Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (458)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

[quote]citat din mesajul lui tonic

Bitza sa stii ca s-ar putea sa fie doar o faza. Luki mai face si el asa, uneori e doar o modalitate de a atrage atentia, de a se imprieteni , doar ca ei nu stiu inca in ce mod sa procedeze, alteori (la noi cu sor-sa) pt ca nu i se da atentie, sau de la aglomeratie/stres, invadat spatiul intim.
Eu am remarcat ca Luki se joaca f frumos in pereche, dar nu are(inca) abilitati de a se juca in grup, cu mai multi copii. Nu e nici interesat de a cunoaste alti copii, doar daca au jucarii interesante , altfel se joaca multumit numai cu noi sau singur.
Daca se iveste vreo ocazie de intalneala n-ai de ce sa ai retineri, ca mai toti au momente de genul si intre cunoscuti mai merge.

Cata, cred si eu ca este o faza a lor, numai ca, la Antonia dureaza de ceva luni si am o presimtire ca nu va trece repede......ma incuraja prietena mea ca Ioana(sarbatorita la care v-am zis ca am fost) a avut faza asta pana la 3 ani si jumatate...nici nu vreau sa ma gandesc sa mai dureze inca un an de acum incolo.....aaaaaa mi-am adus aminte de o alta faza ...eram in piata si in timp ce d-na imi dadea legumele pe care tocmai le cumparasem, Antonia a plecat de langa mine un metru mai incolo si s-a dus si a plesnit un copil cam de varsta cu ea...copilul era in carut, si bineinteles mama lui impingea carutul(efectiv nu am avut cand sa reactionez cum o fac de obicei).....m-am la fata, mi-am cerut scuze, si rapsunsul mamei a fost..... ca ce ar fi sa-i dea ea o palma Antoniei ca i-a lovit copilul, ca stie ea, ca astia care fac asa, asa se comporta si in parc...efectiv, m-am blocat......

Mergi la inceput

Clau, ce pot sa spun la vizionarea pozelor decat ca.......noi suntem mari mancai de peste, dar nu avem nici un pescar prin apropiere, fratele mamei mele se ducea mereu la peste cu gashca inainte sa emigreze in Canada.....acolo chiar prinde niste namile de pesti......

Stelutz, uite un sa-ti treaca mai repede, in povestirea ta m-am revuzut pe mine cat am tras cu cezariana mea......

Cuscra bine ca-i bine Maria Sa, si ca l-ai recuperat pe gineri-miu

Bubule, hai straduieste-te sa ne mai scrii si noua doo vorbe cum ai facut in seara asta.....

Naty , poze cu Iulia?

eu am facut in seara asta niste pate de casa pentru dimineata si maine vreau sa fac ciorba de perisoare din peste, am luat niste cod(cred ca sa iasa buna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Salutare tuturor!

Naty multa sanatate, imi pare rau ca ai atat de tras, mai ales ca in combinatie cu diabetul diareea e f periculoasa! Ai grija de tine si incearca sa mai pasezi copilul si la tati.

Bitza reactia mamei a fost cu muuult mai urata decat gestul Antoniei. Ti-am spus, eu cred ca la ei e o forma de relationare, nu e de trecut cu vederea, dar nici o tragedie, insa reactia mamei ...fara cuvinte. Si Luki si-a mai luat-o in parc asa din senin, dar nu am facut caz, tocmai pt ca stiu ca unii copii fac asa uneori, inclusiv al meu. Stam pe langa ei ca sa prevenim chestii potential periculoase, dar astfel de incidente tot vor aparea.
Inca o data revin la parerea mea ca de obicei se cere mai mult de la copii decat de la adulti, iar reactiile celor mari sunt mai urate.

Stelutz ai grija de tine si daca in pat ti-e bine, atunci stai in pat ca recuperezi tu apoi.

Zoze baga fulgi de ovaz cu iaurt, sa nu mai chinui fata.

Cuscra da un semn ca sunteti bine.

Luny pizza mai e?

Fuuug ca am un contract care se uita urat la mine de pe birou si eu il ignor total.

O zi cat mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata...
...dar ce-i aici,nu mai da nimeni o cafea in ziua de azi?:)vorba tuchitei,care unde a disparut?Dar nici Mimo?

Pupici tuturor si multzam de gandurile bune.Am fost la pansat..mi-am bagat nasul sa vad ce ditamai rana am acolo urata si m-am speriat..sapt viitoare scoate firul...cine a mai trecut prin asa ceva,doare rau trasul firului??
Mai nasol ca a inceput deja sa creasca perul si arata ca naiba iar pana sapt viitoare se face padure si eu nu pot umbla acolo si mi-e asa jena...nu mai spun de durerea cand a tras leucoplastul..

Naty,sanatate multa..dar cum te-ai pricopsit cu asa ceva?
Moamaa,ce captura la Razvanel si Paul..sigur se va oftica si Geo cand va vedea..dar unde au prins?
Tonic,sa-ti traiasca nepotelul!
Sanatate tuturor.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

neata

dau cafea de Ardeal

Noi tot nu ne-am operat, din cauza de febra de gingii inflamate, care ne-a lasat si iar ne-a luat, asa ca, consider ca asa a fost sa fie si mai amanam pana cand nu stiu. Parca e un facut.

Zoze, eu am avutvreo 4-5 zile de mareeeeeee diaree, si atunci Alex a fost constipat , facea foarte greu si la 2 zile, acuma eu sunt partial constipata si el se kaka non stop, zau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI ,ROX!!!
LA MULTI ANI ,ALEX DE DEEA!!!

zoze si eu am avut probleme cu constipatia dupa ceza,da,rauuu...intr-o seara ma trecusera toate cele,imi venea sa merg la urgenta sa-mi faca clisma,desi nu stiu cum este ,dar imi era asa de rau cu toate ceaiurile,iaurturile baute/mancate...dar pana la urma s-a rezolvat ...deci ,eu dupa cezariana o perioada de timp f mare am mancat zi de zi iaurt,supe ,fructe ca sa nu ma constip pt ca asa cum ti-am zis am patit-o si pe langa mine suferea si piticu' ...eu m-am constipat si in spital pentru ca s-a gasit soacra mea sa-mi faca un gratar de pui si am balotat la greu ,mai si m-am constipat si ce m-am mai chinuit si pe acolo dar n-am spus la nimeni defrica clismeisi mai era si faptul ca nu ma puteam pune pe wc cum trebuie...horrrrooorrr despre tataiehmmm inteleg,asta este unul din motivele care ma fac sa nu-l las pe Andru la mami,din pacate asta este viata..

mstela si refacere rapida,eu au avut de scos fire..stai linistita ca nu simti absolut nimic..si mie imi era frica de acest moment dar chiar nu doare...

luny m-ai omorat cu pizza aia
bubu si mie imi este dor de tine si sa faceti poze de la marea petrecere

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Helloo, mamaaa, e frig rau afara! Ce soare cu dinti, frate!

Razvi a luat vacanta! Azi au avut la scoala petrecere de Halloween, ce-am mai muncit aseara la masti!

Bubu, si mie mi-e dor de tine!

Zozelici, bine ca sunteti bine si impreuna toti!

Olgutz, cum sunteti, Radu cum se simte?

Stela, nu o sa doara la scosul firelor, din cate imi aduc eu aminte de la prima cezariana. Stiu ca si mie mi-era tare frica dar a trecut foarte repede momentul, am simtit ca niste ciupituri fine.

Naty, offf, sanatate multa. Si chiar asa, mai pune poze cu Iulia, de mult nu am mai vazut-o.

Diseara il duc pe Razva la o lansare de film - Aventurile lui Sammy 3D, dar cred ca o sa-mi placa si mie ( sper ). Plus ca e vineri si alta e starea de spirit.

Va pup, o zi minunata sa aveti.

Mergi la inceput

neata, nu mia intreb ce fac fetele?, ca nu-i #537;mai nimeni pe aici...

Stelutz, mie la cezariana mi-a dr. scos firele, ma dusesem pregatira cu Lydocaina(stiam de la Ariel) si dr. a ras de mine a zis ca ce, cand ma epilez imi dau cu lydocaina???? si mi le-a scos asa......m-a usturat putin....

Cata spor la treba

hai ca dau si eu un expresso pentru toata lumea,
poate se mai anima crengutza asta, ca-i pustie ceva de speriat

edit ....sa dau totusi expresso ala ca s=a blocat laptopul

mesajul era scris de o jumatate de ora,

eu ies cu buburuza afara ca am putina treaba, dar nu cred ca stau mult ca este frig si vad ca azi noapte a tusit putin si are si niste mucuisori care nu-s chiar curati....revin,poate daca este week end mai apar randunici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Salut!
In primul rand Bitza nu prea ai ce face. Si Diana e la fel de batausa si faza asta tine de ceva timp, a avut o perioada in care se calmase si acum a luat-o de la capat. Mai nou da cu picioarele la gioale si cum prinde un copil mai mic se duce sa-i dea cu picioarele. Si mai are si obiceiul sa impinga, inclusiv copii mai mari decat ea. Si daca ati vedea-o cat de firava si plapanda e nu ati zice ca are atata forta. Si daca ai sti de cate certuri si comentarii am avut eu parte in vara, ca nu stiu s-o educ, ca e prost crescuta, dar ce sa-i fac frate sa ma urc cu ea in topogan??? (acolo are cel mai des obiceiul sa trozneasca copii).
Stela nu doare scosul firelor, nici nu simti cand le trage. Oricum important e ca ai scapat de-o grija.
Naty uff saraca de tine ce te-ai pricopsit. Sanatate multa iti doresc si stiu cum e sa nu poti sa zaci
Zoze nasol cu constipatia, bine ca s-a rezolvat repede si nu ati tras mai mult cu ea.
Olga si abia astept sa-l vad pe Alexandru
Mai nou Diana nu ma asculta deloc, cand ii zic ceva imi raspunde "Nu vreau" si face tocmai pe dos, offf nu mai am rabdare... plus ca ieri a facut o criza de toata frumusetea cand am intrat in casa, prea multa personalitate nene. Duminica seara arunca cu jucarii in verisoar-sa si cumnata-mea a zis ca e mai berbeaca decat fii-sa... ai de viata noastra.
pe toata lumea si o zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Cuscra mi-e cam greu sa dau un semn, sunt in butoi rau. am trecut prin durerea vietii cu urechile astea timp de 5 zile si nopti, luni m-am dus iar la orl si de atunci imi inteapa timpanul -cam pe viu, ca nu prinde anestezia locala- sa imi scoata supurelu'. Otita e pe ambele parti, din care pe una cu infectie, nu aud decat f greu, mi-e greu sa vorbesc ca imi tuna vocea in cap, iau o multitudine de pastile pe zi, era sa ma interneze sa ma treaca pe un tratament mai complex injectabil. Singura ameliorare deocamdata e ca pot sta fara calmante. in rest, auz-ciuciu. si cica mult timp nu voi auzi, abia peste o luna imi va pune in ambele timpane nush ce tuburi de dren si poate voi auzi mai bine. Omu e si el bolnav, are nevralgie de trigemeni; am chemat-o pe mama, ca nu faceam fata vietii asteia :)
Sufar de orgoliu ranit :D

A, tonicuta, sa iti traiasca nepotelul Ioachim! (ce nume frumos!)

Stela, felicitari ca ai bifat operatia! las' ca te refaci tu incet incet..

Zoze, imi pare rau ca a trebuit sa il trimiti pe Mihai in deplasare, si eu sper sa nu ajung vreodata in situatia sa trebuiasca sa trimit vreunu de acasa ca nu pot face fatza :(.

Bitza, mami de Xena :) macar stii ca la gradi nu si-o va incasa de la colegi . Las ca trece si perioada asta.

Naty, cred ca incet-incet, te urmez la . O sa te sun de pe buda, sa stam la povesti :))

Clau, ti-am admirat pescarelul cat de cool sunt ei cum pescuiesc!! Spune-mi ce te-ai ocupat singura cu pregatitul pestilor!

Gecko, Ariel multumesc ca ati intrebat de mine.

Olguselu, maica, m-am cutremurat cu accidentul ala. Felicitari tie pentru tarie multe ai de infruntat in perioada asta...

cam atat au putut produce neuronii mei afectati
ca pup pe toate!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput