Ghiocei de martie-aprilie 2009***269***
Raspunsuri - Pagina 8
Gianina34 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin![]() A venit vremea urata, mi-am terminat de vizionat serialul online Ma primiti?? |
nuuuu, te parcam pe presulet in fata usii
phu, auzi intrebare...
vrem detalii despre "ghiocica" noastra mica-mica (nu chiar mica)
de revedereGianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
olishka spune:
Simina bine ai revenit
Cum mai stati cu mersul?
De NIko nu mai stim nimic, nu a mai intrat.
Olga, mamica lui David iepurasul 

Gianina34 spune:
tufete, multumesc mult
miha - imi pare tare rau de asa ghinion
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
Gianina34 spune:
simplyana -
iar ma facusi sa rad
tare mult imi placi
sa nu mai lipsesti de pe aici, daaa? ca tare buna mai esti la casa omului
Gianina34 spune:
dar la "tanar si nelinistit" ce se mai intampla?
face cineva un rezumat pe ultimii 2 ani?![]()
parca tanti care o ajuta la curatenie pe anca nicolae urmarea serialul si i-l comenta![]()
olishka spune:
Mada ce tare este Adelake
Sa-i faci te rog o poza in culcus. Spor la tocat, hai ca in 15 min ai terminat.
Olga, mamica lui David iepurasul 

Gianina34 spune:
vezi mai olguta cum ai creat un trend cu salata asta a ta?
tocmai tu care spuneai ca nu stii, nu-ti place, n-ai talent si alea-alea cu bucatareala![]()
denisamada spune:
Vazut pozici cu Alexandra, frumoasa si zambitoare ca de obicei! 
Pt serbarea de Craciun, noi preferam ora 17. Nu-sh daca o sa vina si tati, dar noi venim si prin nameti.
Dar sunt sigura ca la asa o ocazie o sa se straduiasca sa ajunga si el.
(e super entuziasmat de vreo 2 saptamani de cand a inscris-o de Adela pe lista moshului corporatist
)
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
anca_nicolae spune:
1. Am ajuns la zi cu cititul, am avut de recuperat 4 capitole...
2. Din capitolele trecute, legat de gradi [desi s-a inchis subiectul], doar atata povestesc: mie mi-a placut muuult la gradi, iubeam de fapt viata la gradi, si cand a fost cutremurul din 77 m-a trezit mama noaptea [9-10 seara] ca cica sa ne imbracam, dar eu am zis prin somn: mergem la gradinita? si mama: nuu. eu [desumflata]: atunci ma culc la loc. mama [ingrozita si grabita]: hai, ca iesim afara, unde-ti place! eu: ca sa ne jucam cu copiii? mama: daaaa. eu: bine, atunci merg. Si acum vad cum ii tremurau lui mama mainile ca sa imi puna dresurile, ca cica e martie, e frig, si cand am iesit noi afara din bloc eram ultimii locatari, toti erau iesiti in graba in prosopae/pijamale. Doar noi imbractai ca de martie si mama cu tot cu geanta.
Dar.. dragostea pt gradi la mine este explicabila: de la nastere si pana la cca 3,5 ani am fost la casa de copii abandonati/orfani, apoi adoptata si inscrisa de a 2-a zi la gradi, deci, pt mine, caldura materna a insemnat DOAR atat: MUUUUULTI copii! 
3. inapreda: gaza a scris exact ce voiam si eu sa scriu, si anume: prioritizarea si limitarea treburilor este vitala!!! Practic, mai ales dupa ce apare un copil intr-o familie, femeia nu devine doar mama, ci trebuie sa devina si "autoformator" [ca sa pomenesc de celebra faza de la sovata cu meseria de formator :)))]. Therefore, o mama trebuie sa priveasca si spre copil DAR si spre ea insasi, caci, asa cum spunea pisik, e un must-have pt copil sa aiba o mama/parinti in armonie cu ei insisi... Eu, legat de treaba in casa, am ales sa gandesc asa:
- femeie la menaj de 2 ori pe luna: chiar daca este fusherista, decat sa imi PIERD timpul pe o curatenie perfecta, dar calcata in picioare INSTANT de ai mei copii, mai bine pierd niste bani pt o curatenie moderata, dar imi ramane timp pt plimbare cu copiii sau.. amor, ca la teatru, offf, de cand nu am mai mers, m-a ucis ilinca.m cu seara ei...]
- mancare: pt mine NU gatesc, mananc la serv ceva iaurt cu covrigi, branza fagaras etc, iar dupa 6 seara apa chiorenzis. Pt bb3, gateste bona, pt v+t gateste fosta bona, sta aproape, si v+t merg la ea dupa scoala pana la 6, papa si isi fac lectiile. Deci, practic, nu gatesc decat rar, si asa, din placere.
- cumparaturi: 1 data pe saptamana scrolez vreun supermarket si apoi doar mici chestii de butic, seara.
4. serbare de craciun-gaza: vrem si noi.
5. Moeciu: venim, parca var 1 pare mai interesanta, oricum, NICI de data asta nu am dat click, dar pt mine.. "ubi bene acolo este patria"
6. iubesc postarile lui simpli 
7. la multi ani pt fete, imi pare rau ca am ratat zilele lor!!!
8. Revin cu o a 2-a postare, la care, desi STIU exact ce imi veti raspunde, trebuie totusi sa va povestesc...
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 10 ani,
Robert-Adrian 1 anisor 
simina_kin spune:
Cred ca cel mai mult "spun" filmuletele, asa ca va arat cateva![]()
fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!