Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (458)
Raspunsuri - Pagina 10
blankar spune:
iai ca am uitat sa ii scriu lui Luny!
fi zen,simte te bine cat poti,nu o baga in seama
ca tie iti faci rau!
in fond e mama sotului tau,dar ma gandesc ca nu ti-e
usor!
baga 100 de vodca inainte
aliceionescu spune:
Bitza, 
ca tot mi-am intrat in mana!
Pe bune ca numai la tine mi-a fost gandul in seara asta, sper sa nu fi sughitat prea mult. Eu stiam ca Bitza e unica si ca aia esti tu, si asa sa ramana!![]()
Naty, multumesc mult pt mesajul ala, mi-a mers la suflet!!
Sa stii ca si eu fac la fel ca tine, i-am invatat pe toti ca-s puternica dar, de multe ori, simt nevoia sa fiu menajata. Pe de alta parte, felul asta al meu de a fi m-a scos din multe 'dureri', fie ele fizice sau sufletesti...
Sovi, :)))) protectia fie cu tine!![]()

Luny,
, 'barlogul' nu-i 'butoiul', nu? Ca nu ai ce cauta acolo, nu, nu nuuu!!!
Si cu astea...noapte buna!
bubu05 spune:

Va pupic pe toate si pe piticii din dotare, da' cate un pup mare si apasat 

Olgutza, iti tin pumnii stransi, moralul sus, ce frumos a scris Zozelici 
Bitzulino, zau daca mai apuc sa deschid laptopul cateodata...daca trebuie sa gatesc sau sa fac altceva nu am cum!! sper sa ma odihnesc si eu in we asta...la serviciu nu mai am deloc net, ca mai bagam un ochi si citeam....naspa...
Am facut si poze, sper sa am timp in we sa le incarc pe FB.
Fug, ma striga Cata la un film ![]()
Noapte bunaaaa!
Nicoleta spune:
Salut.
Se duce omul sa-si comande masina de spalat si cand vine ce gaseste? 4 pagini! :) Si Olga la rand la magazinul de copii! Pai asa-l astepti tu pe bebe?? Va crede Alex ca lumea e un loc infricosator, in care oamenii sunt plini de tot felul de frici si cu ochii mereu umflati de plans! Si stim ca lumea nu este asa! Tu vei fi o vreme maaare parte din lumea lui. Depinde de tine, Olgule, sa ii prezinti LUMEA asa cum iti doresti. Si stiu ca nu vrei sa o faci in "halul" in care esti acum! Hai, capul sus, zambeste, esti pe maini bune! Si TREBUIE sa fie bine!
Naty, ma bucur ca te simti mai bine. Am citit mereu ce povesteai despre starea ta, asa cum am citit si despre Stela, si despre Blanka, si despre Sovi... insa si eu trec printr-o perioada grea, cu frustrari si campuri intregi de butoaie... stiu ca va trece si ca, desi au venit in valuri mari peste mine, trebuie sa plece la fel de tumultuos si de rapid. Sper sa-mi revin. Si eu, dar si ai mei. Mai ales 2 dintre ei. Zilele astea am fost o mama si o sotie rea, obosita, tafnoasa.. fara scuze relevante pentru cei din jurul meu. Of, sper sa imi revin. Si ca semn ca inca nu s-a terminat, am primit otita de la Sovi (pai asa, la Viena ai trimis-o??). NU este o otita propriu-zisa, inca, ci mai degraba o durere de gat care pleaca spre urechi...
Zoze, mi-au dat lacrimile cand am citit ce i.ai scris Olgai. Si mi-am dat seama ca gandul de inca un copil ma paraseste pe zi ce trece... desi inca ma uit cu jind la hainutele de nou-nascuti... la carucioarele "ultimul ragnet"... dar astea sunt "defecte de fabricatie"...
Ma duc acum la nani. Nu inainte sa va pup pe toate, in mod egal. 
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
VALENTINA C spune:
Neatza!
o cafea, un ceai...

Olga, cand mi-a zis dr ca trebuie sa nasc ( pe Luca), m-a busit un plans... Ma gandeam ca o sa-mi fie dor de Matei, cum o sa stau fara el ...Am plans pana am ajuns acasa... Deci, plangi putin, te linistesti si te apuci de treaba 

Nicoleta spune:
Neata!
Va dau un ceiut cald, cu miere si lamaie. Sa aveti o zi cu spor! Si, orice ar fi, moralul sus! ![]()
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
lyvy spune:
Olga,

, doar tu stii ca eu nu ma prea pricep la cuvinte, pe cand tu le spui asa de frumos si de intelijent.
Nu mai este mult si totul va fi altfel, bucuria si fericirea nasterii lui Alex vor zdrobi toate frustrarile din prezent si crede-ma ca va fi o fericire atata de profunda incat te va face sa te simti the womam of the world, ma rog, nimic nu va mai conta, tot raul se uita. GARANTEZ!

bitza037 spune:
neata, dau eu expresso la fete azi...... 

si main tarziu va servesc cu o felie de placinta cu dovleac

Mimo...Kya,Mihatp pe unde sunteti???....si celelalte absente??....imi aduc eu aminte care si nominalizez mai tarziu
Nico sa stapaniti sanatosi noua achizitie(ma refer la masina de spalat)

eu sunt singura cu Antonia...
Olgutzika spune:
, va multumesc mult mult!
Azi vine si Soful la mine ( ne vedem afara, ca nu o urca aici...) si am o energie de nu va zic. Ieri a fost ok, a fost vesela, s-a distrat cu soacra-mea maxim, dar azi de dimineata a plans rau si vroia la mine...i-a lipsit pupaceala si joaca noastra de la trezire
Dar am vorbit la telefon si era ok, a zis ca se simte bine si ca vine la mine la spital, la Buculesti
.
Alicel, nici eu nu o cunosc pe Olga asta noua, nu am intalnit-o pana acum...Cand l-oi avea pe bobo mic in brate si oi ajunge acasa sigur ma regasesc!!!
Va
, mai intru! Sa aveti un weekend frumos!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
ramo_cata spune:
salutare!!!
hai ,mai,olgule tocmai tu??? nu-ti mai zic nimic pentru ca ai primit f multe incurajari frumoase..ai sa vezi ca totul o sa fie bine
si deabia astept sa-l vad pe Alexutz
capul sus si CURAJ!!! 

zoze
fata tie al 2 lea copil ti-a priit
bravo pentru cuvintele frumoase spuse din suflet..le-am simtit si eu

luny stii ce inseamna IGNORE?
asa sa faci cu socrela..ii zici buna ziua,la multi ani cu sanatate si iti ocupi timpul cum vrei ...o faci pentru Liviu si ca sa nu te enerveze nu o bagi prea mult in seama
si distractie MAXIMA![]()
aliceti-am admirat cretulina gospodina

imi doresc atat de mult o fetita dar nu sunt pregatita din nici un punct de vedere
..off...eu sunt mai bine,la serviciu m-am obisnuit,Andru e stresat cu gradi ,e tot mucios si din cauza mucisorilor mai si tuseste,nu stiu ce sa-i mai dau si ce sa-i mai fac..asta este colectivitatea..la gradi face nazuri la mancare,constat ca sta cam nemancat
..pe interior sunt cam varza dar merg inainte..deasta....
bitza vreau si eu placintica
bubu vreau poze???
sovisanatate!!!
blankar
si ma bucur ca te simti bine
naty cat ai tras cu afurisita diaree..naspa..
si numai bine
si nu mai stiu...scuze daca am uitat pe cineva,nu a fost cu intentie...
eu sunt in campul muncii...mai am 2 ore..vreau sa mergem la plimbare ,la animale si sa vedem pe unde mai aterizam...
sa aveti o zi minunata