Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (458)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Aoleu,Doamne ajuta Olgai si lui bb Alex sa stea linistit si sa fie in regula!
Olga,curaj,va fi bine!Fii tare!!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Multzam de incurajari...scap eu si de uratul fir...n-oi muri acum!
Aoleu,Sovi,ce zici tu acolo?saracaaa!sanatate rapida!se aude?
Zoze,saracuta de tine si de Mariuca..ai grija ce imbalotezi...mi-amintesc si eu cu groaza cat ma constipam si in sarcina dar mai ales dupa ceza...ce spaima am tras...dar culmea e ca si acum m-am constipat dupa operatia asta asa zisa minora...
Cuscra,m-am tot gandit la voi...Doamne ajuta sa ajungeti cu bine la operatie si sa va refaceti rapid...Doamne ajuta micutului sa devina grabnic sanatos!

V-am povestit cum mi-au zgaltzait dintii, goala pe masa de operatie,pana mi s-a taiat firul?Hai sa va reamintesc cum e sau sa afle cine nu a trecut(si nici sa nu treaca)...V-am zis parca peste ce anestezista am dat...si reuseste sa mi se bage branula,si fugutza ma duce in sala,ma rastigneste pe masa,ma prinde de picioare si de maini, imi ridica camasa in cap,se aprind luminoaiele,se pregatesc ustensilele,se mascheaza doctorii,au inceput sa-mi clantzane dintii de FRIG,m-am stapanit cat am putut,chiar am tras niste zambete,ma unge de la tzatze pan la fofo cu betadine,tremur de frig din toate incheieturile si nu mai venea madame anestezista care statea de vorba pe hol..dr ia deja bisturiul in mana si vine in sfarsit si madame si urla:"stati asa,dom dr,nu taiati inca!"ne amuzam cu totii,baga pe vena si mi se incetoseaza simturile si mintea si gata...The end..

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Era madam Nicolau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mi=-a dat sms Olga, a venit Radu la ea si era mai linistita. Acum sta cuminte sa faca tratamentul si...asteapta. Nu prea mult-eram de fata cand i s-a zis...
Eu tocmai am rasturnat in bucatarie un vas cu sos si Iulia a dat fugutza la baie, a luat mopul si s-a apucat sa stearga "unde a stopit mami"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

woow! ce veste de weekend! deci, vine Alex...atunci sa-l primim cum se cuvine cu . Tinem pumnii Olgutz, sa fie bine!

stelutz, daca ti-e frica de scosul firelor, cumpara de la farmacie minunatul, magnificul, superbul spray cu lidokaina si crede-ma ca te duci fluierand . eu si cand ma epilez ma dau cu ala si tareeeeee bine e! e deja prietenul meu cel mai bun

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Oooof....So: secretie urata+placenta batrana cu calcifieri multe si se pare ca si lipita intr-un loc de cicatricea veche ( asta ma sperie RAU )+lichid nustiucum=internare, de teama ca ma apuca ceva peste weekend si dat fiind ca stau in Ploiesti, pot avea probleme. Nu sunt deloc impacata cu solutia, sunt down RAU, plang ca idioata de dorul Sofiei si efectiv nu gasesc resurse sa ma adun. Mi-e bine perioade scurte, cat a fost Naty la mine, Radu, pe urma iar raman cu gandurile mele, ca-s departe de Sof prematur, ca mai vroiam cateva zile in trei si tot asa...Nu stiu daca mi-a fost vreodata mai greu! Oricum, pana luni nu nasc, cred ca nici luni, ca nu am vazut sa fi scris in foaie sa intrerup Clexane-ul duminica...Luni inchei 38s, sper sa nu ma mai tina o mie de ani.

Va pup si va multu mult ! Am laptop, va mai scriu maine!

Stelutz, saru'mana pentru mesaj !

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Olga,madame,helou,cine e paranoia acum??!!
Pai mai-am avut uterul lipit de matze/grasimi/toate cele,placenta de vechea cicatrice,copil blocat in uterul taiat deja,ca intr-o menghina,HTA de la 20 si ceva de saptamani,HTA sau cum s-o mai numi,pe masa de operatie..si traim amandoua!! Si suntem bine!! E adevarat ca nu am stiut dinainte de astea,dar am stiut de colul deschis doua pulpe de deget,de la 26 saptamani,am stiut de analizele varza,de afurisita de secretie care o innebunea pe dr mea(era convinsa ca voi naste prematur din pricina ei) si pt care m-a tinut pe diverse ovule inca de-atunci,de la 26-27 saptamani si pana am nascut,de membranele fisurate de la 35 de saptamani,am indurat contractiile..inca de la sf.lui Mai,internarile prin afurisitul de sp.de la Cv,incertitudinea
Si sti de ce-ti spun toate astea?! Nu ca sa-ti arat-vaai prin cate am trecut eu-ci ca sa-ti amintesc cine mi-a fost cea mai infocata sustinatoare,cine mi-a dat curaj mereu,spunandu-mi ca nu-i dracul asa de negru: TU!! La naiba,sa-ti aduni toate bucatelele imprastiate si sa-ti asterni zambetul pe fatza aia draga-in curand va sosi minunatia de bebe Alexandru,copil dorit,iubit!! Veti fi bine amandoi,Alex e bine,ceza faci oricum,ai mai trecut prin asta,sti ce te asteapta,va fi muult mai usor acumCuraj gaina!!

Stela,Nati,Nicolau a fost anestezista mea si a fost..extraordinara!! Uite nah,cum sunt impartite parerile despre medici Mi-a vorbit mereu,m-a mangaiat pe cap,am ras impreuna,a trecut pe la mine dupa..Nota 10+
Stelutzu,tu unde ai fost internata? In ce aripa? In partea aia din zona cu centrul de planificare e vreo alta sectie a spitalului?Acolo ai fost? Au alt personal? Mai,nu stiu,cu mine s-au comportat exemplar,chiar nu am ce sa le reprosez!
Pupici-fug sa mufez disperata!

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Olgutz, draga de tine!! te-o fi luat prin surprindere internarea asta, insa PREGATITA ESTI!!!DA??!! stiu eu, o simt, si tu simti la fel, doar da-ti un ragaz sa te impaci cu situatia!! capul sus, lasa plansul, te rog, ca nu face bine acum... e moment de fericire, bucurie, veselie, si ia aminte la ce a spus Zozel!! aici suntem in caz DE ORICE!! intr-o clipita vei naste si vei fi alaturi de Sophie, cu Alexandru cel drag in brate si Radul tau alaturi! CE POATE FI MAI FRUMOS, CE IMPLINIRE MAI MARE POATE EXISTA?... ma emotionez, scuzati... osafiebineeeeeee!!!
Te pup, si-s alaturi de tine cu sufletul!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Olgu,fii tare!VA FI BINE!Aplica exact ce sfatuiesti tu cu inima draga pe cel aflat la nevoie;vei depasi toate astea cu siguranta!
Zoze,am fost in aripa mare-consacrata-sala 3.Si zau ca nu vreau sa dau nume de dr,nu vreau polemici,nu vreau sa intru in detalii,stim cu totii ca exista dr exceptionali -si profesional si uman vorbind,si cel mai cel il consider pe dr meu fara de care nu cred ca o aveam pe Teodora,clar Dumnezeu mi l-a dat,dar exista,ca in orice alt domeniu si dr inumani...si degeaba un dr e profesionist daca nu-i si uman si nu actioneaza cu fler cand un om e terminat de spaima...atat...
V-am povestit ce-am trait,ce-am simtit,uite ca si o biata operatie-in esenta usurik provoaca dureri,spaime si lasa urme,mai ales in suflet,dar c'est la vie..nu intru in detalii privind medicii.

mami de TEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salutare!

Daca va spun ce m-a adus pe forum...o sa ziceti ca am gresit 'andrisantu'.:)) Este vb despre saramura de pui a lui Bitza, postata pe Bucataras. Cu ocazia asta, o alint si eu un picut pe Olga si pregatesc agitatele.
Asadar:

Bitza, in viata mea n-am mancat ceva mai bun ca saramura asta, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, sa mai faci de astea si sa le gasesc si eu. Delicios!!!!

Olgule, d-apoi se cade, bre, sa te ineci ca tiganu' la mal, tocmai tu? Haide ca nu te cred!!!Mah, eu nu te recunosc. O vreau pe Olga cea veche inapoi! Va fi bine! Abia astept sa vad mocuta mica de bb Alex!

Zoze, ce frumos le spui tu, sa te unga la sufletel! Am vazut Maria frumoasa tare, citesc o mamica optimista si vesela, de care imi era dor. Asa te vreau!!!

Naty, ti-am trimis un mesaj pe F.B.- nimic important-, sper ca esti mai bine, ca ti-ai revenit. Ce scumpa Iulia, asa harnicuta

Stela, ma bucur mult ca ai scapat de operatia de care te temeai cel mai mult!! De acum, chiar dc e greu, e mai simplu. Te pup, sanatate multa!

Ariel, e nasol ce povestesti tu acolo...Din pacate, nu stiu cum de le merge 'indienilor' asa bine cu 'discriminarea', dar le merge. Am avut si eu de-a face cu ei si nu-i deloc placut. Poate se va muta la alta scoala...

Sovi,ma ingrozesti cu otita ta si cu ce dureri poti avea! Ma gandesc la tine, sa te refaci si sa treci odata peste asta!!! Sanatate maxima!

Cata-Tonic, sa stii ca ti-am vazut si eu copiii frumoooosi pe F.B. Sunt scumpi foc!! Sa-ti traiasca nepotelul Ioachim! Cu slabitul cum mai esti? Eu m-am 'refacut', tot de vreo 45 de kg plecasem si eu din Ro. Aici cred ca-mi prieste aerul. Te pup! (Era sa zic 'te pup frantuzeste').:)))

Cata-d-na-dr, ce casa faina, ce copiii frumosi si ce familie implinita ai!!! Ma bucur nespus pt tine!! Casa ca a ta visez si eu, cu geamuri maaaari si lumina muuuulta!

Mimo, nu stiu daca te ajuta, dar trebuie sa-ti spun: si Thea are amintiri de cand era miiiica-miiiiicaaaa, de ma sperie tare, uneori, cand o aud. Sper numai sa uite niste perioade mai putin placute din trecutul ei, ca de pilda perioada in care am stat fara tati. In rest, ma amuza f tare Dudu, e haios foc!

Ramo, ce face Andru? Este mai bine? Tu cum te mai simti? Iti place la noul serviciu?

Clau, ce pesti muuulti!!! Mi-e o poftaaa!!! Bv pt Razvi, un adevarat pescar!!

Stiu ca nu am terminat, dar doar pt mesajul asta m-au tinut puterile. Poate revin.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput