Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (458)
Raspunsuri - Pagina 9
luny spune:
ariel
si eu as fi la fel de panicata in locul tau... bine faci ca te duci la scoala sa vorbesti cu directoarea!.. poate ar fi mai bine sa schimbi scoala?..
stela
sa treaca repede toate..
...eu sunt in butoi rau... la noi belelele se tin lant, cadem din lac in putz, si e al naibii de adanc
.. pe langa izolatia si captusirea acoperisului, care ne-a costat mult peste ce era vorba la inceput, ni s-au mai stricat si niste sigurante electrice, si aseara am stat mai mult in bezana si cam frig, eu cu Matei, caci Liviu resuscita morti cu SMURD-ul
.. ma rog, a fost detasat iar, cateva ture, si face si ce n-ar trebui sa faca... a venit cineva aseara, s-a uiitat p-aici, nu ma rezolvat mare lucru, nu mai puteam sa aprind nici lumina..
.. noroc ca peste noapte a mers, macar a functionat centrala, iar de dimi, a inceput iar nebunia, abia-abia i-a dat iub de cap, cu alta cheltuiala... sau macar, sper sa se fi rezolvat, ca nu mai pot
..
si ca sa fie tacamul complet, ghici unde maerg eu maine? la soacra-mea!!
nu am cum s-o dau la-ntors, aniverseaza nspe ani de casatorie si ne-a chemat la masa cica... ma rog, nu pe mine, dar nu putea sa-l invite doar pe fi-su si Matei, dec i nici eu nu pot sa nu ma duc... sper sa fiu ZEN si sa rezist... si sa nu stam mult!
notiunea mea de we liber e data peste cap, de odihna nu mai zic, am avut 2 zile oribile la munca, si cred ca nu s-a terminat inca tavalugul...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
Olgutz
...daca ai nevoie de ceva, nu trebuie decat sa deschizi gura......unde esti la Giulesti sau Municipal...ca am pierdut firul....?

luny spune:
alice nu cred ca e Bitza noastra cea depe bucataras, cred ca e altcineva...![]()
Iubirea mea,
aliceionescu spune:
Luny, oare?
Eu am fost convinsa ca ea este! Oricum, saramura aia tot merita incercata, jur!!
Imi pare rau pe pb voastre, asa si la noi, cand vin, vin toate o data, apoi liniste, apoi iar...in valuri. Sunt sigura ca va urma si la voi o perioada de liniste si se vor aranja toate, TREBUIE!

natynic spune:
Eh, ce bine, chiar ma gandeam intrand acum ca-mi vor lipsi de aici mesajele Olgai, bine ca a venit laptopul! Lasati fetelor ca am eu grija sa o mai inveselesc, in we nu stiu daca ajung dar de luni incolo e pe mainile mele, daa?
(Bitza, in Municipal e Olga!)
Alice, am citit mesajul si-ti multumesc! Fata de cat de rau mi-a fost zilele astea putina lume (
)de prin jur s-a interesat cum imi e si daca mai pot duce dar se dovedeste ca-s invatata sa trag la jug. Mi-am luat si analize azi, nu dezastruoase dar unele proaste, cum era si de asteptat dupa furtuna asta. In fine, important e ca mi-e maibine. Cat despre tine, sper ca ai citit si tu mesajul meu de pe FB de felicitari, l-am scris din tot sufletul!
Zoze, cu Nicolau eu am interactionat nu la nastere ci dupa aceea, cat eram in terapie intensiva. Medical vorbind, a fost extraordinara caci in acea a doua zi glicemiile mele o luasera complet razna, pot spune ca m-a salvat (ea, inca o data dupa dr MN). Dar purtandu-se absolut ingrozitor, doar pt ca incercam sa comentez si sa-mi explic impreuna cu ea ce mi se intampla si ce e de facut (pacatul oricarui doctor ajuns pacient). Mult mai tarziu am aflat ca-mi zicea pe holuri "doctorita aia nebuna din Municipal" (nebuna pt ca, diabetica fiind, m-am apucat sa fac copil
). Deci...da, iata cat de subiectivi putem fi...Niciodata nu am sa-i pun la indoiala profesionalismul, m-a convins de el. DAR, Stela are dreptate, un pic trebuie sa te uiti si la omul din fata ta-daca e slab, descurajat, ii e frica, e fragil, e...ok, nebun daca asa-l consideri...nu cade cerul daca mai cobori tonul cu cativa decibeli!
Iar personalul din Giulesti per total si pt mine a ramas in amintire de nota 10.
Ariel,
-cand om avea ragaz o sa-ti povestesc o viziune complet diferita pe care o are altcineva despre "lumea Waldorf"...In tot cazul insa, lumea reala de la noi e cumplita, lumea scolii de azi e cumplita, pe mine asta e o perspectiva care ma ingrozeste tare-tare
bitza037 spune:
mi-as fi dorit eu sa fiu motivul pentru care a intrat Alice pe forum, dar Luny shhhhhhhhhhhhhhttttt este bine si asa, o lasam sa creada ca-s eu, ca uite asa o pacalim si intra pe la noi.....sac,sac,sac
sovietica spune:
Cleme, Ariel, Stelutz, Alice
multumesc pentru incurajari!
Olgusa, fortza, mami! va doresc tot binele si sa iesiti sanatosi tun amandoi din spital!

Luny
, cunosc sentimentul...
maine voi afla rezultatul incidentului cu diclogesicul
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sovietica maine voi afla rezultatul incidentului cu diclogesicul |
Adica????
luny spune:
alice, sovi

...si uite-asa n-ai cum sa fugi din calea depresiei..
edit: Sovi, m-ai terminat:))) sper sa fie asa cum iti doresti, in urma diclogesicului:))
..ma retrag in barlogul meu...
Iubirea mea,
blankar spune:
salutti tutti!
Olga draga ,daca tu nu esti pregatita atunci cine?
te consider printre "cea mai echilibrata" randunica
asa ca
si osafiebine ai sa vezi!
Naty ai grija de ea si de tine!
Stela e floare la ureche cand iti scoate firele,dar cum
te-au sfatuit fetele ce te costa sa te dai cu lidocaina?
Sovi sa nu imi spui ca vine bebe 3??????
eu ma simt foarte bine dupa operatie(ma bag si eu in seama fara
sa fiu intrebata),am inceput sa fac abdomene si am o febra musculara
de vai si amar!
va pupez