Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (458)
Raspunsuri - Pagina 13
mimonix spune:
No, vad ca ceva suflu aveti , inseamna ca nu-i decat toamna asta frumoasa de vina , poate ati iesit afara toate ![]()
Teo a scobit dovleci, au iesit de nota 20, la anu' ne privatizam 
Olgu, sper ca s-a dus si mama ovulului si ti-ai schimbat pozitia ![]()
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
natynic spune:
Deci, mai e nevoie de mine la resuscitare?![]()
Pe Iulia a bulversat-o tare ora noua...La 7 era drepti si gata de actiune. Si planul era sa iesim in parc impreuna cu frate-su, apoi sa trecem nitel si pe la ai mei si acasa la nani. Numai ca randunoiul la 10 zicea ca e preeeaaa devreme...la 10.30 fi-su inca nici nu se sculase...la 12 taica-miu imi zicea la telefon ca e prin Otopeni si mai dureaza pana ajunge acasa...si uite asa am ajuns la el cu fata deja rupta, in starea aia de urlete si de neintrat in voie cu nimic, incat a trebuit adusa acasa val-vartej, bineinteles ca n-a mancat nimic si e deja in lumea viselor. Nah, a apucat sa zburde nitel in parc dar daca programul era facut altfel ar fi apucat mai mult si mai cu spor. Cine zicea frate ca femeile sunt nepunctuale??? ca mie toata viata mi-a demonstrat contrariul!!
Miha, eu zic ca Luca da semne bune cu "Linca"
...si Mufa da semne bune cu fetita...![]()
Hai, va pup si fug si eu sa pap ceva si sa ma intind ca numai azi nu-i maine cand o iau din nou de coada...
zozela spune:
Somn usor,Naty!
Olga,imi place ce citesc!
Ce tare e Sof cu Ikea!! E de-a noastra!!
Si Dan e innebunit dupa locul ala de joaca!
De cand ma zapaceste sa il dau pe Mihai intr-o cursa de-a lui,sa-l duca acolo
Am zis ca poate il luam acum,in Noiembrie,la controlul de 6,7,8 saptamani..sau cand o fi.
Abia astept sa ne zici ce spune dr maine! Nu cred nicio secunda ca asteapta declansarea naturala..Si de-ar astepta-o,uite eu agit pampoanele pentru Alex,sa dea tare cu pumnul la usita![]()
Hai Alex!! Curaj baiete,bate la usita!Te asteptam cu drag!
Miha
Eu as zice ca-i de bine daca-i plac bebelusii lui Luc! Asa reactiona si Mihai,pupa burta,baga degetul in buric sa vada daca ajunge la bebe,vorbea cu ea si si-a pastrat dragul si acum,dupa nastere
Partea nasoala e pentru noi,chiar atunci,inainte de nastere,saptamanile alea,cand o iau razna hormonii,simti ca-l tradezi pe iedul ce mare,ai sentimente contradictorii,parca nu simti mare lucru pt BB si astepti doar sa vezi ca-i sanatos,ca ti-ai indeplinit "misiunea"
Asa e Olga?! Dar-toate astea dispar dupa vederea botzului mic,dragostea se dubleaza and all is pink!!
Si nu-s eu defecta,credeti-ma! Mamele cu 2,3 pui,bag mana-n foc ca pot confirma
Mie inca nu-mi vine sa cred ca-s eu cea care scrie ce scrie!![]()
Ca parca ieri chiraiam ca eu nu mai fac copii in veci
Si-acum as mai face,dar nu mai am cu ce/cine![]()
Apropo-Sovi-ai aflat;ce lucrare a facut Diclogesicul?![]()
Aliiice

Nico,acomodare placuta si spor la trebi
Ramo,Alice,la mine zicala aia cu never say never,s-a confirmat cu varf si indesat,asa ca..sssttt!! Maine va vad cu II pe test![]()
..Ca si pe TUCHI,de altfel!!![]()
![]()
Scurt si nuchiarlaobiect,ca tipa cafenia..Cafenie care se face visinie la jelit-e mortala

Mamica lui Mihai si a Mariei 
Siluan trebuie sa traiasca!!
lyvy spune:
Zoze, asa e, nu se poare explica in cuvinte, e o implinire, o fericire care te face nesimtita la toate cele, si atunci cand e greu si simti ca nu mai poti, sufletul iti surade si iti da putere, oboseala dispare si iti cresc aripi
, e o stare unica
aliceionescu spune:
Sal'tare!
Miha, merci de intampinare.
Te admir pt puterea pe care o ai si pt implicarea in atatea proiecte, esti o femeie de nota 20!
Cand trebuie sa soseasca Ilinca?
Olgule, parca te vad un pic mai bine, uite o tona de
sanatosi si incurajatori de la mine!
Zoze, 
In ceea ce ma priveste, cred ca voi contrazice definitiv acea sintagma cu ''never say never'', pt ca nu se potrivesc multe piese din puzzel-ul meu...Ce drag imi e cum povestesti tu de puiutii tai!
Naty, ce zi ai avut!! Cred si eu ca a picat Iulia franta de oboseala. Thea nu mai doarme la pranz de mai bine de o luna, poate doar cu f mici exceptii. Eu m-am resemnat deja cu ideea, desi tare bine imi prindea somnul ei, ca ma faceam cate o treaba. Ma asteptam macar gradinita sa o oboseasca, insa nu.
Bitza, merci de link, inca nu m-am adunat sa prajituresc, poate azi...
Bubu, am uitat sa te pup si sa-ti spun ca mi-a placut taaaare mult noua camera a baietilor!
Luny, ce bine ca a trecut usor ''ziua cea mare''![]()

Nico, bravo ca esti pe final cu mutatul!
Am admirat baieti frumosi pr F.B. 
Ma duc sa facem un cort...
luny spune:
am vorbit si eu cu Olgutza de dimineata, era ok, starea de spirit buna, deci e pregatita!![]()

am fost in Vacaresti de dimineata cu Vali si Ursulica si ai lor, a fost tare frumos, vremea de exceptie, copiii in delir la saltelele gonflabile si la cursele de masini, n-as mai fi plecat... sper sa descarc pozele mai tarziu, si va arat.. acum sunt cu butoiul de varza, supa de ciuperci cu pui si ardeii umpluti, toate in acelasi timp
...
nu mai am chef de nimic, m-a enervat si Liviul asta, asa e de capcaun si iritabil cateodata...

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
...PSeu: noroc cu ce-am primit de la Vali, daca nu pot sa ies din casa, macar sa beau un vinutz buuuun
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihatp spune:
hai sa vedeti ce intrebari ma "macina" pe mine acum
...
sa-i pun piticei cerceii in spital sau nu. voi cum ati facut?
cu ocazia asta imi pun si eu... asta daca va aminitit de povestea nasterii lui Luca![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
zozela spune:
Alice,eu nu mai zic nimic![]()

Mama lunyyyy
M-ai terminat!!Si cu vinul,mi-ai pus si capacul
Livi,asa e,exact cum ai spus tu
Miha,eu nu i-am pus cercei Mariei,de mila urechiuselor ei mici,mititele si de teama ca o sa arate ciudat.
Cred ca o las pe ea sa aleaga momentul sau..sa vedem pe parcurs..O trimit la tine,sa-i povestesti tu cum sta treaba cu ei,cred![]()
![]()

Mamica lui Mihai si a Mariei 
Siluan trebuie sa traiasca!!
Nicoleta spune:
Miha, eu nu am gauri... deci nici cercei... de la o vreme ma tot gandesc... as vrea si eu! Dar daca nu-mi va placea apoi? Hmmm... si ma mai gandesc: poate de-asta nu mi-a dat Doamne-Doamne fete, ca nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu ele, eu fiind stilul mai sport si mai simplu, asa...
(chiar, daca-mi pun cercei, vine si fetita? :)))))
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!