Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (458)
Raspunsuri - Pagina 7
raluca2107 spune:
Poate povestea asta va scoate din butoi:
"Un indian american era impreuna cu prietenul sau in centrul New York-ului. Era ora amiezii iar strazile erau pline de oameni. Masini claxonand, taximetre ce luau curbele cu viteza, sirene ce se apropiau sau se departau, toate aceste sunete ale orasului parca te asurzeau. Dintr-o data indianul a spus:
- Am auzit un greiere.
- N-ai cum sa auzi un greiere in tot vacarmul asta! i-a spus prientenul lui.
- Sunt sigur, am auzit un greiere! a insistat indianul.
- Asta-i o nebunie! a raspuns prietenul.
Indianul a ascultat cu atentie un moment dupa care a trecut strada spre o zona unde se aflau cativa copaci. A cautat imprejur, sub ramuri si a gasit micul greiere. Prietenul sau a ramas uimit.
- E incredibil! Trebuie sa ai un auz supraomenesc!
- Nu, a spus indianul. Urechile mele nu sunt diferite de ale tale. Totul depinde de ce asculti cu ele.
- Dar nu se poate! a continuat prietenul. Eu n-as putea auzi un greiere in acest zgomot!
- Depinde de ceea ce este important pentru tine. a venit imediat
raspunsul. Da-mi voie sa-ti arat. A bagat mana in buzunar si a scos cateva monede pe care le-a lasat sa cada discret pe asfaltul trotuarului. Atunci, cu tot zgomotul asurzitor al orasului, au remarcat ca toti oamenii de pe o raza de 5 metri au intors capul privind in jur daca nu cumva banii cazuti erau ai lor.
- Intelegi ce am vrut sa spun? a continuat indianul. Totul depinde de ceea ce este important pentru tine.
Ascultind zi de zi la televizor gilceava, crimele, tragediile,
URECHEA CARE ESTE PRELUNGIREA CREIERULUI NOSTRU se formeaza pe tot ce este urit, rau. Ni se impregneaza FRICA! Devenim neputinciosi, tematori ( de avion, de frig, de vint, de mincare, de oamenii de linga noi, de sentimentele noastre SI NU STIM DE UNDE, CIND SI CUM. UITE ASA: ascultind asa zisele informatii, care de fapt sunt praf in urechile fraierilor! Dupa care spunem: e greu, oamenii sunt rai, traim intr-o lume nesigura, urita, nu mai am incredere in nimeni, etc.
Intre timp greierii cinta, frunzele fosnesc, apele curg si noi nu le
auzim. Viata este frumoasa si merita traita!
Hraneste-ti sufletul ascultind tot ce te unge la suflet, nu ce te raneste! Dumnezeu ne-a dat sufletul sa il hranim, sa il curatam, sa avem grija de el.
clauclau spune:
Sovi, imi pare rau sa aud cum va chinuiti, sanatate maxima va urez, sa treaca repede relele si sa vina soarele pe strada voastra.
Nu pot sa-ti spun ca m-am ocupat de pesti, cand am ajuns eu acasa erau deja la pungi in congelator si saramura gata facuta!
. Paul se ocupa de tot ce e legat de pesti, ii prinde,etc...iar acasa ii curata, ii spala, ii aranjeaza, ii prepara...everything!
In seama mea, moare de foame!

Cleme, si Rebecca este cu " nu vleau" in gurita la orice!
Chiar daca apoi coopereaza intai si intai zice : nu vleau!
Bitza,
batausa mica, e doar o perioada, o sa treaca.

tonic spune:
Cuscra imi pare tare rau. Daca-mi spui ca tot nu iei antibiotic
. E rau tare cu urechile, nici cu nevralgia lui cuscru nu-i usor, ca si pe aia o bifez cu brio, mai rar, da' si cand vine...
Ai grija de tine, bine ca ai primit ajutor.
Cleme ca si Bitza
nu puneti la suflet comentariile rautacioase. Uneori eu le scuz pt ca nici unei mame nu-i place sa-si vada copilul lovit si poate inteleg reactiile, desi nu le aprob, alteori tb luat omul ca atare, ca unii nu pot mai mult.
Apropo de asta, faza in parc asta vara cand era cald si Luk nu statea deloc incaltat. In fata noastra la tobogan o mamica si un copilas putin mai micut decat Luk . Cel mic, deranjat de nisipul din sandale dorea sa se descalte. Mamica, dornica sa-l faca sa se razgandeasca ii spune:"Nu mami, ca numai tiganii se descalta in parc!" Si eu f serioasa in spatele ei (cu copilul descult la purtator) "Desigur, si tot numai ei scuipa seminte si fac gunoi in parc" Puteam desigur sa ignor remarca, dar uneori am si eu mancarici la limba. ![]()
Multumesc pt urarile adresate, abia astept primele poze cu nepotelul.
Am treaba, n-am chef deloc, e soare afara si m-as plimba putin dar tb sa stau la birou ca am o intalnire peste 30 de min.
Fiti cuminti, mai vin pe la voi.
clauclau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluca2107 Stiam eu ca am uitat sa admir pescar frumos si indemantic. ![]() ![]() Raluca mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008) |
Sarumana.

