Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (458)
Raspunsuri - Pagina 5
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tonic Si o veste buna in sfarsit, a nascut cumnata mea nepotelul nr. 4, baiat, 4 kg si 54 cm, sunt amandoi bine, sanatosi. N-am vb cu ea inca, a nascut de dimineata si n-am vrut sa o deranjez, dar abia astept sa vad cum e, ca a muncit cam mult inainte de sarcina si nu era prea bine cu sanatatea. Sper sa le ajute Dumnezeu sa se refaca repede si sa fie totul bine. |
ti-am vazut puiutzii pe FB,Oaki e tare frumusel si ce mare s-a facut
natynic spune:
O noua zi de munca din greu cu diaree...dimineata (dupa o super naspa hipoglicemie facuta aseara, de abia m-am ridicat din pat) mi-a fost cum mi-a fost dar spre pranz m-a reapucat rau de tot, cu crampe si cu "explozii" la WC. Locul ala e o rana vie
si-s pur si simplu epuizata, nu mai pot, nu vreau decat sa zac 

Si pur si simplu NU POT lipsi de la serviciu, NIMENI nu mi-ar rezolva treburile; iar acasa NU POT sa o lipsesc pe Iulia de ce are nevoie. N-am voie sa fiu bolnava si sa zac 

luny spune:
clau wau! ce captura!! pacat ca Liviu e setat pe crap, mie nu-mi place in mod deosebit, insa salaul si stiuca, miam! pastrez linkul sa vada si el maine cand vine de la munca, o sa se oftice rau!
![]()
tonic felicitari, sa-ti traiasca nepotelul si mamica lui sa se recupereze rapid!
moama, Naty
, vai de tine.. dar cum de nu trece, ma?.. sanatet iti dorim! ps: cand esti nitel libera, da-mi, te rog, un semn pe mess, as vrea sa-l trimit pe husby la tine cand s-o putea... nu se simte prea bine si-s ingrijorata..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Da, Luny sigur, stabilim cumva...singura problema actuala e ca...se duce doctorul pe copca
(de fapt pe
)
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tonic Stelutz ce-ti face burtica? catalina, mama Antoniei-Isabel (07.04.2000) si a lui David-Luca zis Oaca/Luki (02.03.2008)- de acum baiat mare |
Multumesc,Cata,ma refac,dar greutz.

Nush de ce ma refac eu asa greu dupa o operatie
..la ceza am avut dureri groaznice cateva zile,acum speram ca dupa o zi sa fiu fresh si sa calaresc troleele
...dar e chestiune de cateva zile toata tevatura,asta e important.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
VALENTINA C spune:
Naty, si Matei tot explziv a fost de dimineata, de 2 ori...
Ieri a vomitat de dimineata. Si atat.. Nu l-am dus la gradi si l-am bagat pe regim si Ercefuryl.. Dar de azi-dimineata n-a mai facut nimic
Sper sa fi fost doar un episod ...
Eu sunt varza dupa o zi cu amandoi, asa ca beau un pahar de busuioaca. Daca doriti, strigati si scot sticla...

bubu05 spune:
Hei gagici! mi-e tare dor de voi!!!!!!!iar nu mai apuc sa fac mare lucru :( trece prea repede ziua...of...
N-am citit decat ultimele postari, Steluta refacere rapida si un pup mare!
Naty, insanatosire grabnica si tie, nasol cu burta...
Luny, sanatate lui pompi, ce-a patit?? Matei e bine?
bubu05 spune:
Hai ca am trimis repede primul mesaj ca mi se descarca laptopul...l-am mufat acum...am facut o salatica orientala si niste carnaciori sa papam.
Pana sunt gata am intrat sa vad ce faceti.
Dupa ce-am terminats erviciul am fost pana in Cora, apoi am ajuns acasa si am scobit un dovlecel mic pt halloween, sambata mai facem vreo 2
le-am luat la pitici o gramada de jeleuri paienjeni si dinti de vampir, le-am facut doua costume de fantome si duminca avem party in patru
, sa ne distram si noi putin. Iar sunt raciti, nu i-am scos din casa saptamana asta...sper sa scapam de ei pana la primavara 
Aseara am iesit cu colegii de serviciu la o "bere", de fapt am baut un mojito si am papat ceva bunut la un restaurant, a fost seara de karaoke si ne-am distrat super, ne-a prins bine iesirea ![]()
Cu alceva nu am cu ce sa ma laud...in afara mucilor baietii sunt bine, "cuminti"
si melite stricate toata ziua ![]()
Ma duc sa le dau sa pape si mai intru mai incolo. Muah 

bubu05 spune:
Am vazut pozici cu geckolinii mici, cat sunt de dulci
si mami din dotare mumoasa foc 
Si am vazut si muulti pesti
, super tare! bravo pescarilor!
Piscotelul meu mic zice tot timpul "te looog" cand vrea ceva, dar cel mai des zice "piiiiz"
V-ati prins, nu?
Bing-bang...........
zozela spune:

cu intarziere de-o zi,lui Alex al deei si rox-dox-ului nostru ratacit!!
Nu am citit nimic din urma,sper sa fiti bine cu totii,de la pustime,la Radu si tatal Olgai
Olga-te astept maine cu data sosirii Alexandrului cel Mare!
Eu am avut doua zile de cosmar cu Maria,de-aia nici n-am mai dat niciun semn.Cred ca din cauza mea-pt.ca,din neatentie,m-am pricopsit cu o megaconstipatie,care se pare ca a afectat-o si pe ea saracuta
Si atat a plans,atat s-a zvarcolit,incat l-am exilat pe Mihai la mama,pt ca nu ma puteam tine de amandoi."Noroc" ca,obosita fiind de-atata utlat peste zi,noaptea a dormit dusa..Salvarea noastra a fost compotul de pere si iaurtul cu dovleac copt
Acum s-a linistit.Si mi-am recuperat si baiatul meu drag-ca asa am stat cu inima stransa cat a stat la mama..Si normal ca temerile mi s-au adeverit-o juma de ora mi-a povestit despre cum l-a certat taie,ca era beat,ca...

Mama masii!![]()
In fine,l-am recuperat si nu-l mai dau de-acasa pana cand o pleca in prima excursie![]()
Si mi-am recuperat si fetita cuminte si razacioasa,ca rade cu clinchet,pupa mama pe ea de printesa
Sanatate tuturor!
Recuperez si eu maine si revin cu scrisorica

Mamica lui Mihai si a Mariei 
Siluan trebuie sa traiasca!!