Nov-dec2010 - BV ANA, HAI LETZY! HAI DANAIT!(143)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Felicitari ANA!!!!
Bine ai venit bebitza David!!!!!

geniusamb e programata in aceiasi zi cu mine.

kamik, ratusca

Dar ce-mi vad ochisorii?Naste si Dana?

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

si cum se fac biscuitii cu iaurt si cacao ???

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu

250 g faina
140 g zahar
50 g cacao
60 g ulei
160 g iaurt
zahar vanilat
praf de copt

Se amesteca faina, zaharul, cacaoa, zaharul vanilat si praful de copt (eu il sting cu o lingura de otet inainte) apoi se adauga uleiul si iaurtul. Se amesteca bine pana iese un aluat cremos-sfaramicios. Eu am folosit betele de la mixer, cu mana nu pot.

Se fac bilute de aluat cat o nuca care se coc pe hartie pergament in cuptorul preincalzit la 180C 15-20 min. Eu le-am lasat in cuptor sa se mai usuce un pic.

Nu dureaza mai mult de 10 minute operatiunea.

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Miruna te rog posteaza reteta! Nu de alta dar vad ca de cateva zile sunt mai pofticioasa decat am fost in primele luni si in toata viata mea.

A! Ca am tot vrut sa scriu si asta. Io una nu-mi cer niciun fel de scuza ca intru des sau rar, ca nu cred ca trebuie si nici ca asteapta cineva scuzele mele. Fiecare intra cum/cand poate, scrie ce-l taie capul, se simte mai acasa sau mai intrus...

37+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

miruna da-ne si noua reteta de biscuiti sau linkul acum dc mama a facut toata treaba in casa parca am chef de bibilit la aragaz.

kamika ne-ai lasat in suspans cu rezumatul

ramonik cred ca o sa fie greu cu 2 bebei mici in casa. plange unul incepe si celalat

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

si cum se fac biscuitii cu iaurt si cacao ???

si 37+ cu

salvat...merci
250 g faina
140 g zahar
50 g cacao
60 g ulei
160 g iaurt
zahar vanilat
praf de copt

Se amesteca faina, zaharul, cacaoa, zaharul vanilat si praful de copt (eu il sting cu o lingura de otet inainte) apoi se adauga uleiul si iaurtul. Se amesteca bine pana iese un aluat cremos-sfaramicios. Eu am folosit betele de la mixer, cu mana nu pot.

Se fac bilute de aluat cat o nuca care se coc pe hartie pergament in cuptorul preincalzit la 180C 15-20 min. Eu le-am lasat in cuptor sa se mai usuce un pic.

Nu dureaza mai mult de 10 minute operatiunea.

AMR 3 SAPTAMANI...

..o sa incerc si eu zi sau maine ..

si 37+ cu

Mergi la inceput

Geniusamb, la ce spital nasti?
Noi doua, mamicile avem aceiasi zi de nastere si bebeii nostri par sa aiba tot aceiasi zi de nastere. Sa vedem!

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Ratusca, am luat o pauza de cateva ore din cauza contractiilor, m-au disperat, am vrut sa stau cuminte-cuminte ca eu ma aflu intr-o zona de cred ca daca ma apuca ceva mai serios, echipa Smurd (cu elicopetrul) vine sa ma ia

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Brave, cred ca glumesti, nu? Cum sa dai jos singurele 4 kg cu care ai ramas dupa nastere, cand de fapt tu vroiai sa te ingrasi? Arati de parca nici nu ai nascut! Cu cearcanele este alta problema, sunt inevitabile avand in vedere lipsa somnului!
Eu abia asteptam sa vina noa[tea ca sa dorm, pt. ac Remus se trezea de 1-3 ori il alaptam la san, apoi, nani. Sunt copii si copii. Eu cred ca a fost asa si din cauza ca el a dormit numai in patutul sau, niciodata cu mine in pat. Eu nu as fi putut dormi de grija, altfel.

Eu am luat pana acum 8 kg, dr nici nu prea imi cere organismul mancare. Ajung si la ora 13 si imi dau seama ca n-am mancat nimic!

oLGUTZICA, AM CITIT DESPRE ACCIDENTUL SOTULUI TAU SI M-AM GANDIT, dOAMNE CE BINE CA NU ERAI CU EL! (scuze pt. caractere) Bine ca nu a fost mai grav lovit!

Miruna, in ultimul trimestru bb misca mai rar pt. ca spatiul se restrange considerabil. Dar si cand il vei simti...iti trage un sut sau un pumn!

BINE ATI VENIT PE LUME DAVID SI SEBI!!

Eu am fost luni la dr. BB este mai mare cu 2 sapt, are 1,900 kg, orientat cu capul in jos, fara circulara de cordon. Colul este scurtut, dar inchis. M-am programat la ecografia morfofetala la dr. Iliev din Iasi, pe 9 nov.

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Am basculat vreo 6 biscuiti gigant, o cana cu lapte si miere, receee si nimic...

Acum il tot gadilam pe un picior/genunchi/cot si m-a impins usor... cred ca ii este doar somn, asa sper.

Al meu se misca mai mult cand stau la calculator dar azi nu vrea... o fi incapatanat ca ceilalti doi scorpioni.

In alta ordine de idei va pofetesc la biscuiti virtuali cu cacao si iaurt, usori de facut

AMR 3 SAPTAMANI...

Uite www.medicultau.com/boli-si-tratamente/obstetrica/monitorizarea-fetala.php" target="_blank">aici un articol despre monitorizarea miscarilor fetale.

Victoria, mami de Anna Sofia, 37+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

Buna reteta ta Miruna...o sa o incerc si eu zilele astea, eu cel mai des fac gogosi sau budinca cu branza.
Eram mai apropiate cand nu statea cu noi, acum insa..nu mai este asa....vom vedea noi

36+ David Mario

Mergi la inceput