Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (458)
Raspunsuri - Pagina 14
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihatp hai sa vedeti ce intrebari ma "macina" pe mine acum ...sa-i pun piticei cerceii in spital sau nu. voi cum ati facut? cu ocazia asta imi pun si eu... asta daca va aminitit de povestea nasterii lui Luca Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 |
Teei i-au pus cercelusii in spital inainte de externare si a fost f bine;pac-tzac.Mie mi-au facut gaurici in urechi cand eram micutza (how knows?),o vreme nu stiu din ce pricina nu am mai purtat cercei si s-au astupat gaurile
..iar la 15 ani imi doream nespus niste cercei din argint ochiti intr-un magazin,dar mi-era groaza sa ma duc sa mi se faca din nou gauri..asa ca intr-un moment de "sa fi fost Stela?",intr-o suferinta din iubire
...ca m-am ales cu gauri nu chiar simetrice,bine ca nu se observa decat daca mi-ar examina cineva ambii cercei in acelasi timpmami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mihatp spune:
zoze, daca nu ma mobilizez deodata cu Ilinca, si-ti trimiti cafenia frumoasa la mine, intra in clubul pe care o sa-l infiintez cu nico. la mine n-au fost cercei de frica... mai degraba nasc![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
tuchita spune:
Buna seara!
sunt cam muta in ultima vreme....sper sa fiu iertata!
Olguta, o sa fie bine!
Resurse inimaginabile vei gasi cu siguranta, dar asta o sa afli singura!
Am fost 4 zile la Atena, nu m-a impresionat deloc, mi-au lipsit iubirile mele!
va las niste poze sa va treaca plictiseala!
Va imbratisez pe toate cu mare drag!
aliceionescu spune:
Nico, sa stii ca eu nu am cercei, nu am avut niciodata si nici nu mi-am dorit, dar fata mi-a iesit.
Si fata nu are nici ea cercei, desi o asteptau 2 perechi, special pt ea, inca inainte de a se naste-luate de nasi-. Eu am avut/am o fixatie cu asta: sa hotarasca ea cand, unde (
)si ce fel de cercei sa-si puna, e o alegere personala. Uite, eu de pilda, de cand sunt aici si vad atatea femei tatuate si cercelate peste masura, ma simt atat de bine in pielea mea netatuata si necercelata, incat uneori zau daca n-as umbla in pielea goala, sa vada si astia cat de frumosi sunt oamenii nepictati (chiar daca ei sunt mai uratei din fire, ca mine). Sper ca nu am fost prea incoerenta.![]()

aliceionescu spune:
Zoze, 

Cata, ce poze faine si luminoase!! Iti sta fenomenal cu tunsoarea pe care o ai, te prinde tare bine!
Miha, tocmai mi-am exprimat parerea. Acum nu zic si ca musai e una buna.
Luny, bei un vinut? Faci si tu cinste?
Stela, ce curaj pe tine, fata, sa-ti bagi singura cercei!!![]()
luny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mstela
Teei i-au pus cercelusii in spital inainte de externare si a fost f bine;pac-tzac.Mie mi-au facut gaurici in urechi cand eram micutza (how knows?),o vreme nu stiu din ce pricina nu am mai purtat cercei si s-au astupat gaurile ..iar la 15 ani imi doream nespus niste cercei din argint ochiti intr-un magazin,dar mi-era groaza sa ma duc sa mi se faca din nou gauri..asa ca intr-un moment de "sa fi fost Stela?",intr-o suferinta din iubire ...ca m-am ales cu gauri nu chiar simetrice,bine ca nu se observa decat daca mi-ar examina cineva ambii cercei in acelasi timpmami de TEA ![]() Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau. |
eu aveam gauri de mica, dar prin generala mi s-a pus pata sa-mi mai fac eu doua
am studiat problema prin jur, am frecat lobii urechilor cu sare de nu ii mai simteam, si am gaurit fara mila

fac prima gaura, toate ok, la a doua, apuc sa introduc acul jumate, cand suna la usa cineva... ma duc sa deschid.. era mama, saraca... sa moara de inima cand ma vede in prag cu acul ala gros infipt intr-o ureche

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Buna fetele!
Nah...facui morala omului ca n-are pic de rabdare cu copilu'...se duse saracul cu toata bunavointa, lua o carte de-a ei, puse copilul sa-i arate ce-i in ea, eu alaturi, schimbam asternuturile la pat...cand deodata, liniste deplina dincolo. Si apoi, apare Iulia cu carticica in mana zicnadu-mi in soapta: "Mami, tati doame, ssst!". Zic, cum sa doarma, mami??-"daa, doame, a camela". Si intr-adevar, la ea in camera, pe jos, husbandul adormise tun in cele 5 minute in care Iulia ii arata pozele din carte 

. I-am povestit bonei la telefon...ea, cica: oare ce-ar fi daca am face si noi la fel?...
Maai, ce frumos vorbiti
...imi faceti o pofta de un BB 2...ptiu! Mai ales ca acum tocmai am adresat o colega proaspat gravidutza ca noua pacienta a doctoritei mele; si fata, anxioasa ca la orice prima sarcina, ma suna si ma intreaba 1000 de chestii
Miha, sunt si pe forum aaample subiecte si dezbateri legate de cercei. Sunt convinsa ca tine de experienta personala. Eu am judecat exact ca Stela. I-am pus fara ezitare din spital, cat era mica-mica, a fost extrem de usor, fara plans si fara incidente, habar nu mai are acum copilul, ba e f mandra de cerceii ei (de curand i-am schimbat pt ca cei vechi ii ramasesera mici pe lob). EU in schimb nu am avut mica fiind pt ca ai mei la fel gandeau: lasa sa decida ea cand o fi mare (mentionez ca mama nu are gauri
). Ei si la 8 ani imi doream cu disperare cercei, i-am innebunit pe ai mei pana cand s-a hotarat tata sa-mi faca gaurile-artizanal, cu ac inrosit...o gaura s-a astupat si a trebui facuta din nou...tot asa, facute asimetric...tin minte chinul si durerea pana in ziua de azi. Ori la Iulia am zis, fara sa stiu ca va fi asa cocheta cum e: va vedea la maica-sa o gramada de cercei, pt ca sunt singurele bijuterii pe care le iubesc si pretuiesc cu adevarat; va fi imposibil sa nu-si doreasca si ea cercei!
Concluzia e ca, daca te gandesti la durere, a-i pune de la inceput iti jur ca e INCOMPARABIL mai simplu si netraumatizant decat mai tarziu. Daca te gandesti ca mai importanta e alegerea ei libera, las-o fara.
aliceionescu spune:
Naty, pai cum sa nu adoarma, mah, omul, daca fata i-a citit povesti? :))))) Haide ca si tu esti prea de tot, se putea intampla oricui. Uite, Iulia a fost impaciuitoare si te-a rugat sa faci liniste, ca abia ce adormise tati.![]()

luny spune:
alice te tratez cu un vinut alb, limpede, auriu, de la tara de la Vali
Tuchi frumoasa tare Atena, sper sa o vad si eu intr-o zi!![]()
si de la noi, www.onetruemedia.com/shared?p=c72fa1eed250162efc4c41&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">un montaj cu copii la joaca![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Vazut si eu pozele, m-am replimbat peste tot pe unde am fost si eu in mai (eu am stat 3 zile dar constat ca am vazut destul de mult). Pe mine m-a impresionat Atena, chiar mult...