Nov-dec2010 - BV ANA, HAI LETZY! HAI DANAIT!(143)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

Donez o cutie de utrogestan..ca mi-am facut cumparat si nu a mai trebuit sa iau.

32+ TudoL sau TeodoL :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Fetelor am primit mesaj de la Dana... azi face cezariana asa ca...

HAI DANAAAAAA!!!!

Joy . Am citit...la mine inca nu a miscat de 10 ori de aseara si pana acum.... Cu toti biscuitii... ma si sperii avand in vedere ce a patit Dana.

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anes

ratusca, opiniile medicilor sunt diferite fata de progesteron. Asdica sunt unii care nu mai recomanda din al doilea trim. de sarcina si sunt altii care il recomanda pana in sapt. a 37-a! Tu bucura-te ca nu mai ai contractii, ca alea iti slabesc colul!
Si eu am contractii zilnic, nedureroase in cea mai mare parte, dar colul meu se resimte in urma lor!

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 30+

anes..eu utrogstan am luat de la inceputul sarcinii pana acum cateva zile, cand mi-a spus dr sa nu mai iau..ce sa zic, mi-a fost bine de la el....colul meu e praf...daca nu as avea firul de cerclaj ar fi fost deschis de mult...acum il tine doar firul...contractii am tot avut, dar azi surpriza!!! n-au aparut...abia astept ziua de sambata..atunci imi va spune dr,daca mai rezista colul sau nu..

35+ cu
si ingeras in ceruri

AMR cat vrea "ratusca" mica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Joy, si eu am facut ultima eco sambata, adica la 34 de saptamani si cand l-am intrebat pe dr. cand ne mai vedem, mi-a raspuns: cand vrei tu, dar nu mai tarziu de 40 de saptamani!

mi-a zis sa stau linstita ca totul e in ordine, ca am intrat in linie dreapta si ca nu avem nimic altceva de facut decat sa asteptam sa treaca timpul si bebelina sa se hotarasca sa apara pe lume.

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

symo, nu s-a schimbat......ne bucuram ca suntei bine!!!

HAI DANA!!!!....

35+ cu
si ingeras in ceruri

AMR cat vrea "ratusca" mica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Symo, multumim ca ne impartasesti noutatile. Deja parca simt in tonul tau o alta nuanta. Parca esti mai matura. Sa nu mi-o iei in nume de rau, cred ca de fapt este speranta mea ca maternitatea ma va schimba, ca voi fi in stare sa lupt cu toate durerile si nesomnul si o sa pot vorbi relaxat despre asta. Drept pentru care te invidiez pentru felul echilibrat cu care vorbesti.
Joy, eu toata sarcina am facut eco la 3 sapt. De la 34 de sapt ma cheama la 2 sapt. Deci acum ne vedem la 38 de sapt si probabil ca si ultima inainte de nastere.
Abia astept sa ajung acasa sa incerc biscuitii Mirunei

37+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

kamik, de ce vinzi casa? iei ceva mai mare? Unde stai in ce cartier ca poate ai pus pret prea mare.

Syl, mami de Ati si acum 31+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

O vand ca sa iau ceva mai mic ca eu nu lucrez si sotul a ramas doar cu un servici cu un salariu de rahat si nu ne mai descurcam. Stau in dristor si pretul e de 55 de mii in zona dar noi l-am scazut la 49 pentru ca e 10/10 si ne grabim. Si tot mobilat si utilat si tot nu il vrea nimeni

Citat:
citat din mesajul lui syl

kamik, de ce vinzi casa? iei ceva mai mare? Unde stai in ce cartier ca poate ai pus pret prea mare.

Syl, mami de Ati si acum 31+ Thomas Bogdan

32+ TudoL sau TeodoL :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonik1986
Eu ma apuc sa gatesc pentru cand o sa vina socrii de la munca sa mancam impreuna si o sa fac niste pilaf cu orez si legume si niste snitele.
........................
Offf, eu nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie si cu 2 bebei la diferenta de o luna in casa...dar asta este.

ramonika, si eu astazi gatesc acelasi meniu: orez sarbesc si snitele de pui, cu salata de rosii+castraveti+ceapa
Eu zic sa te odihnesti cat poti, pana vine bebe, pt ca te asteapta o perioada foarte grea, mai ales ca la o luna diferenta, cand vei incepe sa-ti faci un program cat de cat, apare bebele fratelui tau. Era frumos sa te intelegi bine cu cumnata ta, va ajutati reciproc, va imparatseati una alteia experiente, sentimente etc.

Claudia 37+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Gata! M-a conectat sotul. Am ipad la dispozitie. S-a terminat monitorizarea, astept o dra sa ma consulte. Dra mea e racita moarta

Sper sa nu ma trimita in alta parte, ca mi s-a parut ca nu le convine ca bebe are retard de crestere :( desi au fost de acord ca tb cezariana azi...

Acum eu sunt internata, dar eu stiu ce se mai decide.. Sunt tare speriata

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput