Ghiocei de martie-aprilie 2009***269***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

ANCA, nu prea am timp, dar nu ma pot abtine sa adaug ceva la avertismentele fetelor. Eticheta arabilor de "arab" semnifica mai mult decat originea individului. "Arabul" nu inseamna doar un om nascut in Arabia (si nu numai, ca eticheta e mult extinsa geografic), ci in primul rand, ISLAM. Si mai e vorba si de Arabia Saudita, inima Islamului, unde constitutia tarii e chiar Coranul! Si din pacate, a cam vazut lumea intreaga pana unde pot merge arabii cu religia. Nu s-o rasturna omu' catre Mecca la fiecare 2 ore, dar de vreme ce NU mananca porc, poti sa fii siiiguraaaa ca NU e monogam. oate ca nu-i permite legea sa aiba harem, dar morala, DA, cu siguranta. Si asa cum arabul traditional isi iubeste haremul tot, pe fiecare membra in parte, si are o relatie speciala cu fiecare (una e prin excelenta mama/educatoarea copiilor - ei iubesc/doresc foarte mult copiii, cultura lor cere multi copii - alta e amanta, alta e sfatuitoarea, alta a avut zestre buna , alta e nu-mai-stiu-ce), arabul modern tinde sa reconstituie peisajul, asa cum poate, daca legile sau morala "locala" nu-i prea permite harem. Eu il cred foarte capabil pe F...(cum era?) sa iubeasca sincer si cu patima mai multe femei odata! Pare-se ca tipul nici n-a mentionat divortul, n-a puctat deloc incheierea vietii lui "vechi", ci doar inceperea uneia noi impreuna cu tine. Iar daca e un vanator, tu esti, evident, o mare provocare. Ca doar omul a si declarat ca scopul lui e sa te franga si sa te domine. Sa-i fii SCALVA. Oricat ar suna de romantic, eu l-as percepe "stricto sensu" si m-as teme cu adevarat. Problema femeilor care au cazut in capcana vreunui mahomedan (vorbesc de europence in principal) nu este niciodata ca au fost seduse si abandonate! Nuuuuu! Ci efectiv nu mai pot scapa de ei, devin prizoniere, sclave la propriu. Si nu sunt lipsiti de mijloace indivizii! Sunt chipesi, dotati , inteligenti, pasionali, magnetici, fermecatori. Adica DANGER! Ca doar lui Omar Sharif nu i-au rezistat rezistat femeile pana la adanci batraneti! Nici Sofia Loren, nici Margareta Paslaru!
Tu stii toate astea, si probabil pericolul face lucrurile si mai interesante. Important e sa-ti pastrezi capul pe umeri! Si e si mai important sa ne tii la curent! Ca ma tii fara suflare de la o postare la alta!!!Ce dor imi era de tine!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Simply...super ai scris, ai perfecta dreptate...dar eu cred ca arabu' asta e ca un borcan cu miere pentru un motan curios si jucaush...nu-i asa Ancutza?! Si cum Anca noastra e o poiata si o scriitoreasa visatoare si fara pereche...e un fel de Agatha Christie in ale romantismului...ma rog, astept cu sufletul la gura continuarea telenovelei...

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

petrean - am intrat, am votat
dar cum de mai era doar un vot?

tufeteleeee.... mobilizarea

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

GIGELICA, am uitat sa zic ce m-am bucurat de mesajul de la Victor de ieri dimineata! Bucura-te de el, lasa gandurile negre!

GIANINA, stateam cu botul in cafea fara sa zic multumesc! Multumesc!

ANAAN, ce-mi facusi cu Cohen ala...imi trecu' tot liceul prin fata ochilor! Super ideea cu mandarinele! Ma duc sa pun de ceai!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Si acum un banc, sa va mai inveseliti, eu si barbatu-meu am gasit o explicatie la tot ceea ce nu intelegem cu ajutorul bancului:

Doi ardeleni vad o lighioana nemaintalnita pana atunci, inaintand incet pe marginea drumului. Unul il intreaba uimit pe celalalt:
- Tulai, Doamne, ce-o mai fi si asta?!
- Ori ii ceva, ori mere undeva!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

hahahahahahha, da, da, am ras de bancul asta toata vara, si noi il citam mereu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Bogdana, votat!

Ieri nu am fost pe faza, asa ca: Multi ani fericiti de casnicie si de acum incolo!

Mergi la inceput

anaan -
mi-a revenit cheful de cafea si cioco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

anaan -
mi-a revenit cheful de cafea si cioco

Ma bucur! Vezi ca va fi nu stiu ce targ de dulciuri prin urbea voastra, sa nu ratezi evenimentul!

Mergi la inceput

aoleu ... leonard cohen.... ceai si mandarine

mai tineti minte verde cafe-ul de acum aproape 1 an?

Mergi la inceput

BOGDANA, votat iezii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

aoleu ... leonard cohen.... ceai si mandarine

mai tineti minte verde cafe-ul de acum aproape 1 an?

Tinem, tinem

http://picasaweb.google.com/olgagireada/2712CuGhioceii?authkey=Gv1sRgCNnigNHivezJLw#

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput