Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (458)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui tonic

Si o veste buna in sfarsit, a nascut cumnata mea nepotelul nr. 4, baiat, 4 kg si 54 cm, sunt amandoi bine, sanatosi. N-am vb cu ea inca, a nascut de dimineata si n-am vrut sa o deranjez, dar abia astept sa vad cum e, ca a muncit cam mult inainte de sarcina si nu era prea bine cu sanatatea.
Sper sa le ajute Dumnezeu sa se refaca repede si sa fie totul bine.

sa traiasca si sa fie sanatosti-am vazut puiutzii pe FB,Oaki e tare frumusel si ce mare s-a facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

O noua zi de munca din greu cu diaree...dimineata (dupa o super naspa hipoglicemie facuta aseara, de abia m-am ridicat din pat) mi-a fost cum mi-a fost dar spre pranz m-a reapucat rau de tot, cu crampe si cu "explozii" la WC. Locul ala e o rana vie si-s pur si simplu epuizata, nu mai pot, nu vreau decat sa zac
Si pur si simplu NU POT lipsi de la serviciu, NIMENI nu mi-ar rezolva treburile; iar acasa NU POT sa o lipsesc pe Iulia de ce are nevoie. N-am voie sa fiu bolnava si sa zac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clau wau! ce captura!! pacat ca Liviu e setat pe crap, mie nu-mi place in mod deosebit, insa salaul si stiuca, miam! pastrez linkul sa vada si el maine cand vine de la munca, o sa se oftice rau!
tonic felicitari, sa-ti traiasca nepotelul si mamica lui sa se recupereze rapid!
moama, Naty, vai de tine.. dar cum de nu trece, ma?.. sanatet iti dorim! ps: cand esti nitel libera, da-mi, te rog, un semn pe mess, as vrea sa-l trimit pe husby la tine cand s-o putea... nu se simte prea bine si-s ingrijorata..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Da, Luny sigur, stabilim cumva...singura problema actuala e ca...se duce doctorul pe copca (de fapt pe )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui tonic
Stelutz ce-ti face burtica?

catalina, mama Antoniei-Isabel (07.04.2000) si a lui David-Luca zis Oaca/Luki (02.03.2008)- de acum baiat mare

Multumesc,Cata,ma refac,dar greutz.
Nush de ce ma refac eu asa greu dupa o operatie..la ceza am avut dureri groaznice cateva zile,acum speram ca dupa o zi sa fiu fresh si sa calaresc troleele..nici nu credeam ca voi sta in medical,dar numai in pat?!Dar nu ma pot tine bine pe picioare,inca ma doare si ma ustura rana ca naiba (pe langa gauroaie,mi-a curatat bine si cheloidul si rana e pe toata cusatura cezarianei),nici in fund nu pot sta ca ma tine cusatura,asa ca iar am ajuns la pat.....treb sa am grija non-stop de Tea sa nu ma loveasca,ca vine ca vantul asupra mea..si saraca ma vede acasa si numai "p'afa" cere si eu nu pot iesi cu ea...dar e chestiune de cateva zile toata tevatura,asta e important.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Naty, si Matei tot explziv a fost de dimineata, de 2 ori... Ieri a vomitat de dimineata. Si atat.. Nu l-am dus la gradi si l-am bagat pe regim si Ercefuryl.. Dar de azi-dimineata n-a mai facut nimic Sper sa fi fost doar un episod ...

Eu sunt varza dupa o zi cu amandoi, asa ca beau un pahar de busuioaca. Daca doriti, strigati si scot sticla...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hei gagici! mi-e tare dor de voi!!!!!!!iar nu mai apuc sa fac mare lucru :( trece prea repede ziua...of...

N-am citit decat ultimele postari, Steluta refacere rapida si un pup mare!

Naty, insanatosire grabnica si tie, nasol cu burta...

Luny, sanatate lui pompi, ce-a patit?? Matei e bine?

Mergi la inceput

Hai ca am trimis repede primul mesaj ca mi se descarca laptopul...l-am mufat acum...am facut o salatica orientala si niste carnaciori sa papam.
Pana sunt gata am intrat sa vad ce faceti.
Dupa ce-am terminats erviciul am fost pana in Cora, apoi am ajuns acasa si am scobit un dovlecel mic pt halloween, sambata mai facem vreo 2 le-am luat la pitici o gramada de jeleuri paienjeni si dinti de vampir, le-am facut doua costume de fantome si duminca avem party in patru , sa ne distram si noi putin. Iar sunt raciti, nu i-am scos din casa saptamana asta...sper sa scapam de ei pana la primavara

Aseara am iesit cu colegii de serviciu la o "bere", de fapt am baut un mojito si am papat ceva bunut la un restaurant, a fost seara de karaoke si ne-am distrat super, ne-a prins bine iesirea

Cu alceva nu am cu ce sa ma laud...in afara mucilor baietii sunt bine, "cuminti" si melite stricate toata ziua

Ma duc sa le dau sa pape si mai intru mai incolo. Muah

Mergi la inceput

Am vazut pozici cu geckolinii mici, cat sunt de dulci si mami din dotare mumoasa foc

Si am vazut si muulti pesti , super tare! bravo pescarilor!

Piscotelul meu mic zice tot timpul "te looog" cand vrea ceva, dar cel mai des zice "piiiiz" V-ati prins, nu?

Bing-bang...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

cu intarziere de-o zi,lui Alex al deei si rox-dox-ului nostru ratacit!!

Nu am citit nimic din urma,sper sa fiti bine cu totii,de la pustime,la Radu si tatal Olgai

Olga-te astept maine cu data sosirii Alexandrului cel Mare!

Eu am avut doua zile de cosmar cu Maria,de-aia nici n-am mai dat niciun semn.Cred ca din cauza mea-pt.ca,din neatentie,m-am pricopsit cu o megaconstipatie,care se pare ca a afectat-o si pe ea saracuta Si atat a plans,atat s-a zvarcolit,incat l-am exilat pe Mihai la mama,pt ca nu ma puteam tine de amandoi."Noroc" ca,obosita fiind de-atata utlat peste zi,noaptea a dormit dusa..Salvarea noastra a fost compotul de pere si iaurtul cu dovleac copt Acum s-a linistit.Si mi-am recuperat si baiatul meu drag-ca asa am stat cu inima stransa cat a stat la mama..Si normal ca temerile mi s-au adeverit-o juma de ora mi-a povestit despre cum l-a certat taie,ca era beat,ca...Mama masii!
In fine,l-am recuperat si nu-l mai dau de-acasa pana cand o pleca in prima excursie
Si mi-am recuperat si fetita cuminte si razacioasa,ca rade cu clinchet,pupa mama pe ea de printesa

Sanatate tuturor!
Recuperez si eu maine si revin cu scrisorica

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput