o termin pe asta o sa iau si de la Auchan. deocamdata mai am si zmeura si afine. imi pare rau ca n-am apucat sa pun si catina, mi s-a parut prea scumpa cand era pe piata (20 de lei), am asteptat sa se mai ieftineasca si asa am ratat-o. Oricum am vazut ca in Auchan au multe fructe congelate, de acolo o sa ma aprovizionez toata iarna.
Valentina, ma bucur ca ti-a trecut. spor la praji!
Ninha, mami lu' Mirci
andanii spune:
citat din mesajul lui valentinag Neata. Hai ca nu ma mai doare,am bagat ieri la pranz o supa si 2 scobutil,aseara o banana si-o mandarina plus 2 scobutil. Azi deocamdata am mancat o banana,la pranz n-am idee,sa vad ce au la cantina,iar diseara cred ca doar fructe,c-o sa ajung la 8 acasa si nu mai mananc mancare la ora aia. Sunt in fibrilatii,ca joi e ziua consortului si am de facut torturi prajituri,d'astea.Joi avem musafiri,vineri la fel,sambata ma duc la mosie,ca il serbam si acolo,duminica ma duc la soacra-mea,tre' sa fac si pentru acolo tort si mancaruri,plus ca tre' sa duca la servici.Si n-am timp,ca azi vin la 8 acasa,maine la 6.30 cel mai devreme.En fin..vad eu! Spor la slabit! "La vita e bella" www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made De mancare Dulciuri Din gradina mea |
spor la pregateli vali si vezi ce bagi in gura tu tentatiile sunt mari
apropo mi-am luat varza sa imi fac salata de varza in loc de muraturi
andanii
maya_m spune:
citat din mesajul lui brindusik mno ca dupa 2 ore de la supa de linte am mai balotat 5prune s o banana verde puisoruleeee vreau si eu sa vad creata in costum de hallowen maya mi se pare mie sau nu mai rontai intre mese? Successes only last until someone screws them up. Failures are forever. |
NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA