Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (458)
Raspunsuri - Pagina 15
Nicoleta spune:
Cu cerceii... mama nu are, dar nu a avut nimic impotriva sa-mi pun eu. Pana la un moment dat mi-a fost teama, insa apoi m-am simtit bine asa si deci nu m-am mai gandit la asta. Insa de ceva vreme imi da tarcoale gandul... si ideea de a face fetita dupa era o gluma :) (Alice, nu vinzi reteta?).
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Nicoleta spune:
Mi-a placut Atena, poate ajung si eu pe-acolo in viata asta...
aliceionescu spune:
Nico, lasa ca facem schimb de rete, vrei? (Stiu ca ai glumit cu cerceii, tot in gluma ziceam si eu ca am reusit si fara).
Luny, hai noroc! Merci de vinut, n-am in casa dar poate ma destrabalez cu o bere mai tarziu.
Nicoleta spune:
Stiu ca ai glumit ;). Insa la mine florile nu supravietuiesc decat intamplator... cercei nu am, cocheta nu sunt :)). Se chiar poate pana la urma sa fie vreun "adevar" in faptul ca am baieti :))).
natynic spune:
La cererea publicului, Iulia recent (ultima poza e de azi, facuta in timp ce vorbeam cu Olga la tel
)
mimonix spune:
V-am vazut ![]()
Atena ca Atena dar Tuchi e cool
si ultima poza mai ceva ca toate daramaturile ![]()
Muful rosu in obraji
cum se da el peste cap acolo
Dudu nu serveste, nu-i place senzatia de balon sub picioare (eu zic merci deocamdata , ca si eu sunt circumspecta cand vad multi copii cum sar acolo gramada )
Vazut si Iulia la bagaj
, mov ca de obicei 
Sunt pro cercei in maternitate , nu de alta dar tot o inteapa aia acolo de nu mai stie de ea cu vaccinuri, analize, toate cele...bietii copii, cate mai patimesc in primle zile de viata 
Si-l astept pe Atensantu (cum ar zice Dudu
) cu mare nerabdare
Mai e pe drum si Iarina, sora lui Damian
, sa vedem care vine pimu , pimu am pus(nu mai zic vorba cui , v-ati prins deja
)
Perla de Teo:
Eu: -Nu esti cuminte deloc, ma superi in fiecare zi"
Ea: -Dar fac si fapte bune, mami!
Eu: -Ei na, ce fapte bune faci tu, draga?
Ea:- Ajut oamenii saraci!
Eu: (gol in stomac, inventariez pe data tot ce aveam de pret in casa...bijuterii, alea) Si cum ajuti tu oamenii saraci? 

Ea: -Cumpar produse, platesc TVA!
V-ati prins? 

Ca eu am iertat-o, frate! E dasteapta, manca-o-ar mama pe ea! 
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
natynic spune:
Super, Teo, rulzzzz!
Ce frumooos, Damian si Iarina, superbe nume si destul de...altfel de tot ce e (deja prea) la moda acum...
Nicoleta spune:
Am vazut si poze de la intalneala, super coole! Filmele inca nu, merge greu netu asta mobil... mai bun era UPC-uŽ! Uuuun pic mai bun... :D
Alicel, deci faci un baiat... doi? :D Mie nu-mi mor de moarte buna, le "ucid" eu :)))
Mimo, tare Teo! Si Dudu! ;)
Am vazut-o si eu pe Iulia in frunze si in valiza!
Noi alegem cu grija frunzele in care ne balacim pe aici, sa fie prin parcuri cu accesul interzis cainilor... ca la cati rahatei vezi pe strazile si pe iarba rafinatilor astora...
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Buna fetele! Nah...facui morala omului ca n-are pic de rabdare cu copilu'...se duse saracul cu toata bunavointa, lua o carte de-a ei, puse copilul sa-i arate ce-i in ea, eu alaturi, schimbam asternuturile la pat...cand deodata, liniste deplina dincolo. Si apoi, apare Iulia cu carticica in mana zicnadu-mi in soapta: "Mami, tati doame, ssst!". Zic, cum sa doarma, mami??-"daa, doame, a camela". Si intr-adevar, la ea in camera, pe jos, husbandul adormise tun in cele 5 minute in care Iulia ii arata pozele din carte ![]() ![]() . I-am povestit bonei la telefon...ea, cica: oare ce-ar fi daca am face si noi la fel?... |

mor de ras...da' bine ai mai povestit..Eu de cand mi l-am mushtruluit pe al meu de una de alta
...Iar in ultimele zile s-a ocupat de ea de nu mi-a venit a crede:spalat de kk,imbaiat seara SINGUR,schimbat,culcat,plimbat afara

...DECI SE POATE,NU??Trebuie doar cate un dush recemami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.