Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (97)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani Codruta! Multa sanatate, o nastere usoara si un bebe sanatos si papacios!

(voiam sa nu mai scriu nimic, ca m-am deprimat grozav de cand am deschis azi calculatorul, dar trebuie...)

- nu mai vb de chestii "de dupa nastere", ok, le vb atunci, n-am facut-o cu rele intentii, ci pt eu ca si Doloress sau alte fete as vrea sa fiu pregatita inainte, indiferent despre ce-i vorba. Mereu am fost un control-freak! Plus ca cu bebe care plange d ecolici, sau diverse in barte, nu stai tu sa afli tainele alaptari, sau schimbarii scutecului la bebe iritat sau, sau sau..dar ma opresc.
-Shine mama, dar pt ce sa traduci expresii... care paote nici nu merg traduse...adica nu in 2 cuvinte asa, deh..romana e mai "lunga". Vorba cuiva de aici...nu-mi place, nu citesc

Am lasat la urma tristetea cea mai mare - Ioana sper sa reconsideri decizia! Suntem multe, diferite, e normal ca nu putem semana in opinii, insa eu le apreciez f mult pe ale tale si imi vor lipsi; eu te-a mai citit si pe la alte topicuri, mie personal imi palce cum gandesti si experienta ta e benefica. Daca asta nu te convinge, macar uite... de ce sa nu aiba si Gruia o odisee a lui? Cand se va naste sau cand vei dori tu...iti poti scoate mesajele scrise de tine la odiseea asta (am o prietena draga ce a facut un programel care scoate mesajele postate de cineva pe un subiect)...si va fi ca o carte, poveste a lui Gruia. Daca nu pt alte motive, macar sa povestesti despre Gruia de la inceputurile lui

Si avand in vedere ca mancarea e un subiect mai placut decat oricare altul, o sa revin cu reteta de briose cu banane!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

si eu la primul copil am decis sa nu recoltez. Acum insa ...m-am razgandit

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007 si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Neata fetele!

Presimt o zi linistita azi si insorita, cu toate ca putina agitatie te mai scoate din normal. Mai ales cand se alege doar pozitivul. toate fetele.

LA MULTI ANI CODRUTA! Sa primesti tot ce vrei tu de ziua ta si sa ti se implineasca dorintele

27 adriana cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Multumesc shines. am sa incerc sa vad daca am inteles.

29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

mda. am reusit Simo. rau e sa fi chior
Da mai fetele, EU cred ca voi vedea ce si cum. Nu am nici o experienta anterioara asa ca nu stiu la ce sa ma astept, mai ales din partea mea. Ramane o descoperire interesanta de facut .Mai vad eu, le iau pe rand. Stiti vorba aia ,,socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ''
Mai asculti o parere,un sfat, etc apoi le adaptezi situatiei tale.Nu?

29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui Foxy-le

mda. am reusit Simo. rau e sa fi chior
Da mai fetele, EU cred ca voi vedea ce si cum. Nu am nici o experienta anterioara asa ca nu stiu la ce sa ma astept, mai ales din partea mea. Ramane o descoperire interesanta de facut .Mai vad eu, le iau pe rand. Stiti vorba aia ,,socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ''
Mai asculti o parere,un sfat, etc apoi le adaptezi situatiei tale.Nu?

29

bv

Simo 30 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Lori, eu abia astept sa vad reteta de briose cu banane.
Poate in wk o pun si in practica. Am avut o perioada cand numai briose faceam, cu de toate...

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

buna dimineata fetelor!!!

in primul rand, LA MULTI ANI, CODRUTA!!!!
sa ti se implineasca toate dorintele si sa fii iubita, si o mamica implinita!!!

in al doilea rand, multumesc patricia pt cartea de pe mailul comun!
mi-am trimis-o si abia astept sa ma arunc in ea

iar in al treilea rand, imi pare tare rau ca ati avut diferende in capitolul trecut, si stiu cum e pentru ca si eu am parasit un forum de "aspirante" pe alt site pentru ca atmosfera era "incendiara" si se vorbea despre mamici singure (de rau, bineinteles) asa ca am luat-o la sanatoasa.

intr-adevar, scopul unui forum e expunerea parerilor deschis, dar nu toata lumea accepta sfaturi, nu toata lumea e la fel de maleabila, si pana la urma trebuie sa ai o anumita inclinatie spre a incerca sa asculti si sa extragi cele folositoare dintr-o discutie sau dintr-un sfat.
oricum, si eu sper sa reconsidere ioana decizia desi.. din proprie experienta, din nou, stiu ca atunci cand te "superi" pe un forum nu te mai intorci. depinde si de gradul de suparare, pe moment.

in final, va doresc o zi frumoasa si lina!

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 23 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

puiutu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza burticute.
Eu iar am dormit si nu prea noaptea asta. Bebe meu si-a schimbat pozitia si in orice pozitie stateam il simteam cum se misca pe partea stanga. Iar la 5 s-a trezit al meu sa plece la munca(l-au chemat suplimentar din cauza mitingului astora cu motiunea lor cu tot, masura preventiva ca sa nu fie cumva prin zonele respective si sa aiba probleme, pompierii nu au voie sa faca greva) Am mai adormit pana pe la 9 juma cand m-a trezit soacra mea ca sa vb cu sefa ei ca nu-i merge stick-ul de rds pe care i l-am dat aseara.
Wudy multam' pt micul dejun si pt un cappuccino.
Simo mi-ai facut o pofta cu fasolica cu afumatura. La mine in casa nu prea se mananca fasole.

LA MULTI ANI!!! Codrutza sa fii sanatoasa, sa ai un bebe sanatos si sa ti se indeplineasca toate dorintele.
Sa aveti o zi cat mai placuta.

Laura

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata, fetele!

La multi ani, Codruta!

Subiectul cu dormitul nu-l mai discut...fiecare face cum crede de cuviinta.
Scurgeri am si eu, si stiu ca sunt normale. Scaunul iese negru de la elevit si fier. Eu iau fier de o luna,il suport f bine(ceea ce ma mira) si in general ma simt bine.
Bineinteles ca am mai luat un kg, am 3 in total, dar burtica mea e atat de mica incat f putina lume isi da seama ca sunt gravi. Partea buna este ca eu inca o vad pe Doamna si ca ma rad fara nici o problema...voi vedea pana cand...
Si eu tot pana pe 10 dec ar trebui sa lucrez...dar poate va vrea medicul de familie sa-mi dea un CO peste vreo 2 saptamani. La mine la serv e epidemie de gripa cu tuse de aia de la care vomiti...pana acu am scapat, dar tare ma tem ca tot o sa iau pana la urma.

O zi frumoasa va doresc!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 23+

Mergi la inceput