Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (97)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna dimineata.Multumesc irinuka pentru micul dejun,este delicios.
Ralu-bafta la ecografie si asteptam vesti.
Pupici si sa avem toate o zi buna.

Andreea 24+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna dimineata!

Multumesc Irina pentru micul dejun . Cred ca pentru inceput iau si eu o cioco calda. Este frigutz la Bucuresti, o sa-mi prinda bine.

Cat o priveste pe soacra ta, eu zic s-o lasi in banii ei cum se spune, nu mai pune la suflet la tot ce spune sau ce face ea. Important este ca sotul tau sa te sustina, ziceti ca ea si faceti ca voi. Hai, fruntea sus ...voi trei (bb, tu si tati) sunteti cei mai importanti in momentul asta.

Ralu, bafta la eco astazi.

O zi usoara va doresc!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata si de la mine burtici
Bebelu sa vi cu vesti bune de la Dr
Irinukaa las o pe socrela...nu ti mai bate capul...eu vorbeam....

sa aveti o zi buna burtici

26+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Neata!!
Irinuka, multumim de papa. Sincer mi-e tare foame dar nu vreau sa ies din birou ca e tare frig. Nu stiu cum sa fac ca trebuie sa mananc ceva.
Loutzy, ma bucur ai rezolvat concediu. Eu mai am ceva de lucru, cu toate ca ieri de exemplu m-am simtit atat de rau ca imi venea sa ma duc la medic sa-mi iau concediu medical mai repede si sa nu mai vin.....dar ce sa fac, sper sa rezist pana pe 17 decembrie.
Dupa aia ma bag la caldurica si astept cu sufletul la gura sa aduceti pe lume buburuzele.

azi noapte nu prea am dormit ca printesa mea a racit si am stat de veghe.Mi-e atat de greu cand se imbolnaveste....am o stare aiurea. Sper sa-si revina ca maine vrem sa mergem pana la Cluj la bunici si nu vreau sa plec cu ea bolnavioara.
va pup!

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata buburuze
multumim Irinukaaa..ca de obicei pe faza pt papica ..pup si las-o pe socrela ..tu sa fii sanatoasa
BebeluBafta la echo..abia asteptam sa vii sa ne spui cat e de grasunica bebelina
vas..offf..im i pare rau ca e racita Elizuca..un mare pup sa treaca
pup toate fetele

Angie +26

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna dimi!

Mai fetelor ce faceti voi pe la ora 4 dimineata aici?...
Se poate asa ceva?
asa sforaia al meu azi noapte ca n-am dormit nik pana la 4.30 ..atunci a plecat la Bucuresti..si ma gandeam pe la 4 sa intru pe net..zic..si asa nu-i nimeni.Uite ca m-am inselat

Irinuka;acuma tu esti insarcinata..si daca cumva ai fi tu vinovata sa-ti ceri scuze..nu se pune..soacra ta a fost si Ea gravida candva si trebuie sa te inteleaga..capul sus...ii trece
Sarumna pt cafa

Vas;sa va faceti bine..pup printesa
Mario e acasa si El..are puroi pe amigdale..-dada..aseara ne-am jucat cu o lanterna mica ce a primit de la bunici si i-am zis sa ma lase sa ma uit in gat la El caci tot horcaie de cateva zile si isi trage nasul..si ce am gasit..nu gat rosu,numai pete albe..l-am dat cu albastru de metil...stam sa vedem ce va fi..niste vit C..

Bebelu;bafta la eco sa vii cu vesti bune

Tunde burtica de 23 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata....Irinuca multam...soacra ..doar daca vrei sa facem schimb (dar iti cam iei teapa)

Am scapat teafara ieri...era atata aglomeratie pe bulevardul Unirii... grupuri care mergeau la manifestatie, grupuri la coada la Mitropolie..de-am zis ca daca ma prinde vreo indramadeala..nici nu stiu unde ajung, la manifestanti, la moaste sau la vreo coada pentru gogosi si cafea.

Aditza regula stiu ca e sa vina pediatra acasa prima data, il vede pe bebe, il intoarce pe toate partile, iti da sfaturi (hhihiih, la mine a venit cu asistenta ei, care mi-a zis "ia sa vad tzitzi"-apoi, cica"daa...e lapte aici", desi nu era inca, curgea doar printr-un canal, restul infundate si da-i si stoarce la Lorich, si da-i...imi curgeau lacrimile, intre timp treb sa fiu atenta la sfaturile pediatrei). Cand a venit ea mi-a cerut ssi CNP-ul lui Robert, nu-l aveam inca, am sunat-o pe ea mai tz, ideea e ca nici batuta nu ma duc la bebe de 3 zile la cabinet...pai daca ma potcovesc cu ceva?? Eu stiam ca asta e regula-primul control vine dr. acasa.

Danina superb patutul!!!!
Ooof..ce poveste cu masina....mai, culmea sunt astia!!!! Ce sa mai zic Stiu povesti in care au ridicat-o cu om cu tot in ea, ca venisea ala, le-a zis ca pleaca, nu, ca ei o ridica si basta!

Ziki wow! Bravo si eu abia astept!

RaluKara scumpa de tine! Dar..toate trecem prin starile astea...eu aseara m-am umflat de plans... ca nah..am un sot ca a lui Tunde, zice ca munceste, aduce bani, deci nu treb s amai ridice un pai in plus, iar eu spre deosebire de Tunde nu pot sa accepta asta. Te rog sa ma crezi cand iti spun tu esti cea mai buna mama pentru copilul tau, lasa-i pe cei cu sfaturile de crestere! O sa te descurci perfect. Si da, descarca-te aici ca sunt cativa umeri dispusi sa te aline!

Carmen eu nu vad pozele! Treb s aintru pe picasa? Unde sunt?

Vas sanatate puiutei! Stiu exact la ce te referi si cum te simti...totul pana la sanatatea puiului!
Tunde si Mario???? Sanatate multa! Nu mergeti la dr? Ca la puroi se cam da ceva mai tare. Sanatate!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

neata! si din partea mea capuccinooo fara numar

RaluKara ce frumos ai exprimat exact prin ce trec si eu acum, si poate si multe alte viitoare mamici... si eu am fost mamica tanara. am facut-o pe flavia la 21 de ani, dar nu mi se pare ca a fost un moment gresit, poate doar perioada si.. persoana
in fine, esential e sa fim implinite, sa putem sa transmitem asta si copiilor si casei intregi

ralu asteptam poze!!

pe toate va pup si va doresc o zi frumoasa!
P.S. maine e ultima mea zi, nu-mi vine nici azi sa cred
(v-am innebunit cu asta, stiu dar nu ma pot abtineeee

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 23 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Irinuka multumesc mulltumesc de micul dejun

Danina nu pot sa cred ce ai patit, nu sunt sanatosi.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Buna dimineata! Brr, cica sunt -2 grade afara..uiii, nici sa nu te dai jos din pat .

Nici eu nu m-am simtit bine zilele astea, bebe e deja prin coastele mele, simt ca nici nu mai pot sa respir, ma dor acu' ambele solduri, plus ca ieri m-am simtit f. ametita si parca imi amorteau mainile. A mai patit cineva asa? Am impresia ca trim. 3 nu e chiar asa fun

Astept sa vina astia cu mobila odata, ca sa pot cumpara patutul lui bebe si sa-i aduc hainele de la mama mea, sa le pun la locul lor si sa-mi iau de o grija si cu asta

si s-aveti o zi usoara!!

Mergi la inceput