Ghiocei de martie-aprilie 2009***269***
Raspunsuri - Pagina 19
petrean spune:
ziua buna...sau mai bine nebuna
am o durere de cap..infernala...niste zile horror...Lucia eu ti-am luat-o inainte

si..va rog sa ne votati si pe noi....
aici
am trimis linkul pe mailul comun..
Comorile noastre
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka [ Gige bineinteles ca te primim si cu Piton si fara Piton, desi cred ca o sa-ti fie tare greu fara el acolo printre atatia bebelusi. Eu si cand merg la cumparaturi si cand il las pe David acasa, sau daca este la gradinita, daca vad un bebelus imi vine sa plang Nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie in sufletelul tau ![]() ![]() ![]() Ce succes are fii-meu cu noua freza Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Oli, o sa fie cam neplacut pentru sufletelul meu, dar si pentru falcutele copiilor vostri, ca o sa-i tocesc cu pupaturile

Cat despre mancat singur...Victor nu papa singur decat daca ii dau bucatele si le ia cu mana...dar e cam nehalit...adica daca ii dau o bucata de paine mai marisoara, nu o musca ci se chinuie sa o indese pe toata in gura...Oare cand o sa pape si puiul meu singurel?
Adevarul e ca nu l-am prea lasat si nici incurajat in acest sens...acum masa de papa e la Focsani si el sta in carutz cand ii dau sa pape...asa ca e cam naspa...vedem noi...
_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui petrean ziua buna...sau mai bine nebuna am o durere de cap..infernala...niste zile horror...Lucia eu ti-am luat-o inainte ![]() ![]() ![]() ![]() si..va rog sa ne votati si pe noi.... aici am trimis linkul pe mailul comun.. Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea! Comorile noastre |
Aolica, mereu esti inaintea mea cu treaba asta...murdara
Te pup...da si mie link-ul pe mess, ca sa nu mai intru pe mail, te roog!!!
_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Oli, o sa fie cam neplacut pentru sufletelul meu, dar si pentru falcutele copiilor vostri, ca o sa-i tocesc cu pupaturile ![]() Cat despre mancat singur...Victor nu papa singur decat daca ii dau bucatele si le ia cu mana...dar e cam nehalit...adica daca ii dau o bucata de paine mai marisoara, nu o musca ci se chinuie sa o indese pe toata in gura...Oare cand o sa pape si puiul meu singurel? Adevarul e ca nu l-am prea lasat si nici incurajat in acest sens...acum masa de papa e la Focsani si el sta in carutz cand ii dau sa pape...asa ca e cam naspa...vedem noi... _ Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Toate la timpul lor, doar n-o sa-i dai la nunta sa manance cu lingurita
Eu l-am mai lasat pe David sa se joace cu lingura prin mancare, desi apoi a fost dezastru. El singur imi tot cere furculita/lingurita de cateva zile. Cred ca i-a vazut pe copiii de la gradi cum mananca singurei.
Olga, mamica lui David iepurasul

petrean spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Aolica, mereu esti inaintea mea cu treaba asta...murdara _ Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
da..mereu sunt inaintea da...dar nu asa nashpa:(oricum..sunt varza azi..
ti-am trimis pm
Comorile noastre
simplyana_m spune:
ANCA, nu prea am timp, dar nu ma pot abtine sa adaug ceva la avertismentele fetelor. Eticheta arabilor de "arab" semnifica mai mult decat originea individului. "Arabul" nu inseamna doar un om nascut in Arabia (si nu numai, ca eticheta e mult extinsa geografic), ci in primul rand, ISLAM. Si mai e vorba si de Arabia Saudita, inima Islamului, unde constitutia tarii e chiar Coranul! Si din pacate, a cam vazut lumea intreaga pana unde pot merge arabii cu religia. Nu s-o rasturna omu' catre Mecca la fiecare 2 ore, dar de vreme ce NU mananca porc, poti sa fii siiiguraaaa ca NU e monogam. oate ca nu-i permite legea sa aiba harem, dar morala, DA, cu siguranta. Si asa cum arabul traditional isi iubeste haremul tot, pe fiecare membra in parte, si are o relatie speciala cu fiecare (una e prin excelenta mama/educatoarea copiilor - ei iubesc/doresc foarte mult copiii, cultura lor cere multi copii - alta e amanta, alta e sfatuitoarea, alta a avut zestre buna
, alta e nu-mai-stiu-ce), arabul modern tinde sa reconstituie peisajul, asa cum poate, daca legile sau morala "locala" nu-i prea permite harem. Eu il cred foarte capabil pe F...(cum era?) sa iubeasca sincer si cu patima mai multe femei odata! Pare-se ca tipul nici n-a mentionat divortul, n-a puctat deloc incheierea vietii lui "vechi", ci doar inceperea uneia noi impreuna cu tine. Iar daca e un vanator, tu esti, evident, o mare provocare. Ca doar omul a si declarat ca scopul lui e sa te franga si sa te domine. Sa-i fii SCALVA. Oricat ar suna de romantic, eu l-as percepe "stricto sensu" si m-as teme cu adevarat. Problema femeilor care au cazut in capcana vreunui mahomedan (vorbesc de europence in principal) nu este niciodata ca au fost seduse si abandonate! Nuuuuu! Ci efectiv nu mai pot scapa de ei, devin prizoniere, sclave la propriu. Si nu sunt lipsiti de mijloace indivizii! Sunt chipesi, dotati
, inteligenti, pasionali, magnetici, fermecatori. Adica DANGER! Ca doar lui Omar Sharif nu i-au rezistat rezistat femeile pana la adanci batraneti! Nici Sofia Loren, nici Margareta Paslaru!
Tu stii toate astea, si probabil pericolul face lucrurile si mai interesante. Important e sa-ti pastrezi capul pe umeri! Si e si mai important sa ne tii la curent! Ca ma tii fara suflare de la o postare la alta!!!

Ce dor imi era de tine!
http://www.lucamic.blogspot.com/
Anaan spune:
Salutare!
Gige, ma bucur ca te-ai conformat!
Hai, fa cumva sa veniti si voi la Moeciu, ca vreau sa cunosc Pitonul ( si pe tine, evident, dar no, el e pe primul loc!)
Hai sa va zic ce a avut mare succes la Andrei azi. Eu azi dimineata am ascultat asta http://www.youtube.com/watch?v=snMOmHzgssk - e o binecunoscuta melodie a lui Leonard Cohen si acolo canta, printre altele, despre ceai cu portocale. Asadar, maestra bucatareasa, adica eu - daca va indoiati cumva
- a facut ceai de fructe si a pus in el bucati de mandarine (n-am avut portocale); cand s-a mai racit, i-am dat bucati de mandarina lui Andrei care le-a savurat pur si simplu
. Incercati, e foarte, foarte bun, plus ca se face o aroma minunata in casa...
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
gigelica20 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui petrean
da..mereu sunt inaintea da...dar nu asa nashpa:(oricum..sunt varza azi.. ti-am trimis pm Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea! Comorile noastre |
Vezi ca in PM imi apare avertisment...da pe mess, te rog, nu aici, pe forum

_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Gianina34 spune:
gige - eu am toate sansele sa vin singura (fara sot) asa ca, daca vrei, poti sa vii cu mine si micsunica mea
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
Anaan spune:
Si acum un banc, sa va mai inveseliti, eu si barbatu-meu am gasit o explicatie la tot ceea ce nu intelegem cu ajutorul bancului:
Doi ardeleni vad o lighioana nemaintalnita pana atunci, inaintand incet pe marginea drumului. Unul il intreaba uimit pe celalalt:
- Tulai, Doamne, ce-o mai fi si asta?!
- Ori ii ceva, ori mere undeva!![]()
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie in sufletelul tau