Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (458)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Vazut Atena si pe Tuchi in ea...minunat pe-acolo..
Cata
mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Daaa...uitasem de faza cu adormitul S-a intamplat si la noi, si altor prieteni...se intampla frecvent Ba chiar de curand am auzit o teorie , de la un EL fireste, ca barbatii au mai multa nevoie de somn Cica:" uite nevasta-mea ,la 6 e in picioare, ei nu-i mai e somn...5 ore pe noapte doarme si-i ajung "
In conditiile astea, am mari dubii cu privire la sexualitatea mea , ca si mie mi-e somn
O saptamana minunata va doresc, soare mult si sanatate!

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://sitadeasa.wordpress.com/2010/10/11/in-iaurturile-actuale-se-introduc-bacterii-din-flora-vaginala-si-rectala/

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Boo-hoo!!

am vazut si eu pozici frumoase..
Olgu si o sa fie bine! Doamne ajuta!

si pt cine nu ne vede pe FB:
noi in ultima vreme
Trick or treat la Library

www.gapcastingcall.com/GapCastingCall/EntryDetail.html?id=320013" target="_blank">Un vot aici! Multumim!

Mica dansatoare

www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

Boo-hoo!!

am vazut si eu pozici frumoase..
Olgu si o sa fie bine! Doamne ajuta!

si pt cine nu ne vede pe FB:
noi in ultima vreme
Trick or treat la Library

Mihaela, mami de Andra - 29 martie 2008

www.gapcastingcall.com/GapCastingCall/EntryDetail.html?id=320013" target="_blank">Un vot aici! Multumim!

Mica dansatoare

www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!

Frumoasa rau printesa Iti seamana , mami, din ce in ce mai mult
Eu nu stiu ce are FB ul meu, nu mai vad cum vedeam inainte, nu ma pricep sa fac setari, sunt varza

Mergi la inceput

Si cafele multe, aromate, parfumate, cofeinizate si necofeinizate O saptamana de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

O saptamana cu soare imi doresc! Voi ce va doriti saptamana asta?

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Neata si de la noi!
Ne-a zapacit mutatul orei! Aseara la 22.00 Diana s-a culcat si azi la 7.30 a fost in picioare si e atat de urat afara!
Am vazut si eu pozele cu Tuchi (poate ajung si eu in Grecia in viata asta), cu Iulia mov in frunze (si Diana face la fel) si cu Andra cea frumoasa. Plus filmuletul cu Muf si restul trupei.
Miha noi i-am pus cercei in maternitate. Cand va fi mare daca nu-i mai vrea ii scoate si se astupa gaurile.
Olga si o sa fie bine totul.
Nico ce-mi doresc? Nici eu nu prea mai stiu. Sa fie cald si soare si sa ies odata din monotonia care o reprezinta acum viata mea pt ca efectiv am senzatia ca ma tampesc pe zi ce trece.
Cam asta...la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Astept...si astept...azi nu nasc SIGUR pentru ca tocmai ce mi-am primit doza de Clexane Monitorizarile sunt ok, bebe Alex e cumintel. Dar nasc fetele din salon si vreau si eeeu. Acum o jumatate de ora s-a nascut Eva, de 1500g, care respira singurica, nu are nevoie de incubator si e frumoasa si roz si miiiica mica. Uriasul meu cum o arata ?

Va tin la curent, nu scapati !

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Astept...si astept...azi nu nasc SIGUR pentru ca tocmai ce mi-am primit doza de Clexane Monitorizarile sunt ok, bebe Alex e cumintel. Dar nasc fetele din salon si vreau si eeeu. Acum o jumatate de ora s-a nascut Eva, de 1500g, care respira singurica, nu are nevoie de incubator si e frumoasa si roz si miiiica mica. Uriasul meu cum o arata ?

Va tin la curent, nu scapati !

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Oileleeeii!! Ce de emotii!! Sa inteleg ca tu esti pe post de moasa,deocamdata,da?!
BB Alex?? Pai cum sa fie-grasanel,frumusel si sanatoos tun!! Abia astept sa-l vad,ca tot intreba Nicoleta ce ne dorim saptamana asta!!

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput