Ghiocei de martie-aprilie 2009***269***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

am nevoie de idei/sfaturi

pana la recenta noastra criza, micsunica mea manca seara branza cu paste si o lingura de smatana
ca sa nu se plictiseasca mai alternam si cu dovleac copt sau urzici/spanac
dar... nu mai vrem deloc deloc , nici macar sa guste

asa ca, ce as putea sa-i dau?
am incercat budinca - paste+branza+ou la cuptor - scuipat
m-am gandit sa-i fac gris/orez cu lapte (dar la experienta am avut cu cerealele cu lapte nu cred ca voi avea succesuri)

pleeease, am mare nevoie de idei

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gianina ma gandeam si eu sa-i dau nurofen sau panadol. Dar tu de ce optezi pentru nurofen? Am inteles ca acela sa dam mai bine in situatii mai extreme - febra, durere f mare etc.

Multumesc inca o data de sfaturi

Ziceai tu ceva de dovleac copt cu branzica. Nu-i mai place? Si eu am tot zis sa-i fac lui David dar uit sa cumpar. Se mai gaseste, nu?

Simply ce tare ai fost cu absorbantele Mi te si imaginez cum mimezi absorbant

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Ghiciti ce face David in timp ce eu stau la caculator...mananca singur cu furculita si o face f bine Am baiat mare Si imi place ca sta f cuminte caci are acum ocupatie la masa: mancatul cu furculita

Mergi la inceput

Gige am vazut ca ai intrat de dimineata si ca il ai si pe Pitonas alaturi Nu te mai duci la serviciu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

gianina, maria mananca seara MBS, gris cu lapte, lapte cu orez, lapte cu faina de orez, iaurt cu biscuiti,budinca cu paste, ou, branza, iaurt,de-astea.
in seara asta vreau sa fac insa cartofi copti in coaja. dupa ce ii curat, ii tai in 4, si ii stropesc cu putina smantana si pun ceva cascaval ras pe ei.cred ca merge si un iaurt cu ei, nu?
mi s-a facut mie pofta de cartofi copti cu unt si vrea nu vrea, tb sa manance si ea cartofi, nu?

mai poti sa-i faci clatite umplute cu branza, sau cu spanac.bagate un pic la cuptor cu ceva cascaval pe ele.seara poti sa-i dai si supa de pui cu taitei sau galuste, ca nu-i mancare grea.
ma mai gandesc. poate am mai multa inspiratie in timp ce calc. tarcul mariei s/a umplut cu haine pt calcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Cu putina intarziere: La multi ani Aris!
La multi ani Fam. Petrean!

Parca m-am mai linistit si eu, cand am citit ce-ati scris voi, de curatenie nu ma mai agit prea mult, fac o data pe saptamana mai serios, in rest ce apuc, al meu sot de cand munceste in fiecare zi(inclusiv samb si dumin) nu ma mai ajuta mai la nimic si cand face cate ceva tot inpins de la spate, la fel zice si al meu, cum spunea Ilinca de al ei sot: pai ce mi-ai zis mie sa fac?Dar macar are bunavointa, de aia nu ma supar prea tare pe el

Mai nou, nu am apucat cat de cat sa punem casa la punct, dupa atatea sacrificii, la apucat gandurile pe sotul meu, sa ne mutam iar la in oras la bloc , ca a inceput sa intre in panica ca nu are cine sa mai faca treaba necesara la casa. Pe mine ma apuca groaza, sa ma mut de langa mama si sa trec iar prin operatiunea asta, sa le iei pe toate la mana Mai analizam situatia, ca e cale lunga, mie imi este groaza de naveta cand o sa incep munca, ca nu avem decat o masina.

Lucian inca tuseste dimineata de cateva ori de la secretii si de maxim 2-3 ori in timpul zilei, ii dau Ambroxol si Plantusin de cateva zile, oare sa incep sa-i dau si eu Eurespal?

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Am vazut-o pa Alexandra cea frumusica, cum roiesc baietii pe langa ea

Daca ar fi sa venim la munte, noua ne plac ambele pensiuni, deci sa decida majoritatea

Bravo David, ca papi singurel! Si Lucian e pasionat de mancatul singur, ce nu mananca singur este supita, in rest nu ma inteleg cu el, mai cu mana, mai cu tacamuri, nu ramane flamand pana la urma

Mergi la inceput

Gianina: noi seara in jur 20-21 mancam: cereale cu lapte, lapte cu paste sau cu orez si mai rar iaurt.

Mergi la inceput

Simona sper sa ajungeti de data asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Gianina ma gandeam si eu sa-i dau nurofen sau panadol. Dar tu de ce optezi pentru nurofen? Am inteles ca acela sa dam mai bine in situatii mai extreme - febra, durere f mare etc.

Multumesc inca o data de sfaturi

Ziceai tu ceva de dovleac copt cu branzica. Nu-i mai place? Si eu am tot zis sa-i fac lui David dar uit sa cumpar. Se mai gaseste, nu?

eu sunt cu supozitoarele de paracetamol
de nurofen tot imi spune medicul orelist ca merge mai bine pe partea anti-inflamatorie, plus ca nu transpira sa ca la paracetamol

dovleac mi-a cumparat sotul acyum 2 saptamani unul bun-bun asa ca am umplut congelatorul cu pungute

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput