Ghiocei de martie-aprilie 2009***269***
Raspunsuri - Pagina 7
mihaelacg spune:
ghinionista mai mare ca mine exista? m-a sunat al meu sot sa-mi zica ca nu ne incadram pt ajutorul de la primarie pt caldura. se acorda la 615 ron/pers si noi avem 625ron/pers. pt 30 ron

de bine ce-a dat azi drumul la caldura, ma duc sa le inchid.optimismul meu incepe sa paleasca.rau de tot.
va pup fetelor.ma duc sa ma ichid in carapacea mea.
Bianca2503 spune:
Simply, dar pastile de tantari cum mimezi?
Am ras de l-am manjit cu iaurt pe Vladimir.
Monnvas spune:
Io caut acum cazare pt stagiu. Am aflat cu ocazia asta ca "chirie" se zice "verhuur" in flamanda ![]()
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Io caut acum cazare pt stagiu. Am aflat cu ocazia asta ca "chirie" se zice "verhuur" in flamanda CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Mergeti toti 3?
Olga, mamica lui David iepurasul

Monnvas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Mergeti toti 3? Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Cica da.
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
simplyana_m spune:
SIMONAPRO, pai daca tot ti-e frica de naveta si sotul vrea la bloc...nu poate sa fie blocul langa servici si impusti doi iepuri? 
BIANCA, cred ca as fi un tantar care ia pastile ...si moare!![]()
MIHA, asa rau imi pare cand aud de greutatile voastre! Sanatosi sa fiti, ca faza asta cu banii trece! 

MONNVAS, si cum e verhuur-ul? Mic sau mare?
http://www.lucamic.blogspot.com/
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplyana_m SIMONAPRO, pai daca tot ti-e frica de naveta si sotul vrea la bloc...nu poate sa fie blocul langa servici si impusti doi iepuri? ![]() BIANCA, cred ca as fi un tantar care ia pastile ...si moare! MIHA, asa rau imi pare cand aud de greutatile voastre! Sanatosi sa fiti, ca faza asta cu banii trece! ![]() ![]() ![]() MONNVAS, si cum e verhuur-ul? Mic sau mare? http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Pai primesc mailuri inapoi cu: "dear, we don't deal with short-stay rentals" (adica de 3 luni, vor de la 1 an in sus

)CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
simina_kin spune:

A venit vremea urata, mi-am terminat de vizionat serialul online
, asa ca am revenit pe forum![]()
Ma primiti??![]()

all
ps: Ce mai face Niko??? a divortat pana la urma???
fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
denisamada spune:
Wow! Iar am o multime de recuperat. ![]()
Asa... sa le iau pe rand:
Chatonico, informatia e verificat, cocoshul tre batut sa faca oo, dar el face galbeni. ![]()
Dyana, pe Cristi nu-l bat, ca vaz ca face cate ceva totusi.
Io nu l-as critica asa aspru pe motanul meu, adik nu ma ajuta, dar nici nu ar avea cand
, deobicei Adela doarme de mult cand ajunge el casa. Atunci cand e acasa (rar), se baga la avut grija de Adela, la treburi casnice s-a cam dezvatat.
Bine, nu se pune problema de aruncat lucruri murdare prin locuri nepotrivite sau de necapacit obiectele folosite... Asta kiar mi s-ar parea de neacceptat... 
Am fiert legumele pt salata ruseasca, imediat ce termin de recuperat, ma duc la tocat. 
Monn, si mitu e outsider. ![]()
Novus, promit sa studiez mai indeaproape, am trimis si la motan linkurile, dar am un feeling ca votam pt turcul ala. ![]()

Oli, nu-sh de ce i-a curs sangik lui David... poate s-a lovit un pic la aspirat? 
Adela il alearga pe Toto prin casa, cu caruciorul...
nu mai stie bietul caine unde sa se ascunda. 

Nu mai stiu daca v-am povestit: i-am luat lui Toto un culcush nou.
E o batalie pe el...
cand il vad pe Toto umbland prin casa... tre sa ma duc sa culeg copilul din culcush. ![]()
Dau send, ca scrisei un roman... 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute