Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (97)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

toate burticile ! Sa aveti o noapte cat mai linistita , eu ma bag la somn ca nu ma mai lasa asta micu' deloc, m-a luat si cu intepaturi in stanga !
Vorbim maine !

carmen
27 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

eu m-am apucat sa citesc primele capitole.
cum a deschis zumzu topicu, dupa m-am alaturat si eu si Irina...
ce frumos...ce emotii aveam si ce stange eram toate

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Eu bag somnic, maine ma trezesc devreme rau, am cateva ore de umblat si nu stiu la cat ma intorc.
Irina..deci dai tu si cafeaua

Somn usor la fete

Simo 30 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Somn usor va spun si eu. Ma bag la un filmulet si apoi nani.
toate burticile si toate buburuzele.

Laura

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

gata ,,,,am recitit primele 2 capitole
ma bag la nani k e tarziu si maine ne trezim dvrm

ne auzim miane cand vine de la eco
noapte buna si somn usor tuturor

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna seara!

Citesc si eu un pic pe diagonala, ca sunt moarta de oboseala...

Codruta, procedura inclusa in pretul pt nastere in cazul celulelor stem inseamna de fapt recoltarea si restul platesti sau cum? La ce maternitate nasti? Intreb pt ca la Medlife de ex includerea procedurii in pretul nasterii de de fapt doar o poveste, de fapt tu platesti ca orice alta persoana care naste la orice alt spital....Sunt curioasa daca alte maternitati private ofera altfel de conditii de plata referitor la celulele stem. Si inca o intrebare: care sunt dezavantajele de care vorbeai?
Asta doar de curiozitate, si noi am deci sa nu recoltam, dar pe considerente financiare.

N-am terminat de citit, ma ia somnul...ne reauzim maine!
Noapte buna!

_
BB e deja pe drum
Roxana 29+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Da stiu ca e cam scump + mai e si salteaua si husele care il imbraca dar mi-a placut mult si l-am cautat ca sa se asorteze cu camera mea care e pe maro. Acum am zis ca imi iau ceea ce imi place pt ca noi am dat absolut tot de la Diana si tb sa imi iau absolut tot. Nici nu am prietene care sa imi dea patut sau carut ca toti bb sunt inca pitici.

Sunt ff nervoasa....ca azi mi-au ridicat masina din spatele magazinului Unirea. Cu greva asta nu m-au lasat sa ajung la firma si am fost nevoita sa parchez pe unde am gasit pe o stadutza mica si cica era interzisa parcarea si tocmai azi cand se stia de nebunie si toti te redirectionau si-au gasit ei sa faca bani....dar o sa ii nimicesc...ii dau in judecata pt ca mi-au restrictionat accesul sa ajung la locul meu de parcare si mai ales ca m-am trezit fara masina la ora 20:30... era sa fac infart. initial am zis ca mi-a furat-o si sotul cica vezi ca se poate sa o fi ridicat ...si cu Dia transpirata de la gradi ca am avut Haloween-ul ...inchipuitiva dupa ce am traversat tot parcul pe jos cu bagaje sa ma trezesc si fara masina....chit ca cheltui o suta de milioane cu instanta da sunt convinsa ca o sa mi-o plateasca....

cu bb si Paula-Diana (20.10.2004)

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 5 ani si 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

Insomniaca nr 1 la datorie!

Pup toate fetele si imi pare rau ca am citit discutii aprinse.

Inaioana, sper ca ai sa revii deciziei tale si ca nu ne vei parasi. Pana la urma a fost doar un schimb de replici pentru care nu ar trebui sa renunti la multe luni de discutii si sfaturi si sprijin. Fiecare suntem diferite, cu pareri si conceptii proprii, si ar trebui sa ni le toleram. In definitiv fiecare face cum crede de cuviinta si niciuna din noi nu are drept de judecata asupra celeilalte. Sper ca nu te-am suparat, sincer chiar imi doresc sa nu pleci.

Shubulina,admir taria de caracter si te inteleg complet. Pe mine m-a luat pe nepregatite sarcina asta, imi doream un copil pe la 26 de ani, vroiam sa ma mai "coc" un pic pana cand devenim 3. Dar domnisorica mea a vrut sa aibe parinti tineri, asa ca...
Si eu fac parte din cei care vor sa "scape" de perioada de gravidie, ma simt rau, obosesc, intru in depresii ca o sa fiu o mama denaturata, toti din jurul meu ma coplesesc cu modalitati de crestere a copilului cu care eu nu sunt de acord..Am momente in care pur si simplu cedez si ma gandesc ca dupa ce nasc 9 luni de zile n-are decat sa se ocupe tac-su de ea, ca doar pana acuma m-am sacrificat destul. si dupa ce ma linistesc ma judec de una singura" cum am putut sa zic asa ceva, copilul asta o sa fie cel mai bun lucru pe care o sa il fac"...deci la capitolul bipolaritate stau excelent...in plus, mai sunt si o fire analitica si obsedata de control, iar un bebelus nu prea ai cum sa il controlezi..ma sperie alaptatul, sunt terorizata de nastere, obsedata de modificarile corpului meu si din pacate nu am cu cine sa vorbesc toate aceste lucruri pentru a nu fi judecata, decat cu sotul meu, care intelege multe si imi acorda sprijin, dar tot nu se poate pune in pielea mea si sa le simta cum le simt eu...

Cred ca mi-am varsat cam mult naduful...

Raluca 28s cu Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neataaaa !
Servesc de pe-acum cafeluta cu lapte, capuccino, ciocolata calda cu scortisoara (nou aparuta si e tareee buna)!
Apoi pentru cele ce pot papa dimineata avem clatitute si gogosi, croissante, briose, omleta si paine prajita!

Irina ~ 30+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

RaluKara sigur esti matinala nr. 1?
Eu de pe la 1 nu mai dorm...

M-am pus aseara in pat pe la ora 20 si bineinteles ca am adomit... dar la ora 1 nu mai aveam somn...

Cred ca-s si putin nervoasa cu soacra-mea ca am avut o mica divergenta ieri... i-am zis doar adevarul si s-a suparat tare pe mine.
Nu am jignit-o cu nimic doar am rugat-o sa il lase si pe fiu-su sa ia decizii in casa lui si sa nu mai fie atat "Gica Contra" ca nu e normal vesnic sa fi nemultumit de tot ce se intampla in jurul tau.
Eu mi-am sunat o prietena care stie mai bine "cu cine am de aface" si am intrebat-o daca am exagerat eu si daca ar trebui sa-mi cer scuze. Mi s-a confirmat ca nu am zis nimic aiurea si ca nu e cazul sa plec tot eu capul.
Asa ca... "urla hormonii in mine" si daca e atat de suparata - sa stea acasa la ea si sa dea acolo indicatii pretioase, ca eu n-am de gand a mia oara sa las tot eu de la mine.
Asa ma enervez pe mine ca pun la suflet toate rahaturile si ii las pe toti sa-mi faca rau... nu ma pot invata minte deloc.

Cine vreo o soacra "perfecta"... o dau gratis?!? Ce mai... dau si bani numai sa "mi-o luati".

Ralu bafta la eco! Te-asteptam cu vestile buneeee!

Irina ~ 30+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput