Ghiocei de martie-aprilie 2009***269***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Hei, mie nu-mi apar pozele cu Adelake!! Numai albumul "Sovata"!

Acum mere?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Hihihiiii, ce tare e Adelake...chiar imi era dor de mutritza ei dulce...poate o pup la party...

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Va las si eu cateva poze cu copiii mei si cu noul look al lui David

http://picasaweb.google.com/olgagireada/David18Luni?authkey=Gv1sRgCLzkzrGXvtSEygE#

Olga, mamica lui David iepurasul

Wow, cool look mai are Boss-ul!

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Simply, multumesc!Habar nu aveam de acest efect nociv. Ce-i drept, nu l-am folosit la Eva, intentionam sa il cumpar curand sa fie in casa, caci am citit pe net ca e recomandat si mi-a si spus cineva astazi de el. Am facut in schimb sirop in ridiche neagra, care, desi are efecte ft bune asupra tusei, nu e recomandata pt ca are nitrati Multumesc pt info! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Oare gige la ce fraza de a mea a ramas cu gandul?

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 10 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Anca...gandul meu stresat de hormoni era la faza cu perioada 0 - 3.5 ani...

Cat despre noua ta "jucarie" nu comentez...cert e ca ma rog sa fii lucida pana la final si sa pastrezi capul pe umeri si chilotii la locul lor...si cand spun asta nu ma refer in dulap sau in poseta... Fa ce vrei tu, dar sa nu iti para rau a doua zi!

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

ANCA, mai am o idee de spus.

Eu stiu ca la musulmani familia e ceva aparte si mai mult barbatul poate avea 4 neveste daca vrea.

Daca domnul in cauza nu era multumit de nevasta ar fi putut sa isi mai ia una, si inca una si tot asa...el insa a preferat sa trraiasca vieti paralele.

In alta ordine de idei, oricat de nemultumit ar fi el de sotie si de nefericit alaturi de ea, nu mi se pare elegant/minunat/interesant sa vorbeasca urat despre sotie si sa vorbeasca de ea prin coparatie cu altele.

La urma urmei amanta o iei s-o f**ti nu sa vorbeti despre Kant, Nietzsche (Ilinca, sper ca am scris bine) si nici sa despici firul in 4 despre relatia de familie.

Sincer, as zice sa nu mai cauti partile bune din toate discursurile lui pentru ca in opinia mea este un "vrajitor". Cel mai bine este sa fiti "best frends" (daca tot face omul confidente) si in cel mai rau caz "fuck buddies". Stiu ca am scris cuvinte urate dar nu stiam cum sa ma exprim mai plastic ca ideea sa se inteleaga.

Sper ca nu te-au suparat comentariile mele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Buna dimineata!

Gigelica, afara din butoi imediat!!!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

da, sa traiti!

Azi ma simt putin mai bine, poate pentru ca a iesit putin soarele...vreau sa fie iarasi vaaaaraaaaa!!!

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Multumesc Anamariame pentru retete, dar nu sunt eu genul care sa foloseasca asa ceva, tocmai ca nu stiu ce efecte adverse pot aparea. Asa ca merg la sigur

Gige bineinteles ca te primim si cu Piton si fara Piton, desi cred ca o sa-ti fie tare greu fara el acolo printre atatia bebelusi. Eu si cand merg la cumparaturi si cand il las pe David acasa, sau daca este la gradinita, daca vad un bebelus imi vine sa plang Nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie in sufletelul tau

Ce succes are fii-meu cu noua freza O sa i-o fac mai des.

Astazi a mancat singur cu lingurita I-am facut gris si l-am lasat pe el singur sa manance caci stiu ca ii place. La inceput cam dadea pe el, caci nu tinea bine lingura, dar apoi i-am aratat cum se tine corect si a fost tare bine. Doar ca am avut ceva de strans dupa ce a terminat de mancat si nu stiam de unde sa-l apuc caci era tot murdar. Dar a meritat, avansam in fiecare zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Gaza, ti-am trimis PM cu nr.de tel. si info despre gradi germana

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Vreau si eu, please!

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

gigelica - sa nu cumva sa cazi in butoi; il ai pe victoras-pitonas alaturi asa ca lasa gandurile negre si treci la alergat prin casa cu el

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Gia, nici nu am apucat sa va povestesc ce minunate au fost zilele astea, de cand a venit Victor la Bucuresti.
E super cu el acasa
A crescut, e haios, e plin de energie, face si trasnai cu carul, ma mai scoate din sarite, dar savurez la maxim fiecare clipa...plus ca ii turuie gurita non stop si e simpatic de ma termina...cred ca o sa-l mananc...

Azi noapte, cand m-am dus la culcare, el avea o pozitie asa faina, ca nu m-am abtinut sa nu-l pupacesc, iar tati era suit jumate in patutul lui si dormeau amandoi pe aceeasi perna...

AM emotii pentru saptamana viitoare cand tati va fi bona full time pentru prima oara in viata lui Victor...oare se vor descurca?

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

gigelica - sa nu cumva sa cazi in butoi; il ai pe victoras-pitonas alaturi asa ca lasa gandurile negre si treci la alergat prin casa cu el

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Gia, nici nu am apucat sa va povestesc ce minunate au fost zilele astea, de cand a venit Victor la Bucuresti.
E super cu el acasa
A crescut, e haios, e plin de energie, face si trasnai cu carul, ma mai scoate din sarite, dar savurez la maxim fiecare clipa...plus ca ii turuie gurita non stop si e simpatic de ma termina...cred ca o sa-l mananc...

Azi noapte, cand m-am dus la culcare, el avea o pozitie asa faina, ca nu m-am abtinut sa nu-l pupacesc, iar tati era suit jumate in patutul lui si dormeau amandoi pe aceeasi perna...

AM emotii pentru saptamana viitoare cand tati va fi bona full time pentru prima oara in viata lui Victor...oare se vor descurca?

_

30 martie 2009

Ce ma bucur pentru voi

Eu zic ca o sa se descurce, mai ales ca acum comunica cat de cat. Si cu siguranta se vor apropia si mai mult unul de celalat.

Mergi la inceput