Ghiocei de martie-aprilie 2009***269***
Raspunsuri - Pagina 21
Gianina34 spune:
ce bebelusi mititei erau cu totii atunci si ce ghiocei avem acum
de atunci nu am mai baut nici o picatura ce ceai(ce dor mi-e de o aroma de trandafir, mandarin...) - exceptand ceva teiuri cu multa lamaie inghesuite pe gat de secretara cadnd ramaneam fara grai![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
Gianina34 spune:
anaan - unde, cand, cum
?
si eu nu detectai nici o boare de vanilie/rom/cacao?
ce-o fi cu mine? m-o fi defectat![]()
Gianina34 spune:
anca - ne infierbinti mintile cu povestile tale dar de vazut la ochisori de craciun, nu spui nimic?![]()

Gianina34 spune:
am uitat zilele trecute sa va mai prezint meniul asa ca sar direct la ziua de astazi:
9-Lapte cu cereale;Tartine cu unt si dulceata de caise
11-Fructe asortate
12.30-Bors de peste;File de peste cu lamaie si cartof natur;Placinta cu iaurt
16-Turta dulce cu scortisoara
asa-i ca ar merge niste turta dulce cu scortisoara langa ceaiul cu mandarine?
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 anaan - unde, cand, cum si eu nu detectai nici o boare de vanilie/rom/cacao? ce-o fi cu mine? m-o fi defectat Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si sase luni |
Stai, ca-i in noiembrie! Eu te avertizam doar, sa fii pregatita!
Uite aici http://www.dulciuripentrutoti.ro/
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
olishka spune:
Gianina zi-mi te rog, daca stii, ce fel de cereale le dau la gradi? Ca si David are lapte cu cereale in meniu si sunt cereale de la nestle, cu miere etc, cu care eu nu prea sunt de acord 
Olga, mamica lui David iepurasul 

inapreda spune:
Hola,
Iar sint pe fuga -peste drum, la bar!
-.
Azi mi-am facut doar o programare la 18.30 cind termina Jambo
, asa ca toata dimineata am stat cu Ian. La prima ora l-am pus sa aspire (de fapt, il pun de 2 ori pe zi
mamica denaturata ce sint): ii vars in mijlocul livingului linte sau orez sau seminte si el aspira fericit numai cu furtunul, fara cap (nu stiu cum altfel sa explic). E fascinat cum intra "boabele" in furtun. M-am gindit si eu sa-i iau un aspirator de jucarie dar nu stiu daca ar mai fi asa interesant. Idem si in ceea ce priveste masina de spalat. De sarbatori m-am gindit, printre altele, sa-i iau ceva scaunel cu masuta cu loc pentru ustensilele de scris. Ian e mare pictor si scriitor; are acuarele, markere, carioci, creta si creioane cerate; va dati seama cum arata peretii nostri; initial, voiam sa i le dau doar sub supraveghere adulta
dar, la prima tentativa am si renuntat la idee pentru ca nu mi s-a parut fain si fair sa-i explic ca-i voie doar pe tabla, tablita, caiet, foi si pe pereti, mobila, usi, parchet, oglinzi, televizor, nu
Asa ca toata casa e un mare sevalet
Mi-am auzit si critici cum ca nu stiu sa apreciez valoarea bunurilor in curs de "decorare" dupa bunul plac al micului artist. 
Apoi, am iesit afara, am fost la o expozitie "de textile" de unde ne-am ales cu o jucarie artizanala de lemn
, apoi l-am dus la un "concert" live de ceva mexicani
din aia ce cinta pe strada cu un blid in fata si care vind si CD-uri. Mexicanii nu cintau rau deloc, Ian s-a distrat la max, a dansat de numa' i-am dat 5 lei sa puna si el in blind, semn ca le apreciem muzica la justa valoare. S-a executat bucuros (tot timpul el plateste, cumparaturi, taxi...tot; atita doar ca-i bai mare daca nu primeste rest
) Faza tare e ca nu mai voia sa plece de linga blid si le tot facea la aia casa; greu l-am convins sa lase banii acolo ![]()
Apoi, s-a blocat in masina lui tat' su si cheile erau in masina
. Apoi, papa si nani. Acum e cu nevasta lui socru (Ian doarme) cit dau eu niste telefoane si trimit niste mailuri.
Fetele cu baticurile: trimiteti-mi, va rog, adresele de livrare si preferintele cromatice sa stiu ce si cui trimit. 
L-am vazut pe Davidbaietzelmaresifrumos si pe Adelakeceaatotcunoscatoare. Minunati copii aveti! 
Nu mai stiu ce-am citit
dar va
pe toate.
PS. Anca, io nu stiu ce sa zic; nu cred ca astepti tu parerea mea dar la noi este o vorba: de ce sa ma leg la cap daca nu ma doare? 
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui olishka Va las si eu cateva poze cu copiii mei si cu noul look al lui David |
tulai doamne ...`da frumos baiat care seamana cu mami

dragastoasa de Dragos
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Sa-mi spuneti voi in ce limba e ca eu nu vad scrisul! |

eu am reusit sa repar boxele sa vad scrisul ..... e beton 
dragastoasa de Dragos
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui denisamada Acum mere? |

mortala pozitia de somn
dragastoasa de Dragos