Nov-dec2010 - BV ANA, HAI LETZY! HAI DANAIT!(143)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Buna fetelor.

Sunt la "monitorizare".
So far totul ok.

Revin cu detalii dupa ce se incarca iPadu' :)

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Fetelor, eu nu mai tin pasul cu voi! Nu reusesc sa citesc tot si ma trezesc ca ati mai scris 15 pagini! Nici nu stiu pe cine sa felicit si pentru cine sa scot motatele .

Asadar: FELICITARI fetelor care au nascut si multi si
fetelor care urmeaza sa aduca pe lume ursuleti sau ursulete !

Eu inca lucrez, dar am obosit si as sta si eu acasa sa ma odihnesc..
Dar eu am o situatie mai speciala si sunt cam indispensabila ca nu are cine sa imi tina locul. M-am hotarat insa: de luna viitoare o sa lucrez de acasa .

Am vazut ca se plangeau fetele ca nu are cine sa le faca galerie in decembrie: si eu tot in dec nasc si o sa fiu prin preajma.

Vroiam sa va intreb ceva. Stiu ca s-a mai discutat de foarte multe ori, insa vroiam o parere mai "proaspata": care ar fi lista de spital pentru gravidutele care nasc prin cezariana? (ma gandesc ca o fi un pic diferita)

Va si cred ca abia diseara recuperez tot ce ati scris

31+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Fetelor, am sunat-o pe Dana dupa ce a trimis mesajul pe forum si a raspuns un nenea, a zis ca e intr-un consult. Ii tin pumnii sa fie bine si ea si bebe.

Recunosc ca ma ingrijoreaza putin vestea, oare cat de des tb sa facem ecografii in ultima luna ca sa stim ca e bebe/placenta/lichidul ok? Eu am facut-o pe ultima la 34 de sapt si n-am programata nici una...

Victoria, mami de Anna Sofia, 37+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

La Elias. Tu la Filantropia, corect? Sper sa stea BB pana luni k azi m-a terminat. Impinge si in stanga burtii si in dreapta si cu capsorul iese prin chiloti

Chiar e o coincidenta tare asta cu zilele noastre si ale baietilor
Si mai tare ar fi ca Iris sa nasca tot pe 1.. Si ea e nascuta tot pe 14.09

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Geniusamb, la ce spital nasti?
Noi doua, mamicile avem aceiasi zi de nastere si bebeii nostri par sa aiba tot aceiasi zi de nastere. Sa vedem!

37+
38 ecografic

Ana, 38+ Matei

AMR 1 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

scuze..dar eu stau 5 min la calc si 1 ora in pat...tot am senzatia de cutit acolo jos si simt ca-l scap..

32+ TudoL sau TeodoL :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

de rezumat...hmmm cred ca din cauza ca am crescut te miri prin ce case de copii am simtit nevoia de un camin al meu ca atare cum mi-am gasit barbatul cum m-am maritat si hop si bebelonele. am un sot de milioane care imi accepta cate in luna si in stele si nu zice nici pas..dar am o situatie naspa ca trebuie sa imi vand casa ca nu ne mai descurcam cu banii si nu vine nimeni nici la vizionare...bagajesc cat pot in fiecare zi doar doar s-o gasi unu care o vrea pe loc libera. :)) vise... si cam atat..nu imi mai vine nimic in minte, dar daca doriti vreo completare..raspund cu placere..

32+ TudoL sau TeodoL :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

miruna,super reteta de biscuiti....eu nu sunt in stare sa mai fac nimic...cum stau mai mult de 10 min in picioare o simt pe bebe jos....sa o chem pe socrela sa-mi faca..nici gand..ea sarmana, ma suna in fiecare zi sa ma intrebe daca am ceva de facut ca sa vina sa ma ajute...dar..preferam sa ne facem singuri..ne-am obisnuit asa..vine sa ne calce hainele si atat...vineri are program..
Ziceam ca ies sa pap in oras....doar ce m-am trezit cu sotul acasa, care a venit sa-mi aduca supa crema de ciuperci si un felul2...deci adio iesit...

beatrice, eu de cand nu mai iau utrogestan nu mai am contractii....azi n-am avut deloc..ma si speriasem, eu care eram invatat sa am contractii zilnic...mai iau cte un no-spa si gata...oricum, sambata cand merg la spital ii spun dr ca nu plec pana nu nasc...de fapt asta spunea si el...ca,colul meu nu mai rezista mult..te pupp

dana,asteptam vesti!!!

35+ cu
si ingeras in ceruri

AMR cat vrea "ratusca" mica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Joy, in ultimele doua luni ar cam trebui facuta o ecografie la 2-3 sapt. Cel putin in Romania asa se practica. Trebuia medicul sa iti spuna cand sa va mai vedeti. Mie asa imi zice la fiecare consult.

Dana, Bine ca este totul ok! Sa ne tii la curent!

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

ratusca, opiniile medicilor sunt diferite fata de progesteron. Asdica sunt unii care nu mai recomanda din al doilea trim. de sarcina si sunt altii care il recomanda pana in sapt. a 37-a! Tu bucura-te ca nu mai ai contractii, ca alea iti slabesc colul!
Si eu am contractii zilnic, nedureroase in cea mai mare parte, dar colul meu se resimte in urma lor!

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Fetelor va multumesc mult pt sfaturi si pt relatarea experientelor voastre.
Am facut tot ce am putut si am scapat, in final, de stres. Acum am sanii tari doar inainte de ora de supt, laptic este dar nu stiu sa imi dau seama daca s-a saturat pitica. N-am vrut sa-mi iau cantar, de frica obsesiei cantaririi copilului, dar iata ca ar fi fost singura modalitate de verificare. Diana papa cam la 2-3 ore, dar dupa lungaaaaaa alaptare, care dureaza si o ora, incepe sa se suceasca, foiasca etc, nu mai adoarme instant. Cat a papat lapte de la tzitzi, lapte muls si o portie de lapte praf pe zi, dormea si 4 ore, acum adoarme mai greu si se trezeste mai repede. Oare nu se satura? Ca si dupa o ora de stat la tzitzi, atipeste si tot cauta cu gurita. Incurcate mai sunt caile Domnului.....

Vad ca avem avalansa de bebei de octombrie, le place toamna. Felicitari tuturor mamicilor!

S-a schimbat parola pe picassa? Am vrut sa mai pun poze si nu merge.

Legat de plata la Euroclinic, stiu ca m-au rugat unele burtici sa le spun, am achitat 9150 lei (cu reducerea de 15% ca sunt asigurat Eureko, dar aceasta reducere se aplica la cazare, masa, mai putin la consumabile; cred ca a fost cam 10 mil), in care am avut si screening fetal.

Diseara merg sa-mi scoata firele si mor de frica. La cate dureri am strans in ultima saptamana: operatia, furia laptelui, ragadele, mi-e frica si de un tantar.
Apropos, am scapat doar de 5 kg, din cele 12 kg acumulate, dar vad pe zi ce trece, ca burtica se duce. Mie mi-a zis dr sa pun centura abia la 10 zile de la scoaterea firelor, fiindca e mai bine sa lasi muschiul sa munceasca putin decat sa-l tii strans si sa se atrofieze. Cate bordeie, atatea obiceie!

Sa aveti o zi buna!

Symo - mami de printesa Diana Nicole

Mergi la inceput