Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (97)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Eu m-am apucat de tratamente naturiste..mi-am facut masca pt par cu ulei de ricin si galbenus de ou..si mi-am trantit o caciula de cioban in cap sa tina bine
acu sper sa nu se ia apa...sau sa nu imi vina musafiri, ca patesc asta de obicei

Simo 30 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

A! si De_ea, arati bine, intr-adevar mai rotunjoara decat in ultimele poze dar numai la fata ca in rest esti slabuta. Imi place rochita.
Eu nu am nici una, a zis vara-mea ca-mi da una...abia astept.

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Buna fetelor,
La multi ani sarbatoritei!

Nu prea am mai apucat sa va scriu, sunt la job si seara ajung franta la 6, 6 si ceva acasa... Pana pregatesc ceva de papa e deja foarte tarziu si nu mai vreau decat sa zac . de adormit adorm tarziu ca ne mai uitam la un film si se face 11.
Legat de celule stem si eu m-am hotarat sa nu prelevez. Primul dr la care am fost avea o parere foarte proasta despre firmele care se ocupa de asta (iar eu sunt Toma necredinciosul), iar sora mea care e si ea dr dar nu in tara mi-a recomandat la fel.

Astazi merg la medicul de familie sa o "lamuresc" ca vreau sa-mi dea prenatal din saptamana 29. Mi-am listat legea, am pregatit si sper sa ma intorc cu vesti bune.

Va pup pe toate si va citesc, chiar daca postez mai rar!

Gabriela
26 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Buna fetelor,
La multi ani sarbatoritei!

Nu prea am mai apucat sa va scriu, sunt la job si seara ajung franta la 6, 6 si ceva acasa... Pana pregatesc ceva de papa e deja foarte tarziu si nu mai vreau decat sa zac . de adormit adorm tarziu ca ne mai uitam la un film si se face 11.
Legat de celule stem si eu m-am hotarat sa nu prelevez. Primul dr la care am fost avea o parere foarte proasta despre firmele care se ocupa de asta (iar eu sunt Toma necredinciosul), iar sora mea care e si ea dr dar nu in tara mi-a recomandat la fel.

Astazi merg la medicul de familie sa o "lamuresc" ca vreau sa-mi dea prenatal din saptamana 29. Mi-am listat legea, am pregatit si sper sa ma intorc cu vesti bune.

Va pup pe toate si va citesc, chiar daca postez mai rar!

Gabriela
26 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Briose cu banane
Ingrediente
* 3 banane mari;
*1 si 1/2 cana de faina (eu pus jumi juma cu integrala)
*1 lingurita praf de copt
*1/2 lingurita sare
*1 ou
*1/2 cana zahar
*100 g unt topit
Mod de preparare
1. Se aprinde cuptorul si se lasa la incins, la foc potrivit
2.Bananele se curata si se paseaza bine. Amestecand usor, se incorporeaza treptat, in piureul de banane, ouale si zaharul. Se adauga untul topit si restul ingredientelor si se amescteca bine, pana se obtine o compozitie omogena.
3.Pasta obtinuta se toarna in forme pentru briose. Se introduc in cuptor si se coc cam 20-30 minute.

Pofta buna!

E super simpla, copiii iubesc briosele astea (si nu numai), rapida. Eu ung un pic formele de briose cu unt si la fund pun un cerc de hartie de copt. Inca n-am gasit pe nicaieri hartiutele alea simpartice pt briose.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna burticutelor,

Inaioana daca mai citesti chiar imi pare rau ca ai renuntat la odisee, eu te-am citit si sincer cred ca nu trebuia sa se ajunga aici. Eu am privit obiectiv si chiar cred ca s-a perceput totul gresit, dar asta se intampla in vorbirea aceasta indirecta, daca eram fata in fata va spun eu ca nu se ajungea la asta:)
Acum referitor la subiecte, vorbesc pt mine si cum mi s-a intamplat mie: David se trezea noaptea fix din doua in doua ore pt san, pana la 1 an si 4 luni cand efectiv nu mai puteam fizic, asa de rau mi-a parut ca nu putea sa doarma si el ca alti copii, macar sa se trezeasca o data pe noapte, dar de...l-am intarcat si acum se trezeste ceas, la 2 ani si 4 luni la ora 2 noaptea sa bea un pic de apa, la 6-7 vrea lapticul, oricum e mai bine.
Pentru urmatorul am zis ca o sa vad la fata locului, in fct de prg lui supt si somn, daca observ ca tot asa de des se trezeste, cred ca am sa-l intarc mai repede, insa sper ca macar al doilea sa doarma si el 3 ore neintrerupte noaptea
Nu mai pot acum sa scriu, revin dupa, promit.

Va pupa Lori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Multumim pt reteta Lori.
Eu am luat forme din aluminiu pentru briose din Carrefour.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lori suna super tare reteta. cred k ma bag si eu
multumim

vezi k forme din alea haioase din hartie, plastic sau aluminiu gasesti in ikea (si sunt super), carefour, cora, p unde sunt cu oale si alte nebunii

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Va referiti la hartiutele alea plisate asa, care se pun in formele de briose? Ca forma din teflon o am, e cu 12 gauri.
Abia astept sa aud ...hihihi era sa zic feedback Shine! ..sa aud parerile voastre!

Fug la trebi, mai am 10 zile d emucna, acum s-au gasit s ama puna la trebi!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

La multi ani Codruta! Multa sanatate si noroc tie si celor dragi tie!

Referitor la celule suntem un pic in dilema, daca sa mai recoltam sau nu acum, dct meu spune ca sunt doar 20% sanse sa fie compatibile de la un frate la altul, nu vreau nici Doamne fereste sa am nevoie si sa-mi reprosez, oricum acum nu platesti nimic, primesti chitul de recoltare si numai daca sunt valabile si bine recoltate platesti la anul, adica timp mai e sa incepem sa strangem bani, eventual dupa botez, asa am facut si la David, cu banii de pe botez i-am platit celule stem.

Lori mami de David-Andrei(24.06.2008) si 24+

Mergi la inceput