sovietica spune:
Raluca, frumoasa poveste 
Clau, transmite-i lui Paul maxim respect din partea mea 
Cuscra, iau antibiotic, de luni pt 10 zile (deocamdata!) si era sa imi dea extra! de aici si cufureala :D
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
cleme spune:
Stiam eu ca am uitat s-o felicit pe Cata pt nepotel - sa-ti traiasca! si pe Clau pt pescarul indemanatic. Si Lucian e innebunit dupa pescuit si tot tanjeste sa mai ajunga dar ori n-am avut bani ori n-a avut timp.
Sovi sanatate multa va doresc... uff oribila e otita. Am avut si eu in iarna si mama ce dureri am avut
. Si faza naspa e ca de atunci am ramas cu sensibilitate la urechea aia la frig.
Si referitor la comentarii, nu ma mai supar pt ca mi-am dat seama ca nu merita. Si oricum se gaseste cineva mereu sa comenteze pe diverse teme. Asa ca-i tratez cu ignore, ca asta doare cel mai mult.
Ma duc sa ma bag in pat, se pare ca am reusit sa racesc, si numai ieri cand a fost frigul ala nenorocit.
la toata lumea.
Nicoleta spune:
Neata!
Azi e vineri! Abia acum mi-am dat seama si vroiam sa spun lumii...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
ariel_7000 spune:
sovi, nasol rau cu otita...din pacate se ramane cu sensibilitate pe termen...nelimitat. Eu am tras ani de zile cu otite din cauza "urechii inotatorului". si acum, daca imi intra apa in urechi, imediat se inflameaza si imi apare cate ceva pe acolo. ma chinui cu dopuri speciale, la baie, cu ocolit urechea cu dusul...si tot o mai comit,caci dopurile alea nu rezolva decat partial. aaaa si mare grija apoi la betisoare. mai rau fac, decat bine.
eu sunt bulversata. saptamana trecuta a iesit un scandal la alex in clasa cu un pustan din Cernica (mai colorat din fire), care canta si asculta manele la ipod in ora. Doamna i l-a confiscat, un coleg i-a zis ca e "manelist de Cernica", ala l-a silit pe acesta sa isi ceara iertare in genunchi...a venit matusa lui si a facut ditai circul cu "discriminarea"...in fine, a aplanat invatatoarea cum a putut, dar azi...mi-a povestit Alex, ca in pauza ala (din Cernica) si-a scos o tigara, a aprins-o in clasa, a mers la baie cu ea aprinsa si a fumat din ea, pana cand a aflat doamna si a intrat peste el si i-a luat-o, i-a rupt-o si l-a pedepsit. Alex mi-a zis ca avea mai multe tigari si voia sa-i convinga si pe ei sa "traga un fum" si ca se lauda ca dupa vacanta aduce si bere la scoala!!!! Sper sa se ia masuri, caci mie una, nu-mi convine deloc situatia! Mi-a ramas mintea blocata!!! un r...t cu ochi de nici 7 ani!!!
Asta dupa ce acum cateva zile, spunea o mamica ca a auzit-o pe directoare ca ii avertiza pe parintii de la clasele mai mari ca sa aiba grija, sa stea cu ochii in 4, ca au inceput sa vina diversi indivizi pe langa scoala cu droguri!!! 
Stiu ca asta e realitatea care ne inconjoara, ca nu sunt in "lumea Waldorf", insa, totusi, fiica-mea e abia clasa I si am ajuns sa ma tem de colegii ei care umbla cu tigari si alcool si isi agreseaza colegii la nici 7 ani!!! Poate suna nu stiu cum, insa, dupa vacanta ma duc la scoala si vorbesc cu directoarea si ii zic sa ia masuri...
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
natynic spune:
n-am citit din urma,habar n-am daca stiti,Olga s-a internat azi,e pe antibiotic ca are o secretie f urata si placenta nu-stiu-cum si se pare ca,destul de curand,va veni Alex...Era plansa,tensionata si destul de speriata dar sper ca am mai inveselit-o nitel.
Acum dupa-masa insa nu raspunde la tel, ceea ce e ciudat ca nu avea teoretic pe la ce investigatii sa se plimbe si tel il avea langa ea. Poate doarme...
Deci, nu scoateti propriu-zis agitatele dar anuntati-le ca intra la incalzire!